- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
Ben çok kıskançtım..katılıyorum bende pek kıskancım ama artık bu kadar boyutlara varmıyorum
aynen insan kendini yıpratıyor yazık ediyorBen çok kıskançtım..
Karşımdaki insanı fena halde bunaltınca bi süre sonra ona yaşattığın ne kadar hadise varsa, bir bir o da sana yaşatıyor aynılarını..
Bu sefer de sen bunalmaya başlıyorsun ..
Anlıyorsun ki baskıya gelemiyorsun..
O zaman insan diyor ki '' ben ne yapmışım demek ki insan böyle hissediyormuş .. '' dedim..
Sonra sonra yok oldu
Ama inan kafam şimdi o kadar rahat ki..
Karşımdakini geçtim beynime kalbime ruhuma yazık etmişim aptalca şeyler düşünerek..
Benim klasik kıskançlıklarım vardı yahu..
Burada okuduklarınız gibi işte..
Bu kim şu kim niye bu böyle yazmış sana vs gibi..
Tedavi ol diye kac kere dedim ama zeytinyagi gibi tepeye cikiyor sen hastasin sen tedavi ol diyorO konuda kesinlikle haklısınız . Şüphe duyarak eşine neler neler demiş..
Ben genel kıskançlıktan bahsettim yahu ..
Tedavi olup kıskançlığı yok eden kişiler de var demek istedim..
Psikolojik bir sorun olarak görüyorum ben bu durumları..
Keşke olay bu noktalara gelmeden çözüme kavuşmuş olsaydı..
Konu sahibi için cidden üzüldüm..
Kesinlikle ..aynen insan kendini yıpratıyor yazık ediyor
33 yasinda esim bende 28 dille siddet var ama kesinlikle beni dövmezBence sen o zamanlar yaşın küçük olduğundan öyleydin
şimdi büyüdükçe olgunlaşıyorsun fikirlerin değişiyor doğal olaraktan
ama bu adamın öyle bir şansı yok 10 yıllık evlilermiş orta yaşlı biri gibi tahmin ettim
ve erkeklerle kadınların kıskançlığı bir tutulamaz bence
ortada şiddet iftira her türlü işkence var
Peki siz kıskanç mısınız eşinize karşı merak ettim.. :)Tedavi ol diye kac kere dedim ama zeytinyagi gibi tepeye cikiyor sen hastasin sen tedavi ol diyor
Baya bi sabirliyim ve diyorum bazen rabbim bana bunu sinav olarak vermis diyeHasta... Ya tedavi olacak ya sen bu adamdan kendini kurtaracaksın. 10 sene nasıl sabrettin hayret ediyorum.
33 yasinda esim bende 28 dille siddet var ama kesinlikle beni dövmez
Aynen benim durumumda yaşımın büyük etkisi olduğunu düşünüyorum..Bence sen o zamanlar yaşın küçük olduğundan öyleydin
şimdi büyüdükçe olgunlaşıyorsun fikirlerin değişiyor doğal olaraktan
ama bu adamın öyle bir şansı yok 10 yıllık evlilermiş orta yaşlı biri gibi tahmin ettim
ve erkeklerle kadınların kıskançlığı bir tutulamaz bence
ortada şiddet iftira her türlü işkence var
Evet bende kendisine diyorum sen sizofrensin diyeadam bildiğin şizofren yazıyor da yazıyormuş katlanılacak gibi değil
Bu duruma gelmeden önce yapılması gereken bazı şeyler varken hele..boşan demek doğru değil eşini seviyor belli ki her anlaşmazlıkta boşanılsa evli çift kalmaz
Zerre kadar degilimPeki siz kıskanç mısınız eşinize karşı merak ettim.. :)
başkasıyla yatmakla suçlayan eşi kapıya koyarım ben. namus çok önemli benim gözümde. babam bile buna laf edemez değil eşim. biz şerefimiz ve namusumuz için yaşıyoruz bu dünyadaboşan demek doğru değil eşini seviyor belli ki her anlaşmazlıkta boşanılsa evli çift kalmaz
Evet bende kendisine diyorum sen sizofrensin diye
evet yapılabilir kesinlikle katılıyorumBu duruma gelmeden önce yapılması gereken bazı şeyler varken hele..
tabiki bende onun için yaşıyorum da bir anlık bir saçmalama yaptı dye ben namussuz olamam buna bir erkek hele hiç karar veremezbaşkasıyla yatmakla suçlayan eşi kapıya koyarım ben. namus çok önemli benim gözümde. babam bile buna laf edemez değil eşim. biz şerwfimiz ve namusumuz için yaşıyoruz bu dünyada