- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.267
- 208
- Konu Sahibi Makyajkolik13
-
Resmen bakiciya para verecegime evlenirim daha mantikli demis. Cok uzgunum ama uzaktan boyle gorunuyor konu. Ne demek oglum ilkgozagrim onceligim. O zaman ogluyla baba ogul yasayip gideceklerdi.
Dedigin gibi olabilir ama cok bencilce.o da cocuklu biriyle evlenseydi o zaman.sen de istersin bir cicugun olmasiniMerhaba KK hanımları
Ben 3 senedir evliyim. Eşimin 2. benim ilk evliliğim.Eşimin bir tane evladı var önceki evliliğinden. Evlenmeden önce eşim geniş bir aile olmak istediğini dile getiriyordu fakat evlendikten sonra, bu fikri birdenbire yok oldu.
Oğlum var onu seversin diyor,ben o duyguyu tatdım zaten istemiyorum diyor. Oğlu bizimle yaşıyor 13 yaşında. Acaba oğlu olduğu için, kıskançlık olmasın diye mi istemiyor çocuk ? Fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.
Allah sizin de yardımcınız olsun. Çocuk var diye anne olamamak çok kötü birşey.
İkiniz de çocuksuz olsaydınız elbette çocuksuz evlilik devam eder derdim, tabii dürüstlüğe bağlı olarak. Yani günün birinde daha kolay kopmak için çocuk istemiyorsa bunu anlamaya çalışırdım, samimiyse ve ben de çocuk istemiyorsam evlilik devam eder neden olmasın?
Ama ben o duyguyu tattım, gerek yok kilit cümle. Bu bence bencillik. Sizin duygularınız ne olacak? Kesin olarak çocuk istiyorsanız bu isteğinizi açıkça söyleyin ve nihai bir karara varın eşinizle. Ya siz ya o razı olacak, orta yol bulunacak bir konu değil.
Oğlum var onu seversin diyor,ben o duyguyu tatdım zaten istemiyorum diyor.
Ayy cok kizdim ya kocana. Cocugu yetimhaneye mi ver diyen var ? Anne olmak hakkiniz. O cocum hazzini tatmis. Ikinci sizde olacak belki ilki ezilir diye dusunuyor. Ogluna kiyamiyor. 50 tane kadin dedigi anda kapiya koymustum terbiyesizlik baska bisey degil. Al koynuna uyu o zaman yarin unv kazanacak cekecek gidecek.Her tartışmada hep bunu söylüyor. 50 tane kadın olsa çocuğumu değişmem diyor. Ben tercih yap demiyorum ki zaten eşime.
Merhaba KK hanımları
Ben 3 senedir evliyim. Eşimin 2. benim ilk evliliğim.Eşimin bir tane evladı var önceki evliliğinden. Evlenmeden önce eşim geniş bir aile olmak istediğini dile getiriyordu fakat evlendikten sonra, bu fikri birdenbire yok oldu.
Oğlum var onu seversin diyor,ben o duyguyu tatdım zaten istemiyorum diyor. Oğlu bizimle yaşıyor 13 yaşında. Acaba oğlu olduğu için, kıskançlık olmasın diye mi istemiyor çocuk ? Fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.
Eşinize koca bir yuuuuuhhh diyorum
Çok bencil eşiniz var o duyguyu tatmış olabilir ama siz tatmamışsınız.
Senden olmayan çocukla,senin doğurduğun çocuk ne kadar aynı olabilir yani ...
Her kadinin en büyük hayalidir anne olmak ve buda en dogal hakkiniz evlenmeden önce deseydi cocuk istemedigini onunla knusun ikna edin derimMerhaba KK hanımları
Vur yuzune anasinun bakmaditi cocuga bagrima bastim. Seviyorum ilgileniyorum anne olmak benim de hakkim de.O kadar çok acı çektim ki bu konuda insan kendine acır mı acıyorum işte. Çocuğu da annesi kocası yuzunden istemiyormuş. Ben ne yapayım bütün yük bende.
