• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Çocuk Yapmak İstemiyor(çocuksuz evlilik devam eder mi?)

canim :KK200: dilerim bundan sonra hersey gonlunce olur..korkutmaktan ziyade yapmak lazim bazen, tebrik ederim seni.

simdi ne ediyor ex esin haberin var mi?
Tontrim çok teşekkür ederim, canımsın :KK200:
Uzun süredir haberim yok canım, 2 sene oldu ayrılalı ilk boşanmadan sonra ex görümce ulaşmaya çalıştı. Reddettim pek iyi durumda değil darma duman oldu hakiyle, iyi de oldu, beter olsun..

Tontrim çok teşekkür ederim, canımsın :KK200:
Uzun süredir haberim yok canım, 2 sene oldu ayrılalı ilk boşanmadan sonra ex görümce ulaşmaya çalıştı. Reddettim pek iyi durumda değil darma duman oldu hakiyle, iyi de oldu, beter olsun..
hak etmis..daha once okumustum yazini ama konusunu acmamistim seni uzmeyim diye. konu acilmisken yazmak istedim. boyle insanlar kaybedince anlar ancak, donsen aynisini gene yapar. Rabbim cok daha iyisini cikarsin karsina:KK200:

hak etmis..daha once okumustum yazini ama konusunu acmamistim seni uzmeyim diye. konu acilmisken yazmak istedim. boyle insanlar kaybedince anlar ancak, donsen aynisini gene yapar. Rabbim cok daha iyisini cikarsin karsina:KK200:
Sizin gibi düşünceli insanlar varken herşey çabuk atlatılıyor, rabbim eksikliğinizi göstermesin canım benim saolasın :KK200:

2 yıl olmus boşanalı 3'e dogru gidiyor,karşınıza şu ana kadar sizi mutlu edecek, kıymetinizi bilen birisi çıktı mı çok merak ettim?yeniden sevilmeyi hak ediyorsunuz zira:KK66::KK200:
Görüştüğüm biri var ama henüz çok yeni bunu zamanla anlayacağım inşallah :) Allah hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza..

Görüştüğüm biri var ama henüz çok yeni bunu zamanla anlayacağım inşallah :) Allah hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza..
inşallah diyelim o zmn:KK66:Allah utandırmasın tatlım.karşına kim çıkarsa çıksın, kiminle evlenirsen evlen öncelikli degerin ve kıymet verdiğin kendin ol:KK200:

Bu konuya yazdıklarımı tam hatırlamasam kısım kısım hatırlıyorum
Eyvah kızcağızın ömrü çürüyecek bu ikisinin arasında demiştim ve çok umutsuzdum boşanacağınıza dair

En iyisini yaptınız deyim yerindeyse hayatınızı kurtardınız inşallah bundan sonra güzel insanlarla karşılaşırsınız

Bu konuya yazdıklarımı tam hatırlamasam kısım kısım hatırlıyorum
Eyvah kızcağızın ömrü çürüyecek bu ikisinin arasında demiştim ve çok umutsuzdum boşanacağınıza dair

En iyisini yaptınız deyim yerindeyse hayatınızı kurtardınız inşallah bundan sonra güzel insanlarla karşılaşırsınız
Allah razı olsun canım saolasın :)

Back