- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
- Konu Sahibi Makyajkolik13
-
İnşallah canım çok teşekkür ederim :) son pişmanlık fayda etmez sürünsün iki yakası bir araya gelmesin tek temennim bu, iyi dileklerin için teşekkürler ..sana köpek gibi yalvarma demişti bu duruma kendi düştü demek.. keşke hatırlatsaydın sen bana bunları demiştin diye yüzsüz pis herif. çok mutlu oldum senin adına yaşı daha gencecik nice kısmetler bulursun ve çok mutlu olursun canım benim.
Şimdi derdine yansın böyle akılsız bir insan olamaz yani.. Anlattıklarınızı çok iyi hatırlıyorum siz bence o adamın ve oğlunun başına konmuş bir devlet kuşu gibiydiniz ama insanın karakteri bozuk, huyları böyle kötü anlayışsız ve odun olunca sadece başkasına değil kendine de ediyor işte böyle..
Çocuğun da böyle olacağı belliydi aslında yaptıklarıyla çocuğuna zarar verdiğini bile anlamıyordu şimdi okuldan atılınca anlamıştır.
İnşallah siz bundan sonra iyi insanlarla karşılaşıp mutlu olursunuz. :)
Ilk dega okuyorum konuyu.. erkeklerin bu egosu olduruyobeniher turlu evlenirim vs vs. Bu devrin kadinlarida akilli artik eskisi gibi oosadun optun diye evlenmiyolar.. gercek seveni kaybwtmis.. boylebir pislikten kurtuldugun icin ne kadar sukretsen az.. birde koynuna aldigi kadina el kaldirmak vs. Allah kurtarmis bacim
Layıkını bulmuş baba oğul :))
Siz de çoooook mutlu olun canım
Konuyu basindan sonuna okudum.ama tarihe hic dikkat etmemisim.hortlamis konuymus.oyle dualar ettim ki Allah im insallah ayrilir bu rezil adamdan diye.sonra bi ohhhh cektim.
Sanki oz kardesim boyle bi pislikten kurtulmus gibi mutlu oldum.ahh be canim nasil dayandın sen ya o adama da o pis cocuguna da.kakasini tuvaletin heryerine surmek nedir ya
Simdi babasi bulsun da parasiyla bi bakici temizletsin bakalim.kim gelirse o eve 3 gunden fazla artik.
Peki hakkin olan parayi aldin mi?
Cok sevindim senin adina.insallah karsina seni hak eden düzgün bi insan cikar.Rabbimin sayesinde kurtuldum şükürler olsun ki :)
Evet canım aldım paramı.
Cok sevindim senin adina.insallah karsina seni hak eden düzgün bi insan cikar.
Çok mutlu oldum,pozitif enerjin oradan bizlere ulaşıyor :) Hep böyle mutlu kal
Kuzum valla sen cok degistin. Parlıyorsun resmen. Enerjini yazdiklarindan bile aliyorum ben burdan. Senin adina cok mutlu oldum. Kk daki sonu mutlu biten hikayeler olarak kafamizda yer ettin.Çoook teşekkür ederim, inşallah hep böyle devam eder
Kuzum valla sen cok degistin. Parlıyorsun resmen. Enerjini yazdiklarindan bile aliyorum ben burdan. Senin adina cok mutlu oldum. Kk daki sonu mutlu biten hikayeler olarak kafamizda yer ettin.
Merhaba KK hanımları
Ben 3 senedir evliyim. Eşimin 2. benim ilk evliliğim.Eşimin bir tane evladı var önceki evliliğinden. Evlenmeden önce eşim geniş bir aile olmak istediğini dile getiriyordu fakat evlendikten sonra, bu fikri birdenbire yok oldu.
Oğlum var onu seversin diyor,ben o duyguyu tatdım zaten istemiyorum diyor. Oğlu bizimle yaşıyor 13 yaşında. Acaba oğlu olduğu için, kıskançlık olmasın diye mi istemiyor çocuk ? Fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.
Konumla ilgili güncellemeler, 45. Sayfadan başlıyor bilginize. Teşekkür ederim yorumda bulunan herkese.
Boşanma davamın tarihi belli oldu..
Kasım 14'de yapılacak. Hakkımda hayırlısı olsun inşallah.
Boşandım, Allahım dualarını esirgemeyen herkesten razı olsun, bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..Artık mutluyum,kurtuldum.
Çok teşekkür ederim, rabbim herkesin hakkında hayırlısını versinBaşka bir konuda link görünce girip baktım.
Geçmiş olsun, sizin adınıza sevindim açıkçası, kandırılmış bir hayat yaşamaktansa, yeni bir hayat kurmak için adım atmanız daha doğru olmuş.
Gençsiniz ve çocuk sahibi olmak istemeniz en doğal hakkınız.
Allah karşınıza daima iyi insanlar çıkartsın dilerim.
Töbe yaaaÇok teşekkür ederim, rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin
Yol yakınken dönmek en iyisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?