- 21 Temmuz 2015
- 6.667
- 6.062
- 198
- Konu Sahibi Makyajkolik13
-
güncellemeyi okudum.Darp raporumu aldım dün. Karakola da gittim eşimi şikayet ettım. Bugün psikologla görüşmem var beni oraya yönlendirdiler. Dilekçemi de bu sabah verdim. İnşallah boşanacağım. Avukatla konuşsam uzaklaştırma verırler mi dava süresince, böyle bir hakkım var mı?
güncellemeyi okudum.
br yandan üzüldüm bir yandan sevindim.
kendinize değer verin, siz değerli birisiniz. ve size değer veren insanlarla beraber olun..güzel haberlerinizi bekliyoruz..
o istemiyor diye sizde istemeyecek değilsiniz
her kadın gibi anne olmak senin hakkın
eşin şu an düşünmüyorum diyorsa ikna edin
eğer artık hiç istemiyorum diyorsa
siz istiyorsanız bu konu da ciddi şekilde konuşun
gerekirse çift terapistine gidin
Ayrıldım cnm
Amin cnm teşekkür ederım.hakkında hayırlısı olsun canım
bazı sayfaları okudum
geçmişinde baya ezmişler
ve sanada bunu uygulamışiyi olmuş o adama
o konuda bilgim yok ama olasi siddete karsi önlem olarak talep et derimDarp raporumu aldım dün. Karakola da gittim eşimi şikayet ettım. Bugün psikologla görüşmem var beni oraya yönlendirdiler. Dilekçemi de bu sabah verdim. İnşallah boşanacağım. Avukatla konuşsam uzaklaştırma verırler mi dava süresince, böyle bir hakkım var mı?
Evet şikayet için gittiğimde darp raporum yanımdaydı. Oraya yönlendirdiler. Benim için bu süreci atlatmada çok çok iyi olacağını düşünüyorum.o konuda bilgim yok ama olasi siddete karsi önlem olarak talep et derim
Islemlere baslamana sevindim hakkinda hayırlısı olsun
Iyi ki konuyu acmissin basta okurken arkadaslarin bakici benzetmesine hem uzulmus hem de onlara hak vermistim.adamin tavirlarindan
Nitekim gerçek yüzünü gormussun daha fazla yipranirdin ileride ayrilmak istesen
Bu arada psikologa polis mi yönlendirdi? Eger öyleyse iyi yapmışlar
Ya ben demedim mi evdeki temizlikçi, bakıcı, hizmetçi gidince kaldı öyle!Bugün sabahtan görümcem aradı ayrıldığımızı öğrenmiş. Eşim çocuğu kendisine bırakmayı teklif etmiş, sende kalsın demiş. Görümcem evine dön ben konuşurum aranız düzelir falan dedi. Ben asla istemediğimi söyledim, boşanacağım kesin dedim. Bu çocuğa ben bakamam çalışıyorum dedi, evde tek de bırakmam güvenmiyorum , istemem dedi. Benim yapabileceğim birşey yok dedim zaten ayrıldım kardeşinle konuş dedim. İkna etmeye çalıştı ama net kararımı söyledim anlattım. Bir gün yapamadı çocukla hemen ablasını aradı, parası var bakıcı tutarım diyordu kendine güveniyordu,zor geldi yemek,bulaşık vs. Çok doğru karar vermişim ayrılmakla. Ailemin yanında ne kadar değerli olduğumu hissettim. Şükürler olsun.
tebrik ederim inşaallah bu fikrinden caymazsın.Güzel günler seni bekliyor emin ol daha çok gençsin.Bugün sabahtan görümcem aradı ayrıldığımızı öğrenmiş. Eşim çocuğu kendisine bırakmayı teklif etmiş, sende kalsın demiş. Görümcem evine dön ben konuşurum aranız düzelir falan dedi. Ben asla istemediğimi söyledim, boşanacağım kesin dedim. Bu çocuğa ben bakamam çalışıyorum dedi, evde tek de bırakmam güvenmiyorum , istemem dedi. Benim yapabileceğim birşey yok dedim zaten ayrıldım kardeşinle konuş dedim. İkna etmeye çalıştı ama net kararımı söyledim anlattım. Bir gün yapamadı çocukla hemen ablasını aradı, parası var bakıcı tutarım diyordu kendine güveniyordu,zor geldi yemek,bulaşık vs. Çok doğru karar vermişim ayrılmakla. Ailemin yanında ne kadar değerli olduğumu hissettim. Şükürler olsun.
tebrik ederim inşaallah bu fikrinden caymazsın.Güzel günler seni bekliyor emin ol daha çok gençsin.
arkadasım cok guclusun tebrık edıyorum senı, yapabılmek zordur bu kararı vermek. tebrıkler.
Bugün sabahtan görümcem aradı ayrıldığımızı öğrenmiş. Eşim çocuğu kendisine bırakmayı teklif etmiş, sende kalsın demiş. Görümcem evine dön ben konuşurum aranız düzelir falan dedi. Ben asla istemediğimi söyledim, boşanacağım kesin dedim. Bu çocuğa ben bakamam çalışıyorum dedi, evde tek de bırakmam güvenmiyorum , istemem dedi. Benim yapabileceğim birşey yok dedim zaten ayrıldım kardeşinle konuş dedim. İkna etmeye çalıştı ama net kararımı söyledim anlattım. Bir gün yapamadı çocukla hemen ablasını aradı, parası var bakıcı tutarım diyordu kendine güveniyordu,zor geldi yemek,bulaşık vs. Çok doğru karar vermişim ayrılmakla. Ailemin yanında ne kadar değerli olduğumu hissettim. Şükürler olsun.
Görümcenin derdi yuvanız dağılmasın değil, bu çocuk başıma kalmasın. O şımarık oğlunu kimsenin yanına sığdıramayacak zaten. Sırf bu yüzden bile eşiniz af dileyip ayaklarınıza kapanabilir. Çocuğun bütün derdini siz çektiğiniz için bazı şeylerin bu kadar farkında değildi.
Oh valla görümce olayina ayri sevindim yani senin adina
Dk bir gol bir :)
Kimse kimseyi çekmiyor bu devirde, sen onu cocuguyla kabul etmisken, senin kiymetini bilemedi şimdi ugrassin bakalim
Yarın o cocuk da babasina sirtini döner, saygi ogretmemis ki
Iste bu konuda icinin rahat olmasi guzel bir sey en azindan ben elimden geleni yaptim diyorsunKendi sorumsuzluklarının cezası bundan sonra yaşayacakları. Ben iyi niyetimi son noktasına kadar gösterdim fayda etmedi. Ne hali varsa görsün. Hayat basit değil
Evet cnm. Kimsenin katlanmayacağı şeylere katlandım. Rabbim biliyor.Iste bu konuda icinin rahat olmasi guzel bir sey en azindan ben elimden geleni yaptim diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?