Arkadaşlar merhaba bu saate yine sinirden sıkıntıdan uyuyamıyorum size danışmak istedim lütfen birileri bana akıl versin çok ihtiyacım var. Ben 27 yaşındayım eşim 29. 1.5 yıldır evliyiz henüz evlenmeden önce çalışıyordum evlendikten sonra işi bıraktım özel sektör olduğu için sıkıntılıydı biraz eşimde çalışmamı istemedi bir süre. Nişanlıyken falan herşey çok iyiydi taaaaki evlenene kadar. Ben bekarken çok sosyal gezmeyi süslenmeyi seven birisiydim kendime bakan arkadaşlarıyla gezmeyi tozmayı seven birisiydim. Eşimde bunu çok iyi biliyordu ve kendisini de bana hep öyle tanıttı. Evlendik ve hayatımın şokunu yaşadım işi bıraktı 1 yıl hiç çalışmadı düğün takılarımızı benden habersiz bozdurup yemiş nerede yendiği belli değil. Borsaya para yatıracağım herşey çok güzel olucak diyip beni kandırdı sürekli benim hesabımdan kredi çekti. Saflığıma denk geldi ve daha çok fazlası çok yazıp sizi baymak istemiyorum. Şuan çalışıyor güzel geliri var işide iyi. Ama sosyal hayatımız evlendiğimizden beri 0 hiç bir şekilde gezme alışveriş hiç birşey yok kazandığı para sadece borca gidiyor yanına kalan parayı da hemen yer bugün bulduğunu bugün yer. Ailesine söylediğimde bana hep dayanabildiğin kadar dediler annesi özellikle. Özel gün doğum günüm evlilik yıl dönümü falan hiç önemsemez ve kutlamaz ben çok önem veririm o hep bana saçma geliyor gereksiz der şimdide yılbaşı yaklaşıyor çok saçma falan diyor kendinden aşırı soğuttu bu tavırları sizce ne yapmalıyım