Eşimle sorunlarımız giderek büyüyor :(

Ay afakanlar bastı beni!
Bir baska rapor vakası daha! Hic yabancı gelmedi bana bu yasadıkların cevremde hemen hemen aynılarını gördüm.
Daha sevgiliyken üstelik! Böyle bir insan malesef kıskanc ötesi..
Allah yardımcınız olsun.

açıkça konuşun.

onu çok sevdiğinizi ama çok yorulduğunuzu söyleyin. onu anladığınızı onun onunda sizi anlamasını isteyin.

konuşarak zamanla atlatırsınız.

yok olmuyo konuşarak ben arkadaşı çok iyi anlıyorum.benim eşim mesela dışarı çıktığım anda haber vermemi ister,bugün bi yere çıktınmı ilk sorusudur,sürekli hatlarını belli etmeyecek şeyler giy,arkadaşlarımla konuştuğum ve bana komik gelen bazı "küçük ayıp" şeyleri gülmek için anlattığımda böyle şeyler konuşma dinleme,bir kadına yakışmıyo.
kendisi heryeri gezdirir bana kesinlikle bir dediğimi iki etmez,ama kıskançlık konusunda tam bir manyak. çok kötü çok yoruyo insanı.mesela ben bakkaldan alışveriş yapamam, büyük marketlere gitmek zorundaymışım,adamla birebir muhatap olacağın hiçbir yere gitme der.mağazalarda bayan tezgahtar,kuaförlerde erkek eleman olmayan kuaför,her yerde kadınlarla konuşmalıyım,tek bir kelime bile konuşmamalıyım. kız arkadaşlarımı çoğunlukla sevmez,benim saf olduğumu ve herkesin kötü olduğunu söyler durur.erkek kuzenlerimden hazzetmez.asla konuşarak birşeye ikna edemezsin.sinir krizi geçiriyorum bu kıskançlıklardan dün mesela ağlamaktan delirdim sadece saçmasapan bir kıskançlığından dolayı.benim eskiden beri hayran olduğum şarkıcı yazar yönetmen vs kim varsa erkek olan yanında bahsedemem,deli olur deli.çalışmama izin vermiyor zaten, bende çalışmayı sevmiyorum zaten.
ben son derece iyi anlıyorum arkadaşı,allah yardımcın olsun,kocalarımız evlenseymiş keşke çok iyi anlaşırlar:KK14::KK14::KK14:

Arkadaşlar ben bu bayanın iş arkadaşıyım haberi bile yok yazdıgımdan bu eşi dengesiz psikolojikmen yardıma ihtyacı olan biri ben üye oldugum bir doktor sitesinden kendisiyle ilgili psikologlarla görüştüğümde adamlar konuyu anlattıgımda çözüm yoksa boşanacaksın diyorlar çünki o psikolojikmen hasta olan kocası işin içine dayagı bile sokmuş ama benim dışardan gözlemlediğim 2 yaşında bir bebegin hayatta olması ve arkadaşımın onu çocugunu kayın validesine verememesi bakmazlarmış aileside kabul etmiyor ayrılamıyorda ne kadar konuşsada bu adam böle adamın kendine güveni yok arkadaşım ondan daha çok maaş alıyor ssk mevcut çocugunu kreşe veriyor çok borçları var tek başına yaşsa daha çok paşalar gibi yaşar ...Rabbim yardımcısı olsun..:KK50:

yazdığından haberi yoksa bile şimdi olacak,komedi ya.arkadaşım zaten biz kıza inanıyoruz sen ne demeye yanında olup destek vermek varken "arkandanım" gibi onaylıyosun ki?:KK1::2:
sen yanında olup sorunlarını paylaş,bize ayrıntı anlatma arkadaşın isterse anlatır.hoş değil böylesi.

sen eşinden daha güçlüsün..
ailende arkandaysa gösterdiği kapıdan çık..
ohh vallaa bu erkekler hem para getirem hanım alsın.hem gezmesin tozmasın eve vaktinde gelsin..yemek iş ..o işi yapsın
insanın erkek olası geliyor vallaaa töbee töbee

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben bu bayanın iş arkadaşıyım haberi bile yok yazdıgımdan bu eşi dengesiz psikolojikmen yardıma ihtyacı olan biri ben üye oldugum bir doktor sitesinden kendisiyle ilgili psikologlarla görüştüğümde adamlar konuyu anlattıgımda çözüm yoksa boşanacaksın diyorlar çünki o psikolojikmen hasta olan kocası işin içine dayagı bile sokmuş ama benim dışardan gözlemlediğim 2 yaşında bir bebegin hayatta olması ve arkadaşımın onu çocugunu kayın validesine verememesi bakmazlarmış aileside kabul etmiyor ayrılamıyorda ne kadar konuşsada bu adam böle adamın kendine güveni yok arkadaşım ondan daha çok maaş alıyor ssk mevcut çocugunu kreşe veriyor çok borçları var tek başına yaşsa daha çok paşalar gibi yaşar ...Rabbim yardımcısı olsun..:KK50:

Bence konu sahibi hanımefendi sizinle arkadaşlığı (!) bir kez daha düşünsün.. !!

