- 16 Temmuz 2013
- 3.204
- 4.167
- 83
- Konu Sahibi Makyajkolik13
Yalniz mi gelmis.oncesinde konusmaya calisti mi ,icerde hakime zirvaladi mi. Hakkin olana o mu karar verecek Makyajkolik13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evt elindekinin kiymetini bilemediBoşanması en mantıklısı çünkü 24 yaşındaki genç kadın 13 yaşındaki bir ergen çocuğun sorumluluğunu alamaz.
Baştan yanlış bir evlilik.
Kendisi hiç bir fedakarlıkta bulunmamış
Hem genç hanım alıcaksın, oğluna baktıracaksın, hem gönlünü hoş edeceksin genç bayanla hem babalığımı yapıyorum diyeceksin.
Allahıma binlerce şükürler olsun, boşandım..
Dün giremedim buralara pek vaktim olmadı, herkesten, beni düşünen arkadaşlarımdan, dualarını esirgemeyenlerden rabbim bin kere razı olsun. Eski eşim olacak adam mahkemede de bana uyguladığı tavrı devam ettirdi, hakim kadındı halimin ne kadar içler acısı olduğunu farkına vardı bu iş uzamadı çok mutluyum, elle tutulur hiçbir laf etmedi eski eşim sokaktaki bir kadından farksız tuttu beni. Kenara attığı paranın hesabı evliliğin başlangıcından birkaç ay önce açtığı bir hesapmış, hakkım olanı verecek.
Nefretim bin kat daha arttı ona karşı, savunmalarından sonra ama bugünler geçti mutluyum, hem de çok mutluyum..
Hayırlı olsun böylesi daha iyi olmuş senin için.Teşekkür ederim canım kurtuldum şükürler olsun.
Teşekkür ederim :)Hayırlı olsun. Adam tam bir mağara adamı neyse ki sonunda kurtuldun bundan..
İnşallah bundan sonra çok mutlu olursun. :)
Saolasın canımAy ya hakkında hayırlısı olsun canım. Hep mutlu ol. :) Kurtulmana sevindim. :)
Amin insallah canımAllah insan evladıyla karşılaştırsın bundan sonra.
Ablacımmm çok teşekkür ederim :)Geçmiş olsun canım.İnşallah bundan sonra mutlu olursun,sana gerçekten değer veren birini bulursun
Tesekkür ederim bulcamHayırlı olsun böylesi daha iyi olmuş senin için.
Yalnız değildi ablası da vardı yanında öncesinde nasılsa orda da dayatmalarına yapacaksın,edeceksin mecbursun demeye devam etti. Nasıl bir karakterde olduğunı hakim anlamış ki karar kesinleşti şükürler olsun.Yalniz mi gelmis.oncesinde konusmaya calisti mi ,icerde hakime zirvaladi mi. Hakkin olana o mu karar verecek Makyajkolik13
Amin inşallah canım benim saolasınKonunu yakından takip etmiştim. Sevındım o bencil adamdan ve oğlundan kurtulduğun için. İnşallah karşına kıymetini bilen, insan olan biri çıkar bundan sonra.
İnşallah canım :)Çok sevindim canım. Rabbim bundan sonra iyilerle karşılaştırsın inşallah.
Net tavrımdan dolayı yapışmasına izin vermedim. Başka bakıcı hizmetçi bulsun kendine şükür kurtuldumHayırlı olsun, gözün aydın. :) Tereyağından kıl çeker gibi kurtuldun bu adamdan. Neyse ki yapışkan biri değilmiş.
Bu bitiş çok güzel bi başlangıç olsun senin için.
Canım benim çok teşekkür ederimAbla geçmiş olsun o kadar sevindim ki insallah cok cok mutlu olursun
Ablam benim teşekkür ederim,inşallah herşey daha güzel olacakÇok şükür sonunda bitmiş,şimdiden hakkında hayırlısı olsun..
Yeni hayatın sana mutluluk huzur ve sağlık getirsin..
Herşey gönlünce olsun hayatım..