- Konu Sahibi Makyajkolik13
-
Çok sevindim inan ki böyle dirayetli olmana. Ayrıca bunlar ailecek büyükbaş kurbanlık serisi heralde. Mesele çocuk bakımı olup iş üstüne kalınca mı aramış görümce hanım? O ki önemli barışmanız ilk duyduğunda niye aramamış? Hepsi bencil hepsi yontulmamış odun bence iyi ki kurtuldunuz bir daha ararsa görümceniz çocuğa bakmak konusu açılınca mı aklına geldim, arayıp durmayın artık benim o adamla zerre alakam kalmadı deyiverin. Hani yakın olsan bana yanına gelcem o derece pataklayasım geldi şu aileyiBugün sabahtan görümcem aradı ayrıldığımızı öğrenmiş. Eşim çocuğu kendisine bırakmayı teklif etmiş, sende kalsın demiş. Görümcem evine dön ben konuşurum aranız düzelir falan dedi. Ben asla istemediğimi söyledim, boşanacağım kesin dedim. Bu çocuğa ben bakamam çalışıyorum dedi, evde tek de bırakmam güvenmiyorum , istemem dedi. Benim yapabileceğim birşey yok dedim zaten ayrıldım kardeşinle konuş dedim. İkna etmeye çalıştı ama net kararımı söyledim anlattım. Bir gün yapamadı çocukla hemen ablasını aradı, parası var bakıcı tutarım diyordu kendine güveniyordu,zor geldi yemek,bulaşık vs. Çok doğru karar vermişim ayrılmakla. Ailemin yanında ne kadar değerli olduğumu hissettim. Şükürler olsun.
Benim de eşim kısır olduğu için çocuğumuz olmuyor ama en azından tedavi gördük deniyoruz filan. Senin yaşın geçtikçe olma ihtimali de azalıyor gerçekten bunu istiyorsan bence bu bencillikteki bir adamla yaşamaya devam etmek anlamsız. Senin geçen zamanın geri dönmüyor. Ben 6 yıllık evliyim bu durumu bilseydim ilk yıllarda boşanırdım belki şimdi yaşım da geçti içim de geçti artık başka biriyle de bir şeyle de uğraşacak gücüm yok o yüzden artık boşanmanın da anlamı yok. Bir şekilde mutlu olmaya çalışıyorum belki evlat ediniriz. Eşim buna da razı çünkü. Ama çocuksuz evlilik meyvesiz ağaç gibi ancak gölge ediyor ona da bir gerek yok.
sizi tebrik ediyorum ,sakın dönmeyin..
Çok sevindim inan ki böyle dirayetli olmana. Ayrıca bunlar ailecek büyükbaş kurbanlık serisi heralde. Mesele çocuk bakımı olup iş üstüne kalınca mı aramış görümce hanım? O ki önemli barışmanız ilk duyduğunda niye aramamış? Hepsi bencil hepsi yontulmamış odun bence iyi ki kurtuldunuz bir daha ararsa görümceniz çocuğa bakmak konusu açılınca mı aklına geldim, arayıp durmayın artık benim o adamla zerre alakam kalmadı deyiverin. Hani yakın olsan bana yanına gelcem o derece pataklayasım geldi şu aileyi
Daha da mutlu olursun umarım, gelişmeleri bizimle paylaş olur muŞükrediyorum kurtulduğum ve bu kararı verdiğim için. Herkes başına gelmeyince anlamıyor. Çocuk bana kalacak korkusu sardı görümcemi de. Umrunda değil yaşananlar. Bende onları düşünmüyorum artık . Ailemle mutluyum Allah bozmasın
Tabi ki paylaşırım cnm. Sende musmutlu ol hep hayatınca inşallah.Daha da mutlu olursun umarım, gelişmeleri bizimle paylaş olur mu
Böyle adamlar Allah'tan belasını arıyor. Şanslıymış ne güzel sizi bulmuş koca çocuğu yıkamaya
varana kadar müsamaha göstermiş bakmışsınız. O çocuğun yaptıklarını öz annesine bile yapamaz
çocuklar yani siz çekmişsiniz. Büyük bir şansı kaybetmiş adam yansın şimdi derdine işte insanlar durduk
yere kendine yapıyor. Ya şimdi kalırsın böyle ortada 1 gün bile bakamamışlar çocuğa..
