- 9 Ocak 2012
- 14.982
- 28.842
- 798
- Konu Sahibi Makyajkolik13
-
Evet her fırsatta söylüyorum. O bebek mağazalarının yanından geçerkenki halimi görseniz acırsınız. İçim gidiyor. Eşim kabullenmiyor. Benim önceliğim oğlum diyor. İlk göz ağrım diyor.
Gerçekten bencil bir eşin var kendinin o duyguyu tatmış olması onu bağlar ayrıca oğlumu seviyorsun ya yeter demesi insanın kendi evladıyla bir mi bu duygu tabi onun tuzu kuru
inanirim.. genelde her genc kizin rüyasidir anne olmak. cocukken baslariz biz bebeklerle oynamaya, "anne" olma hevesiyle büyümege.
bu cok ciddi bir konu. esiniz bencil davraniyor. bu "tadin" güzel oldugunu biliyor, tatmis...
gercekten sizi sevseydi, sevginize Sevgi katacak, ve yeni Hayat arkadasiyla da sizi birbirinize baglayacak yavru isterdi.
genelde esinizin size tavri nasildir?
Ha birde bu var genç kızla evlen sonra çocuk istemiyorum deBu kadar bencillik fazla yok öyle bi dünya Allah büyük konuşturmasın ama hem ilk evliliğim olacak hemde adam beni kandırack çocuk yapmayacak ne hakkı var buna ben olsam direk boşanırdım konuşmayla yola gelmiyosa zamanında tercihini evlenip boşanan çocuğu olan biriyle yapsaydı şartlar eşit olsaydı o halde
size bir de başka örnek vereyim. Emel Sayın a sordular en büyük pişmanlığınız ne diye??
hamileydim küçük yaşta evelnip hamile kalmıştım. eşim sen daha çocuksun nasıl büyüteceksin deyip aldırttı bir daha da çocuğum olmadı. ama o adamın bir oğlu var. ben onun yüzden bu duyguyu yaşayamadım . en pişmanlık duyduğum şey demişti. yaşınız genç o yüzden iyi düşünün derim.
simdi ikna etmeye calis olmazsa BOSAN bencillik resmen kac yasindasinEvet her fırsatta söylüyorum. O bebek mağazalarının yanından geçerkenki halimi görseniz acırsınız. İçim gidiyor. Eşim kabullenmiyor. Benim önceliğim oğlum diyor. İlk göz ağrım diyor.
Önceliği oğluysa nie evlenip yalandan vaatlerle sizi kandırmış.. Çocuk istemek hakkınız ve istemeye devam edin bence olmuyor sa bırakın gitsin oğluyla mutlu mesut yaşayıp başkalarının hayalini gözünde bırakmasın
Yaşıyla oğluyla ne alakası varmış kocaman olduysa olmus . benim oğlum 13 eşim 40 yaşında 2. Bebek yeni geliyor bizde yaşla onla bunla hiç alakası yok. İşin çok zor belliki bu adamın çocuk fikrine sıcak bakacağını kesinlikle düşünmüyorum.Aynısını bende söyledim eşime. Neden boşuna hayal kurdun benimle dedim. Bu yaştan sonra ne gerek var dedi oğlum kocaman oldu zaten dedi. Oğlu konusunda hiç söz ettırmıyor ne isterse onu yapıyor. Artık yoruldum.
Çocuksuz hayat sürebilirde bencil bir kocayla ne kadar sürer bilemiyorum
O zaman eşinle aranda baya bi yaş farkı var 13 yaşında oğlu olduğuna göre neden kendine bunu yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?