Esim cok kiskanc

HEC

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2015
28
2
37
Merhaba canlar...

Nasil basliyacagimi bilemiyorum 10 senedir evliyim ve evlendim evleneli esim beni cok daraltiyor, arkadaslara gidemem gitmeme izin verdigi zaman bile eve gelince surati on karis oluyor arkadaslarim bana hergün gelsin o sorun degil ama yeterki ben gitmiyeyim. Isten ciktiktan sonra hemen eve gelmek zorundayim 10 dakika gecikeyim sen nerdeydin senin dostun var ona ugradin diyor bAna. Afedersiniz ama iliskiye girmek istemedigim zamanda bana baskasiylami yapiyorsun diye soruyor.. Daha nEler neler. Kiskanclikmi hastalikmi bilmiyorum diyor diyor ondan sonra hic bisey olmamis gibi canim cicim diyor bana gicik oluyorum. Zamaninda sevgilisi bunu aldatmis ondanmi öyle yapiyor bilmiyorum ama bana zerre kadar güveni yok onu biliyorum. Kendinden böyle yaptikca sogutuyor ama farkinda degil cok bencil hep o hakli dediklerinede kesin inaniyordur beyninde kura kura. Ne yapacagimi sapittim iyice

Onu karsina alip konusmalisin ben bu dawranisi hak etmiyorum gibi..

Sana dediklerine kendide inanmiodur bende kocana yapiodum benden cok bunaldgini ifade ettikce bnde gunluk tlfnunu kntrol ettikce guvenimiz oturdu birbirimize ins seninkide dzelir

boşan...................

10 yılda değişmediyse artık hiç değişmez

insan 7 sinde neyse 70 inde de odur.

Ben bu durumun geçmişte yaşamış olduğu olaydan kaynaklandığını düşünüyorum..
Bu zamanda her şeyin çözümü var ..

Evlenmeden önce fakında değilmiydiniz? Bunun adı ne yazık kı kıskançlık değil bir tür güvensizlik,hastalık eşiniz destek alsa ıyı olur.

Hasta... Ya tedavi olacak ya sen bu adamdan kendini kurtaracaksın. 10 sene nasıl sabrettin hayret ediyorum.

10 yılda değişmediyse artık hiç değişmez

insan 7 sinde neyse 70 inde de odur.
Niye değişmesin yahu :)

Bak ben değiştim mesela...

5 yıldır kıskançlıktan kendime etmediğim karşımdakine yaşatmadığım durum kalmamıştı -ki empati kura kura, birazda karşımdakinin desteğiyle yok ettim bu saçma sapan senaryoları..
Değişmek istedikten sonra neden olmasın ki :)

yok değişmez bence sen istisna olabilirsin

istisnalar kaideyi bozmaz

marga,bu çok farklı. bunda namusa laf var. onunla beraber olmayınca başkasıyla yattın değil mi diyebn bir koca varki,bu kıskançlık falan değil,bu bir kadını şerefsizlikle suçlamak,

marga,bu çok farklı. bunda namusa laf var. onunla beraber olayınca bakasıyla yattın değilmi diyebn bir koca varki,bu kıskançlık falan değil,bu bir kadını şerefsizlikle suçlamak,
O konuda kesinlikle haklısınız . Şüphe duyarak eşine neler neler demiş..

Ben genel kıskançlıktan bahsettim yahu ..
Tedavi olup kıskançlığı yok eden kişiler de var demek istedim..
Psikolojik bir sorun olarak görüyorum ben bu durumları..

Keşke olay bu noktalara gelmeden çözüme kavuşmuş olsaydı..
Konu sahibi için cidden üzüldüm..

marga,bu çok farklı. bunda namusa laf var. onunla beraber olmayınca başkasıyla yattın değil mi diyebn bir koca varki,bu kıskançlık falan değil,bu bir kadını şerefsizlikle suçlamak,
Cok gücüme gidiyor benimde bende merakli degilim bu tür laflari duymaya bosanmayi cok kez düsündüm ama icimdeki sevgi bitmedikten sonra bisey yapamiyorum ve 3 cocugumuz var kiskancligida tutmadimi esim cok iyi oluyor her istedigimi yapiyor bana yardimcida oluyor bi fiske tokati dahi yok bana karsi. Bazen diyorum keske dövse yada beni aldatsada hemen bosansam ama yapmaz

katılıyorum bende pek kıskancım ama artık bu kadar boyutlara varmıyorum

Sana dediklerine kendide inanmiodur bende kocana yapiodum benden cok bunaldgini ifade ettikce bnde gunluk tlfnunu kntrol ettikce guvenimiz oturdu birbirimize ins seninkide dzelir
Bende hiiic kiskanclik yok numara bile yapamiyorum :)

adam bildiğin şizofren yazıyor da yazıyormuş katlanılacak gibi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…