- 1 Aralık 2015
- 2.329
- 1.502
- 63
- Konu Sahibi Makyajkolik13
-
oglu sizinlemi yasiyor yasiyorsa o zaman dediginiz gibidirEşim normalde bana iyi davranır. Arkadaş çevresi yoktur. Evdedir genelde işten geldiğinde. Ama öncelik hep çocuğudur. Biryere gidileceği zaman genelde çocuğa sorar. Bana pek söz hakkı tanımaz.
Beni bakıcı niyetıyle mi aldı anlamıyorum.
oglu sizinlemi yasiyor yasiyorsa o zaman dediginiz gibidir
Bende küçük evlendim 21 e yeni girdim evlendim şimdiki aklım olsa 30dan önce evlenmem ne safmışım diyorum o sevgi hep öyle kalAcak sanıyoruzEşim 35 ben 24 yaşındayım. Severek evlendim. Sebebini bilemez ya insan sadece sevgisini düşünür bende ona kapıldım.
bence yasiniz da gecmis 1 sene daha ikna etmek icin ugrasin olmadi rest cekin gene olmassa ayrilin ilerde belki gene iyi bir kismetiniz cikar annelim duygusunu dadarsinizEşim 35 ben 24 yaşındayım. Severek evlendim. Sebebini bilemez ya insan sadece sevgisini düşünür bende ona kapıldım.
Maşallah diyorum susuyorum. Allah yardımcın olsun.Evet bizimle yaşıyor annesi evlendi 3. kez kadın eşim istemiyor,çocuk çok yaramaz dedi . Biz bakıyoruz.
Ha bide dayatma var yani bu evliliğn sonunu iyi göremedim pekOğlunu seviyorum ama bu aynı şey değil ki zaten. Bir bebekle nasıl kıyaslanır ki. Oğluyla ilgili konularda bana asla laf ettırmıyor söz hakkı tanımıyor.
cocuga 10 yasından berı bakmıssınız
3 aylıktan berı baksanız hadı neyse dıcem
Maşallah diyorum susuyorum. Allah yardımcın olsun.
Evet bizimle yaşıyor annesi evlendi 3. kez kadın eşim istemiyor,çocuk çok yaramaz dedi . Biz bakıyoruz.
Allah sizin de yardımcınız olsun. Çocuk var diye anne olamamak çok kötü birşey.Adamın tuzu kuru, kendisinin de dediği gibi o duyguyu tatmış. Sizin annelik hakkınızı da düpedüz elinizden almış üstelik bunu kandırarak yapmış. Hem oğluna baktırıyor hem sizi hiçe sayıyor. Benim için kesinlikle boşanma sebebi.
Benim de eşimin 2. evliliği ve ilk evlliğinden bir kızı var. O da aynı şekilde kalabalık aile nidalarıyla gelip sonradan yan çizmeye kalktı. Yaşım geçiyor olmasına rağmen 3 sene de bekledim. Baktım adamın hala niyeti yok boşanmaya kalktım anında yola geldi. Siz de taviz vermeyin. Böyle bir hakkı yok.
Evet her fırsatta söylüyorum. O bebek mağazalarının yanından geçerkenki halimi görseniz acırsınız. İçim gidiyor. Eşim kabullenmiyor. Benim önceliğim oğlum diyor. İlk göz ağrım diyor.
Ergen dönemi tamEvet. Herseyıyle en ince ayrıntısına kadar ilgilendim. Afedersiniz geçen sene sırf beni üzmek için çocuk tuvaletin her yerine pisliğini sürüyordu. Ağzımı açmadım sustum çocuktur dedim düzelir dedim ama eşim bunca fedakarlığı görmüyor
Adam sizinle cocuga bakici diye evlenmis de olabilir.
Yasiniz genc, bence ciddi konusun, olmuyorsa zamaninizi bencil bir adamla heba etmeyin.
Adamakilli konusacaksiniz. "Ben kesinlikle cocuk sahibi olmak istiyorum, olmayacaksak gencligimi ziyan etmek istemiyorum yol yakinken bosanalim." Bu kadar. Ustune sizi kandirmis resmen.
24 yasinda ergen cocuga bakiyor olmaniz zaten kotu, bu cocuk iyice hircinlasacak, siz omrunuzun en guzel yillarini bu cocuga bakarak gecireceksiniz. Size de yazik. Ben olsam bosanip dengim cocuksuz, genc biriyle olurdum. Sizi naif bulmus cocuguna baktiriyor iste, adam cok uyanik.
Güvenim duygularım o kadarr kırıldı ki sonraki hayatımda düzgün biri olur mu bilemiyorum. Hiçbir zaman boşanmayı düşünmemiştim sanırım çok yanılmışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?