Eşim çok ilgisiz ve sorumsuz!!!

Boşan

Gerçekten çok doğru bugün ailemle oturup konuşacağım tekrardan , bazı akrabalarıma anlatıyorum kimse olayın ciddi ciddi farkında değil herkes çocuk yapma diyor sadece. Kimse boşanmamı istemiyor, bende ailemin evine tekrar dan geri dönmekten korktuğum için bu zamana kadar sabrettim çünkü ailem aşırı baskıcı ve katı kuralları olan bi aile ama napayım böyle bi evlilikten daha iyidir en azından

E banka kasası kimin adına idi nasıl aldı

Altınları yediğinde o evi başına yıkacaktın bir de inanıp kredi almışsın üstüne devam.

Adamın telefonuna dokunamıyorsunuz ama o sizin adınıza kredi çekiyor. Böyle giderse bu borçlar bitmez.

O altınlar o aileye gitti eşinizde ordan çıkmıyormuş zaten geçmiş olsun iyi yemişler sizi

evlenince kadının çalışmasına izin vermeyen bir profilin bunları yapmasına hiç şaşırmadım.
birçok kadının da işine geliyor çalışmamak..

ama hayat, bugünden yarına ne olacağı hiiiç belli olmuyor işte.
hastalığı, ölümü, boşanması...

yapacağınız şey belli. henüz başlamadıysanız işe girmek, çalışmak, kariyerinize devam etmek ve boşanmak.
ailenizin evine dönmek zorunda değilsiniz, kendi hayatınızı kurun.

Öyle yapıcam artık başka çarem kalmadı 1.5 yıldan beri sabrettim hiç yeni evli gibi bile olamadık
Aynı durum bende de var . Hepsi aynı bok bu adamların. Beş yıldır evliyim 4 yıldır oyun oynuyo iki kez oynamış toplamda biri ben hamileydim hamile olmasam eşim destek olsa boşanırdım bi şekilde affetrdi kendini doğmamış çocuğunun üstünüe yemin etti ama öğrendim ki yeni yine oynamış yemine rağmen altınları üç keredir habersiz çalıp götürüyor artık saklamaktan yoruldum cıkmazdayım çocuğum için katlanıyorum ve hep suçlu hem güçlü çocuğun yokken boşan asla ama asla vazgeçmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…