- 13 Nisan 2018
- 3.128
- 10.546
- 208
- Konu Sahibi Makyajkolik13
Ay hemen okuyorruumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim, Allah razı olsunİşte kadının gücü.Kimin kime ihtiyaci varmiş acaba?
Bir kadın olarak gurur duydum.Rabbim yolunuzu acik etsin,iyi insanlarla karşılaştırsın..❤
Çok teşekkür ederim saolun, inşallah herkesin hakkında hayırlısı olsunTöbe yaaa
Neler yaşamışsınız ...
Çok geçmiş olsun.
Güzel günler sizi bekler :)
Tontrim çok teşekkür ederim, canımsıncanim dilerim bundan sonra hersey gonlunce olur..korkutmaktan ziyade yapmak lazim bazen, tebrik ederim seni.
simdi ne ediyor ex esin haberin var mi?
hak etmis..daha once okumustum yazini ama konusunu acmamistim seni uzmeyim diye. konu acilmisken yazmak istedim. boyle insanlar kaybedince anlar ancak, donsen aynisini gene yapar. Rabbim cok daha iyisini cikarsin karsinaTontrim çok teşekkür ederim, canımsın
Uzun süredir haberim yok canım, 2 sene oldu ayrılalı ilk boşanmadan sonra ex görümce ulaşmaya çalıştı. Reddettim pek iyi durumda değil darma duman oldu hakiyle, iyi de oldu, beter olsun..
Sizin gibi düşünceli insanlar varken herşey çabuk atlatılıyor, rabbim eksikliğinizi göstermesin canım benim saolasınhak etmis..daha once okumustum yazini ama konusunu acmamistim seni uzmeyim diye. konu acilmisken yazmak istedim. boyle insanlar kaybedince anlar ancak, donsen aynisini gene yapar. Rabbim cok daha iyisini cikarsin karsina
Görüştüğüm biri var ama henüz çok yeni bunu zamanla anlayacağım inşallah :) Allah hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza..2 yıl olmus boşanalı 3'e dogru gidiyor,karşınıza şu ana kadar sizi mutlu edecek, kıymetinizi bilen birisi çıktı mı çok merak ettim?yeniden sevilmeyi hak ediyorsunuz zira
Teşekkür ederim, saolun :)oooo adamdaki zihniyete bak .
oğlum var seversin.otur oğlunu kendin sev.en güzelini yapmışsın eline sağlık
inşallah diyelim o zmnAllah utandırmasın tatlım.karşına kim çıkarsa çıksın, kiminle evlenirsen evlen öncelikli degerin ve kıymet verdiğin kendin olGörüştüğüm biri var ama henüz çok yeni bunu zamanla anlayacağım inşallah :) Allah hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza..
İnşallah teşekkür ederim :)inşallah diyelim o zmnAllah utandırmasın tatlım.karşına kim çıkarsa çıksın, kiminle evlenirsen evlen öncelikli degerin ve kıymet verdiğin kendin ol
Allah razı olsun canım saolasın :)Bu konuya yazdıklarımı tam hatırlamasam kısım kısım hatırlıyorum
Eyvah kızcağızın ömrü çürüyecek bu ikisinin arasında demiştim ve çok umutsuzdum boşanacağınıza dair
En iyisini yaptınız deyim yerindeyse hayatınızı kurtardınız inşallah bundan sonra güzel insanlarla karşılaşırsınız
Teşekkür ederim tatlım :)Bende başka konuda ki linkten geldim çok mutlu oldum sonunun iyi bitmesine Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah
Teşekkür ederim saolun , inşallah :)Allah bu acıları unutacağınız güzel bir yuva nasip etsin ama iyi ki çocuğunuz falan olmamış böylesinden. Çok geçmiş olsun.