İnşallah tez vakitte kurtulursunuz bu adamdan.
Ailesi kendisini yetiştirmeyi bilmemiş, görgü, kibarlık, insanlık öğretmemiş şimdi çocuğu da aynı kendisi gibi
yetiştiriyor. Param var evlenirim filan demiş ya bu adamla kimse evlenip de çekmez sonunda yapayalnız
kalacağı aşikar.
Ne kadar özen göstersen de değer görmedikten sonra insan üzülüyor, inşaallah bu süreç çabuk ve sıkıntısız geçer.
Kendini böyle doldurma.40lı yaşlardaymış gibi konuşmuşsun.Yaşım geçti demek için çok gençsin.Anne olmak için 30 lu yaşlar en ideali inan bana.Benim de eşim kısır olduğu için çocuğumuz olmuyor ama en azından tedavi gördük deniyoruz filan. Senin yaşın geçtikçe olma ihtimali de azalıyor gerçekten bunu istiyorsan bence bu bencillikteki bir adamla yaşamaya devam etmek anlamsız. Senin geçen zamanın geri dönmüyor. Ben 6 yıllık evliyim bu durumu bilseydim ilk yıllarda boşanırdım belki şimdi yaşım da geçti içim de geçti artık başka biriyle de bir şeyle de uğraşacak gücüm yok o yüzden artık boşanmanın da anlamı yok. Bir şekilde mutlu olmaya çalışıyorum belki evlat ediniriz. Eşim buna da razı çünkü. Ama çocuksuz evlilik meyvesiz ağaç gibi ancak gölge ediyor ona da bir gerek yok.
e tamam da çocuk yani . çocukla çocuk olunmaz .o yüzden hanımefendi işte çocuklu adamla evlenmeyin derler bekarsanız . çocuk bu yani aklı ermez ki . neyse benim sözlerim konu sahibini kırmak için değildi . o adamdan kurtulduğuna sevindim .Siz bazı yazılanları görmemişsiniz sanırım.Çocuk da aynı babası gibi kişiliksiz biri.
Mesela konu sahibi şurdan düşersin dikkat et şeklinde uyarıyor çocuk sanane düşersem düşerim düşersem de sen ittin derim babama diye cevap veren bir çocuk.
Hatta sırf konu sahibine pislik olsun diye tuvaleti kendi pisliği içinde bırakan bir çocukmuş.
Kadın tüm bunlara sabredip göz yummuş zaten ama sonuç ortada iki kişiliksiz kıymet bilmemiş maalesef.
Adeta içimin yağları eridi.Daha 2 gün olmuş o biricik oğlunu hemen başkalarına mı bırakmayı düşünmüş.Bugün sabahtan görümcem aradı ayrıldığımızı öğrenmiş. Eşim çocuğu kendisine bırakmayı teklif etmiş, sende kalsın demiş. Görümcem evine dön ben konuşurum aranız düzelir falan dedi. Ben asla istemediğimi söyledim, boşanacağım kesin dedim. Bu çocuğa ben bakamam çalışıyorum dedi, evde tek de bırakmam güvenmiyorum , istemem dedi. Benim yapabileceğim birşey yok dedim zaten ayrıldım kardeşinle konuş dedim. İkna etmeye çalıştı ama net kararımı söyledim anlattım. Bir gün yapamadı çocukla hemen ablasını aradı, parası var bakıcı tutarım diyordu kendine güveniyordu,zor geldi yemek,bulaşık vs. Çok doğru karar vermişim ayrılmakla. Ailemin yanında ne kadar değerli olduğumu hissettim. Şükürler olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?