• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Çocuk Yapmak İstemiyor(çocuksuz evlilik devam eder mi?)

Net tavrımdan dolayı yapışmasına izin vermedim. Başka bakıcı hizmetçi bulsun kendine şükür kurtuldum
Oylelerı bulur soylım.biz olsa bulamayız ıyı arkadas,sevgılı oylelerı bulur.eskı ısyerımde patron çok nalettı oyle ıyı elemanlar buluyordu kı.yada kotu bır erkek olsun hemen bulur.ıyıler ezılmeye mahkum:) ne mı yapmalıyız? kendımızı kullandırtmalıyız ,yıne kendımıze saygı duyulmasını saglamalıyız.sınavınmıs.bırdahakıne daha dıkkatlı olursun

Oylelerı bulur soylım.biz olsa bulamayız ıyı arkadas,sevgılı oylelerı bulur.eskı ısyerımde patron çok nalettı oyle ıyı elemanlar buluyordu kı.yada kotu bır erkek olsun hemen bulur.ıyıler ezılmeye mahkum:) ne mı yapmalıyız? kendımızı kullandırtmalıyız ,yıne kendımıze saygı duyulmasını saglamalıyız.sınavınmıs.bırdahakıne daha dıkkatlı olursun
Aynen canım haklısın rabbim iyilerle karşılaştırsın ;)

Allahıma binlerce şükürler olsun, boşandım..
Dün giremedim buralara pek vaktim olmadı, herkesten, beni düşünen arkadaşlarımdan, dualarını esirgemeyenlerden rabbim bin kere razı olsun. Eski eşim olacak adam mahkemede de bana uyguladığı tavrı devam ettirdi, hakim kadındı halimin ne kadar içler acısı olduğunu farkına vardı bu iş uzamadı çok mutluyum, elle tutulur hiçbir laf etmedi eski eşim sokaktaki bir kadından farksız tuttu beni. Kenara attığı paranın hesabı evliliğin başlangıcından birkaç ay önce açtığı bir hesapmış, hakkım olanı verecek.
Nefretim bin kat daha arttı ona karşı, savunmalarından sonra ama bugünler geçti mutluyum, hem de çok mutluyum..
hakkında hayırlısı canım gözün aydın
Rabbim bundan sonra daha iyilerle karşılaştırsın seni:KK200:

Beni merak eden, nasıl olduğumdan haberdar olmak için mesaj atan arkadaşlarım için mesaj yazmak istedim :) sizleri çok seviyorum beni bu denli düşündüğünüz için çok teşekkür ederim :KK200:
Çok çok iyiyim, hayatıma güzel bir şekilde devam ediyorum boşanalı 1 seneye yaklaştı şükürler olsun sizlerin de yardımıyla bu kararı aldığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.
Desteklerinizi hiç esirgemediniz benden ve hayatıma umut oldunuz rabbim hepinizden razı olsun benim üzüntümü hep birlikte paylaştınız .
Gayet mutluyum, huzurluyum sizleri habersiz bırakmak istemedim çok güzel mesajlar aldım beni merak eden arkadaşlarımdan.
Sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum, iyiyim, siz de iyi ki varsınız :KK200:En Büyük KK

Beni merak eden, nasıl olduğumdan haberdar olmak için mesaj atan arkadaşlarım için mesaj yazmak istedim :) sizleri çok seviyorum beni bu denli düşündüğünüz için çok teşekkür ederim :KK200:
Çok çok iyiyim, hayatıma güzel bir şekilde devam ediyorum boşanalı 1 seneye yaklaştı şükürler olsun sizlerin de yardımıyla bu kararı aldığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.
Desteklerinizi hiç esirgemediniz benden ve hayatıma umut oldunuz rabbim hepinizden razı olsun benim üzüntümü hep birlikte paylaştınız .
Gayet mutluyum, huzurluyum sizleri habersiz bırakmak istemedim çok güzel mesajlar aldım beni merak eden arkadaşlarımdan.
Sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum, iyiyim, siz de iyi ki varsınız :KK200:En Büyük KK

Çok merak ediyorum sormadan duramadım. o_O:işsiz: Eski eşinizden hiç haber aldınız mı? Adamda bencillik ve ego tavandı malum.. neler yaptığından ne halde olduğundan haberiniz var mı?

Ben de geçen nickini hatırlayıp konuna yazmak istiyordum
Çok sevindim o adamdan ve chucky oğlundan kurtulduğuna

Çok merak ediyorum sormadan duramadım. o_O:işsiz: Eski eşinizden hiç haber aldınız mı? Adamda bencillik ve ego tavandı malum.. neler yaptığından ne halde olduğundan haberiniz var mı?

Evet haberim var çevrem sayesinde bilgim oluyor. Çok aracı koyup barışmaya çalıştı çünkü benim gibi fedakar bir insanla bir daha karşılaşmayacağını bulamayacağını biliyordu. Ben lafını bile açtırmıyorum artık yanımdaki insanlara. Bitap bir durumdalar ikiside kendi ve oğlu. Çocuğunu sığdıracak bir yer bulamamış , çocuk 2 kere okuldan atılmış tahammül edilemez olayları yüzünden. Görümcem zaten bakımını kabul etmiyordu hala da etmiyor. Ben mutlu ve huzurluyum o pislik adam da benim ahımı aldığı için iki yakasının bir araya geleceğini zannetmiyorum sürünsün. Tek diyebileceğim bu. Önemli olan bir tek şey benim şuanki mutluluğum ailemle gayet sade güzel giden bir hayatım var rabbime şükürler olsun :)

