Eşim Çocuk Yapmak İstemiyor(çocuksuz evlilik devam eder mi?)

size bir de başka örnek vereyim. Emel Sayın a sordular en büyük pişmanlığınız ne diye??
hamileydim küçük yaşta evelnip hamile kalmıştım. eşim sen daha çocuksun nasıl büyüteceksin deyip aldırttı bir daha da çocuğum olmadı. ama o adamın bir oğlu var. ben onun yüzden bu duyguyu yaşayamadım . en pişmanlık duyduğum şey demişti. yaşınız genç o yüzden iyi düşünün derim.

Evet her fırsatta söylüyorum. O bebek mağazalarının yanından geçerkenki halimi görseniz acırsınız. İçim gidiyor. Eşim kabullenmiyor. Benim önceliğim oğlum diyor. İlk göz ağrım diyor.

inanirim.. genelde her genc kizin rüyasidir anne olmak. cocukken baslariz biz bebeklerle oynamaya, "anne" olma hevesiyle büyümege.

bu cok ciddi bir konu. esiniz bencil davraniyor. bu "tadin" güzel oldugunu biliyor, tatmis...
gercekten sizi sevseydi, sevginize Sevgi katacak, ve yeni Hayat arkadasiyla da sizi birbirinize baglayacak yavru isterdi.

genelde esinizin size tavri nasildir?

Gerçekten bencil bir eşin var kendinin o duyguyu tatmış olması onu bağlar ayrıca oğlumu seviyorsun ya yeter demesi insanın kendi evladıyla bir mi bu duygu tabi onun tuzu kuru

Oğlunu seviyorum ama bu aynı şey değil ki zaten. Bir bebekle nasıl kıyaslanır ki. Oğluyla ilgili konularda bana asla laf ettırmıyor söz hakkı tanımıyor.

Hiç kimse kimsenin anne baba olma hakkını elinden alamaz
Hele de böyle yalan dolanla
Iyi vallahi o babalığı tatmış diye siz hic anne olmayacaksınız kimse size anne demeycek
Hakime gitseniz bu sebeple sizi bosar baska neden sunmaniza bile gerek yok

Eşinizle son bir defa buyuk bir ciddiyetle konuşun kabul etmiyorsa ayrilin
Zaman sizden gidiyor ona hava hos nasilsa oglum var bir daha çocuk istersem 50 yaşında bile olur diyordur

Eşim normalde bana iyi davranır. Arkadaş çevresi yoktur. Evdedir genelde işten geldiğinde. Ama öncelik hep çocuğudur. Biryere gidileceği zaman genelde çocuğa sorar. Bana pek söz hakkı tanımaz.

Beni bakıcı niyetıyle mi aldı anlamıyorum.

Ha birde bu var genç kızla evlen sonra çocuk istemiyorum de
O zaman kendi de cocuklu biriyle evlenseydi ama olmaz el alemin çocuğuna babalık yapmaz da bey efendi
Onun haricinde genc bir kizla genis aile olalım diye evlenecek kendine ve ogluna hizmet ettirecek

Burada ki adamı tanımlamak icin bencil kelimesi yetersiz kalir

Herkese boşan demem ama bu gerçekten boşanma sebebi.sen baba oldun ben de anne olmak istıyorum kendı kanından canından olsun istıyorum net yanı senın oğlun olabilir.
Bu adamdan çocuk yapsan evlat ayrımı yapar dıye de aklıma gelmıyor.değil ama çok bencil kafası değişmeli zamanında sana bu fikrini söyleseydı ona göre davranırdın sen de senin geleceğini elinden alamaz

Dıygularımın bu derece kullanılmasından bende son derece rahatsızım. Anaokulu öğretmeniyim ben hep çocukların içindeyim. Eşim yetmiyor mu diyor, zaten çocuklarlasın. Kalbim fena halde darmadağın .

Güvenim duygularım o kadarr kırıldı ki sonraki hayatımda düzgün biri olur mu bilemiyorum. Hiçbir zaman boşanmayı düşünmemiştim sanırım çok yanılmışım.

Evet her fırsatta söylüyorum. O bebek mağazalarının yanından geçerkenki halimi görseniz acırsınız. İçim gidiyor. Eşim kabullenmiyor. Benim önceliğim oğlum diyor. İlk göz ağrım diyor.
simdi ikna etmeye calis olmazsa BOSAN bencillik resmen kac yasindasin

Aynısını bende söyledim eşime. Neden boşuna hayal kurdun benimle dedim. Bu yaştan sonra ne gerek var dedi oğlum kocaman oldu zaten dedi. Oğlu konusunda hiç söz ettırmıyor ne isterse onu yapıyor. Artık yoruldum.

Yaşıyla oğluyla ne alakası varmış kocaman olduysa olmus . benim oğlum 13 eşim 40 yaşında 2. Bebek yeni geliyor bizde yaşla onla bunla hiç alakası yok. İşin çok zor belliki bu adamın çocuk fikrine sıcak bakacağını kesinlikle düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…