Ohoo konu nerelere gelmis! Şok oldum!
Sabah telin sarji az diye okuyamamistim fakat goz gezdirdigim kadariyla ilk dusuncem:
Yazi gibi sizin konusmalarinizin da fazla uzamis olduguydu.
Bazen insan suurunu kapanmis gibi davranabiliyor (resme kitlendim demende oldugu gibi) fakat onu kiskandirmak zorunda degilsin ki.
Birak ne halleri varsa gorsunler.
Anliyorum aldatilmak asıl koyan.
Fakat o kizi suclamana gerek yok. Kabul etmek istemesen de, yakistiramasan da tum sorun "seviyorum" dedigin kiside maalesef.
Hele isin cinsellik boyutunu paylasacak kadar yuzsuzlesmesi ve senin yazdigindan anladigim kadariyla da piskince gulmesi... sinir katsayisini arttiriyor insanin.
Nasil 9saat bu adamin sesine katlandin ki?
Uzun suredir ilk defa seni bu kadar heyecanlandiran biri olmus olabilir fakat bu iliskiden hayir bekleme mrsfreesia.
Nasil desem, alinmani istemiyorum... cok uyanik gibi gozukuyorsun ama eline seker verilip kandirilacak cocuk gibi safca bakiyorsun bu olaya.
Su anlattiklarini bi genckiz sana anlatsa once fena sekilde hiddetlenirsin fakat konunun gobeginde kendin olunca goremiyorsun dogal olarak.
Onlari tum hesaplardan ve telden engellemeni ve kapinda kul kole bile olsa yuzune bakmamani tavsiye ederim.
Yoksa bu hikaye 3, 4... devam edip gidecek.
Onun o hadsiz cumlelerine teli yuzune kapatmak yerine sanki askerlik arkadasi gibi konusmaya calismana bile hayret ettim. Neden kendini zorluyorsun?
Yapma, bu sekilde sadece kendine yazik edersin...
Sirf liselerdekine benzer tatli bir heyecanla basladiniz diye ona uyup devamini getirmek zorunda degilsin...
Seni sen olmaktan cikariyor bu cocuk. Uzak dur...