Ben de geçen nickini hatırlayıp konuna yazmak istiyordum
Çok sevindim o adamdan ve chucky oğlundan kurtulduğuna

Çok teşekkür ederim canım benim düşünmen bile beni çok mutlu etti. Bende iyiyim artık kurtulduğum içinde kendimi çok şanslı hissediyorum :KK19:

Konuştum...
Karar verdim ayrılıyorum.
Dün gece geldiğinde odaya çağırıp kararımı açıkladım. Şuan ailemin evindeyım az önce geldim buraya. Eşyalarımı topladım herseyımı aldım taksi tutup geldim.
Dün akşam karşıma alıp konuştum artık bu şekilde devam edemeyeceğimi bana karşı saygısının kalmadığını çok ezildiğimi anlattım. Baya bir tartıştık. Bana ettığı küfürleri anlatmayacağım kimsenin midesi kaldırmaz. Ömür boyu çocuksuz, anne olamadan yaşamak istemediğimi söyledim. O da bana sen kimsin ki çocuğumun yanında dedi, erkeğim ben her türlü evlenirim, çocuğuma bakıcı tutarım bastırırım parayı kadın getırırım dedi. Madem bu kadar değersizim artık uzatma ben ailemin yanına gidicem dedim. Köpek gibi yalvarma sonra almam seni dedi, ailenin beş parası yok aç aç yaşarsınız dedi. Benim kimseye ihtiyacım yok, zaten çalışıyorum öleceksemde aclıktan ailemin yanında ölürüm dedim, çocuğun sana huzur mıtluluk versın bundan sonra dedim.
İkinci şoku da akşamki sözlerıyle yaşattı bana benim hesabım var param var bankada dedi paşalar gibi yaşarım oğlumla dedi, benim yaşantım garanti dedi. Şok oldum bunca zaman biriktirdiğini benden saklamış. Maaşımdan aldıkları da vardır o paranın içinde buna eminim. Yazıklar olsun sana dedim keşke ailemi bırakmasaydım senın için dedım. Bu kadar kıyamıyodun gelmeseydın s....r git dedi bana. Eşyalarımı toplamak için dolabımı açtım bavulumu indirdim yukardan, bir sürü küfür saydı bana , gidecen demek dedi sırtıma yumruk attı.İçeri gttı Tv izlediler oğluyla umrunda bile değildi. Topladm herşeyımı aldım neyım varsa. Oğluyla beraber yattı bu kadın üzülmüş bide üstüne yumruk attım ne halde bu demedi gttı uyudu. Sabah kalktığında kapım kilitliydi öyle kapatıp durdum odamda. Aç dedi kapıyı açtım , maşallah toplamışın herseyını dedi ne kadar heveslisin ayrılmaya dedi. Evliliğimde tat tuz mu bıraktın dedim. Seni hayatımda görmek istemıyorum artık dedim. Götüreyım arabayla ananın kapısına dedi, gidersen dönemezsin dedi. Döndüğünde başka şeylerle karşılaşırsın dedi. Bnm sana ihtiyacım yok dedim taksi tutar giderım dedim. Çağırdım taksiyle geldim ailemin yanındayım asla da o eve dönmek istemıyorum. Benim için bu evlilik sona erdi. Hala yumruğunun acısını yaşıyorum sırtımı morarttı lanet adam. Allahım nasıl biliyorsa öyle yapsın . Yaşasın kıymet verdığı, yere goğe sığdıramadığı oğluyla. Bitirdim herseyı

Burada bana destek veren herkese çok teşekkür ederım. Allah hepinizden razı olsun.

sana köpek gibi yalvarma demişti bu duruma kendi düştü demek.. keşke hatırlatsaydın sen bana bunları demiştin diye yüzsüz pis herif. çok mutlu oldum senin adına yaşı daha gencecik nice kısmetler bulursun ve çok mutlu olursun canım benim.

Evet haberim var çevrem sayesinde bilgim oluyor. Çok aracı koyup barışmaya çalıştı çünkü benim gibi fedakar bir insanla bir daha karşılaşmayacağını bulamayacağını biliyordu. Ben lafını bile açtırmıyorum artık yanımdaki insanlara. Bitap bir durumdalar ikiside kendi ve oğlu. Çocuğunu sığdıracak bir yer bulamamış , çocuk 2 kere okuldan atılmış tahammül edilemez olayları yüzünden. Görümcem zaten bakımını kabul etmiyordu hala da etmiyor. Ben mutlu ve huzurluyum o pislik adam da benim ahımı aldığı için iki yakasının bir araya geleceğini zannetmiyorum sürünsün. Tek diyebileceğim bu. Önemli olan bir tek şey benim şuanki mutluluğum ailemle gayet sade güzel giden bir hayatım var rabbime şükürler olsun :)

Şimdi derdine yansın böyle akılsız bir insan olamaz yani.. Anlattıklarınızı çok iyi hatırlıyorum siz bence o adamın ve oğlunun başına konmuş bir devlet kuşu gibiydiniz ama insanın karakteri bozuk, huyları böyle kötü anlayışsız ve odun olunca sadece başkasına değil kendine de ediyor işte böyle..
Çocuğun da böyle olacağı belliydi aslında yaptıklarıyla çocuğuna zarar verdiğini bile anlamıyordu şimdi okuldan atılınca anlamıştır.
İnşallah siz bundan sonra iyi insanlarla karşılaşıp mutlu olursunuz. :)

Back