- 30 Haziran 2018
- 188
- 159
- 33
- Konu Sahibi Makyajkolik13
konu sahibi şuan ne durumdasınız evlendiniz mi tekrardan hakkınizda hayırlısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim :)konu sahibi şuan ne durumdasınız evlendiniz mi tekrardan hakkınizda hayırlısı olsun
Çok teşekkür ederim saolun :)Ayy merak ettim ve baştan sona kadar üşenmeden okudum bazı yerlerdr çıldırdım resmen o cocuga deli oldum valla karşıyım ama çocuk resmen dayak istemiş ayy iyiki ama iyiki kurtulmuşsunuz yaa çok sevindim adınıza yeni hayatınızda herşey çok güzel olsun
Paranın yarısını aldım, arabadan hak talep etmedim.Bankadaki parasına, arabaya el koydunuz mu ?
Hep çok mutlu olun inşaallah.
Bitanesin, çok saol teşekkür ederim canım, hepimizin hakkında hayırlısı olsun :)Bilmiyordum canım, rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin
amin inşallahBitanesin, çok saol teşekkür ederim canım, hepimizin hakkında hayırlısı olsun :)
Teşekkür ederim saolun :)Helal olsun demeye geldim yeni hayatınızda tüm güzellikler sizi bulsun..
konunuzu okuyan gençlerimize arkadaşlarımıza da ders olsun kendi ayakları üzerinde durabilmenin önemi bu işte...
Teşekkür ederim, yüreğinize sağlıkAdıniza sevindim birde duygulandim .
Kendiniz ve ailenizle gurur duyun .Ömrünuzü kurtardınız .
Hep mutlu olun .O da umarim pismanliktan sürünür .
Teşekkür ederim saolun..Ben de bekarm daha evlenmedim ve bu konudan cikardigim cok ders oldu.konunuzu okurken gozlerim doldu.sen oyle bi hayata layil degildin emin ol.adam hem sen gibi genc kiz bulmus hem ogluna bakici bulmus hem evi cekip ceviren kisi bulmus,bulmus da bunamış ama.simdi hyatinda da belki dha once evlilik yaptgn icin önyargi yaklasan kisiler de olcaktir ama bu demek oluyr ki karsina hic duzgun biri cikmayack.cevremde ikinci evliligini yapip cok mutlu olanlar da var.sen de insallah mtlu olrsun.
Çok saolun, zaman ayırıp okumuşsunuz Allah razı olsun :) hepimizin karşısına hayırlı insanlar çıksın inşallah..Yemin ederim 2 gündür işimin arasında 1.sayfadan 92. sayfaya kadar okudum. Tüyler diken diken yani. Çocuk sinirlerimi bozdu. Babası zaten söylenicek kelime bulmamadım. Helal olsun Umarım karşına bütün yaşadıklarını unutturacak sanki ilk kez evleniyormuşsun gibi hissettiren kıymetini bilen biri çıkar.