Ayy cok kizdim ya kocana. Cocugu yetimhaneye mi ver diyen var ? Anne olmak hakkiniz. O cocum hazzini tatmis. Ikinci sizde olacak belki ilki ezilir diye dusunuyor. Ogluna kiyamiyor. 50 tane kadin dedigi anda kapiya koymustum terbiyesizlik baska bisey degil. Al koynuna uyu o zaman yarin unv kazanacak cekecek gidecek.
O kadar çok acı çektim ki bu konuda insan kendine acır mı acıyorum işte. Çocuğu da annesi kocası yuzunden istemiyormuş. Ben ne yapayım bütün yük bende.
Neden farkında değil?gösterin üzüldüğünüzu ağlayın bağırın konuşun kavga edin vs ama asla pes etmeyin.sizle evlenirken başka şey söylüyor sonra vazgeçtim oynamıyorum diyor çocuk gibi. Böyle bencilce ve saygısızca davranmasını izin vermeyin.Gerçekten kendimi başka şeylerle oyalamaya çalışıyorum ama olmuyor. Bir yere kadar. Gizlice bebek patikleri falan alıyorum saklıyorum. Arada çıkarıp bakmak için. O bunların farkında bile değil, ne kadar üzüldüğümün.
Tek tek konuşun ,
1- Oğluna sevgimi verebilirim, onu korur kollarımi annesizliği hissettirmemeye çalışırım ama onun bi annesi var, ben onun annesi olamam ablası olurum, teyzesi olurum ancak,
2- Ben annelik duygusunu tatmak istiyorum,
3- ilk göz ağrın olması başka çocukların olmayacağı anlamına gelmiyor
4- Çocukla ya da hayatımızla ilgili kararlarda benim fikrimi bile sormuyorsun, beni senin ve oğlunun hayatını yaşamaya mahkum ediyorsun. Bu şartlar altında dayanmam mümkün değil,
Öncelikle ben (çocuğun adına ahmet dicem) Ahmeti çok seviyorum, elimden geleni yapıyorum ama sen onun hayatı üzerinde bana söz bile söyletmiyorsun, benim çocuğum gibi hissetmeme başta sen engel oluyorsun, Ne gideceği okula ne giyeceği kıyafete karışabileceğim, yarın bi gün evlense annesi olarak mı orda olucam babasının yeni eşi olarak mı? bunları bi düşün. Onun bizimle yaşamasına vs lafım yok ama benim de çocuğum olsun ben de o annelik duygularını tatmak istiyorum. Çocuğum üzerinde söz sahibi olmak istiyorum. Bana geniş aile olma hayalleri kurdurup bugün gelip istemiyorum diyip kenara çekilemezsin. Ahmetle ilgili en ufak bı endişen varsa bunu destek alarak en uygun şekilde yaparız. Ben onun üzülmesini asla istemem. Ama o üzülmeyecek diye hayatımı heba edemem, 10 sene sonra o evlenip gittiğinde ben istemediğim bi hayatta sıkışıp kalmak istemiyorum de. Bunlara rağmen ters tepkiler verir sizi konuşturmaz sert davranırsa falan ayrılmak istediğinizi çocuk sahibi olmak istediğinizi söyleyin. Yalnız çocuğun hiç bir suçu olmadığını unutmayın, sakın sinirlenip o olmasa böyle olmazdı falan diye düşünüp ondan soğumayın. Ya da kötü davranmayın. Yapacağınızı düşünmüyorum ama insan bu aklından geçer. Kontrolünüzü kaybetmeyin
Allah yardimcin olsun arkadasim .Neden kendine boyle bir kotuluk yaptin. Yarin basina bisey gelse seni suclayacak demek ki cocuk. Bence sakinles otur bir dusun. Bu aile sana gore degil daha da cok gencsin. Kendi yuvanu kur asik mi oldun bu adam varlikli mi nedir ? Niye evlendinÇocukla aramızın kötü olmasına da sebep oluyor eşim. Hiç gık dedırtmıyor. Gecenlerde balkona çıktı çocuk biz 4. Katta oturuyoruz. Ayaklarını sarkıtıyor aşağıya. Oğlum düşersin burası çok yüksek dedim içeri geçmesini söyledim. Düşersem düşerim sanane. Düşsemde senin ittiğini söylerim dedi şok oldum. Çok eziliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?