Eşim Çocuk Yapmak İstemiyor(çocuksuz evlilik devam eder mi?)

güncellemeyi okudum.
br yandan üzüldüm bir yandan sevindim.
kendinize değer verin, siz değerli birisiniz. ve size değer veren insanlarla beraber olun..güzel haberlerinizi bekliyoruz..

güncellemeyi okudum.
br yandan üzüldüm bir yandan sevindim.
kendinize değer verin, siz değerli birisiniz. ve size değer veren insanlarla beraber olun..güzel haberlerinizi bekliyoruz..

Çok teşekkur ederım geç de olsa farkına vardım herşeyin.

o istemiyor diye sizde istemeyecek değilsiniz
her kadın gibi anne olmak senin hakkın
eşin şu an düşünmüyorum diyorsa ikna edin
eğer artık hiç istemiyorum diyorsa
siz istiyorsanız bu konu da ciddi şekilde konuşun
gerekirse çift terapistine gidin

Ayrıldım cnm

o konuda bilgim yok ama olasi siddete karsi önlem olarak talep et derim
Islemlere baslamana sevindim hakkinda hayırlısı olsun
Iyi ki konuyu acmissin basta okurken arkadaslarin bakici benzetmesine hem uzulmus hem de onlara hak vermistim.adamin tavirlarindan
Nitekim gerçek yüzünü gormussun daha fazla yipranirdin ileride ayrilmak istesen
Bu arada psikologa polis mi yönlendirdi? Eger öyleyse iyi yapmışlar

Evet şikayet için gittiğimde darp raporum yanımdaydı. Oraya yönlendirdiler. Benim için bu süreci atlatmada çok çok iyi olacağını düşünüyorum.

Bugün sabahtan görümcem aradı ayrıldığımızı öğrenmiş. Eşim çocuğu kendisine bırakmayı teklif etmiş, sende kalsın demiş. Görümcem evine dön ben konuşurum aranız düzelir falan dedi. Ben asla istemediğimi söyledim, boşanacağım kesin dedim. Bu çocuğa ben bakamam çalışıyorum dedi, evde tek de bırakmam güvenmiyorum , istemem dedi. Benim yapabileceğim birşey yok dedim zaten ayrıldım kardeşinle konuş dedim. İkna etmeye çalıştı ama net kararımı söyledim anlattım. Bir gün yapamadı çocukla hemen ablasını aradı, parası var bakıcı tutarım diyordu kendine güveniyordu,zor geldi yemek,bulaşık vs. Çok doğru karar vermişim ayrılmakla. Ailemin yanında ne kadar değerli olduğumu hissettim. Şükürler olsun.

Ya ben demedim mi evdeki temizlikçi, bakıcı, hizmetçi gidince kaldı öyle!

tebrik ederim inşaallah bu fikrinden caymazsın.Güzel günler seni bekliyor emin ol daha çok gençsin.

tebrik ederim inşaallah bu fikrinden caymazsın.Güzel günler seni bekliyor emin ol daha çok gençsin.

Fikrim değişmeyecek. Nitekim ayrılıkla ilgili gereken yerlere basvurumu ve şikayetımı yaptım. Güzel dilekleriniz için çok çok tesekkur ederm

Görümcenin derdi yuvanız dağılmasın değil, bu çocuk başıma kalmasın. O şımarık oğlunu kimsenin yanına sığdıramayacak zaten. Sırf bu yüzden bile eşiniz af dileyip ayaklarınıza kapanabilir. Çocuğun bütün derdini siz çektiğiniz için bazı şeylerin bu kadar farkında değildi.

Evet aradığında bende öyle düşündüm. Hersey toz pembe gibiydi onun gözünde. Bunu bozmayan bendim. Huzursuzluğu ben kapatıp sabrettım. Şimdi üzülmüyorum ilk defa kendimi bu kadar sakin ,dinlenmiş hissediyorum.

Kendi sorumsuzluklarının cezası bundan sonra yaşayacakları. Ben iyi niyetimi son noktasına kadar gösterdim fayda etmedi. Ne hali varsa görsün. Hayat basit değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…