Ama hayatım sende daha sevgiliyken bakkala bile giderken haber vermeni isteyen bi adamla gidip evlenmişsin. İlk etapta evet hoşa gider ama bi yerden sonra sıkmaya başlar zaten. Ne diyim Allah yardımcın olsun, bunu okuyan bekar arkadaşlara da ibret olsun. Kıskançlığın da bi sınırı var, eğer sevgilinizin bu sınırı aştığını düşünüyosanız AY-RI-LIN EV-LEN-ME-YİN!!!

arkadaşlar hepinize çok teşekkürler hepinizden allah razı olsun beni dinleyip bana yardımcı olunuz çok saolun.Bu arada akşam eve gittim eşimle hiç muhattap olmadım,beyfendi sanki hiç bişi olmamış gibi davranıyo bana daha çok sinir bozucu oluyo ama neyse konuşmaya çalışıyo muhabbet yaratıyo gülüyo şaka yapıyo falan aklınca bana o olayları unutturacak 2 gün sonra yeniden yaşatacak ya yemezlerrr artık...
bende aldım karşıma sizlerin dediği gibi bu bu şekilde gitmez bu halini tavrını düzelt evliliğimiz tehlikeye giriyor bu anlaşmazlıklar kavgalar sürerse biz kopucaz bi gün birbirimiz den dedim çıt çıkarmadan beni dinledi...
sonunda şimdilik tatlıya bağlandı ama bende de inat artık rapor vermek yok vermicem kendisine de söledim gereksiz böyle şeyler dedim ok dedi bakalım ne kadar dayanabilecek :)

Siz nereden bileceksiniz aramızdaki samimiyeti akşama kadar ben onun sıkıntılarıyla içim acıyor ben onu kendim gibi biliyorum çözümler arıyorum ama merhametten maraz doğarmış bende çareler arıyorum ve burada bana sölediğimde beraber düşünüp çare bulunabilr diye düşündüm ama en iyisi hiç karışmamamk..

Merahaba..bence biz bayanların yaptığı en büyük hata başta rapor vermek..böyle alıştırdıkmı böyle devam ediyor ve daha da artıyor.çalışmanı istemiyor olabilir mi acaba??sorun bundan kaynaklanabilir mi?

şimdi arkadaşmısınız siz değilmisiniz ben anlamadım konu sahibi bişey yazmamış..

amaaaan neyse ne bana ne yaahuu:)

Son düzenleme:
evet çalışmamı istemiyor aslında ama buna mecbur olduğu için ses çıkartamıyor ama her fırsatta dile getiriyor bu şekilde olmamızın sorumlusu benim diyor keşke iyi maaşlı bir işte çalışsaydım sende oğlumuzla evde kalsaydın çalışmasaydın diyor ya bende bayılmıyorum çalışmaya zaten ama borcumuz harcımız var diye girdim ben işe özellikle hacizlik olan avukatlık olan borçlar yüzünden keyfimden çalışmıyorum ben oğlumu günün sadece 4-5 saati görebiliyorum bu bana revamı evet sorumlu olan o bide bana böle davranıyo hepten zıvanadan çıkartıyo insanı ona diyorum bak sana destek oluyorum ben daha ne yapim bana böle davranmanı hak edecek ne yaptım ben mecbur deilim aslında çalışmaya ama bu davranışlar neden diye sorduğum da bana bende çalışıyorum ne yapalım sen çalışıyosun diye pofpoflayayım mı şimdi diyor ya ondan öle bişi bekleyen oldumu neyse bayanlar sonuç itibari ile ben bu adamı gittiği yere kadar çekecem gözüküyor inş.tabi ayrılık olmaz yine söylüyorum çünkü kolay kurulmadı yuva ortada 2 yaşında bi çocuk var yani tekrar tekrar şans veriyorum ama inş.değecek bir gün kendini toparlayacak inş.yanlışmı yapıyorum yoksa bilmiyorum..

şimdi arkadaşmısınız siz değilmisiniz ben anlamadım konu sahibi bişey yazmamış..

amaaaan neyse ne bana ne yaahuu:)

acaba ne beklediğini sorabilirmiyim.kavga mı edelim , ağız dalaşınamı düşelim ya biz bayanlar burda sorunlarımızı paylaşıp dertlerimize çare bulabilmek birbirimizi dinlemek için yazmıyomuyuz.sormuşsun konu sahibi bişi yazmamış ark.larmı değillermi çok merak ettiysen söyleyeyim evet arkadaşız.sen bütün gün beraber olduğun ailenden çok gördüğün dip dibe çalıştığın insanla küs kalabilirmisin ben kalamam belki yaptığı yanlş evet rızam olmadan yazmamalıydı ama ben yinede art niyetle yazdığına inanmıyorum...tabiki anlatmak isteseydim ben anlatırdım ama ben bu konuyu uzatmamdım lütfen sende sorgulama arkadaşım....

X