- Konu Sahibi Makyajkolik13
Pardon da niye hala darp raporu almadınız, neyi bekliyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardımcın olsun hayatında yeni bir başlangıç yeni mutluluklara yelken açarsın insallah
Makyajkolik13 bak yarın pazar diye düşünme özel bi hastanenin acil bölümüne git ver 50 60 lira al darp raporunu mutlaka.
Gün geçtikçe morlukların azalmadan al raporu mutlaka.
Sonra arabayı da evlendikten sonra aldıysanız mutlaka yarısını almalısın Hakkı'n o senin.
Çok iyi bi avukat bulman lazım bulunduğun şehirde araştır adam akıllı tanıdık birini bulursan daha iyi olur tabi.
Bu süreçte kötü mesajlar falan atarsa silme sakla hepsini delil olsun.
Altınların falan da varsa al mutlaka.
Bu Ada'mın aleyhine ne kullanabiliyorsan kullan mutlaka.
Bir insan en çok ayrılırken kendini belli edermiş bak ne olduğu ortaya çıktı işte.
Ama sakın üzülme kaybeden o sen ondan 100kat daha iyisini bulursun ama birdaha asla senin gibi birini bulamaz.
O meymenetsiz oğluyla pisliğin içinde boğulsunlar bırak.
İşin var gücün var özgürsün.
Sana iftiralar atacaktır buna hazırlıklı ol iyi bir avukat şart ama mutlaka.
Kendini savun sessiz kalma asla.
Ne zaman istersen bana özelden yazabilirsin yalnız değilsin.
Yarın alacağım inşallah.Evet gerçekten imkanın varsa lütfen biran evvel git al acillerde bile verilir darp raporu
Pardon da niye hala darp raporu almadınız, neyi bekliyorsunuz?
Amin inşallah, tesekkur ederım. İstediği kadar yalvarsın asla dönmem. Yaşadıklarımı bir ben birde Allah bilir. En kısa sürede boşanırım inşallah bu iş uzamaz, sonuçlanır.Çok geçmiş olsun. Kendi pisliklerinde boğulsun pis. Senin peşinden çook koşacaktır, boşanmayı istemeyecek, uzatacaktır diye düşünüyorum. OLSUn, sonunda tamamen çıkacak hayatından. Allah işlerini kolaylaştırsın. Gün geçtikçe daha iyi hissedersin, rahatlarsın. ALLah iyilerle karşılaştırsın, yüzünü güldürsün...
Umarım kısa sürede sakince hal olur bu iş ama nedensw epep bi pislik yapacakmış gibi duruyor Insallah ailenizde size destek olur ve en iyi ruh haliyle kurtulursunuz bu durumdan.
Twz zamanda insallah.Bide daha 24 yasindasin benden sadece 2 yaş büyüksün!üniversite arkadaşlarım arasında 25-27 lik kızlar var bırak çocuklu bi adamla evlenmek özgürlüklerinin kisilmasindan korktukları için biriyle bile çıkmıyorlar.Sense bu genç yaşta bu kadar seye sabır gostermissin.Allahtan çocuğun olmamış iste o zaman tam köle olurdun hic nir sey duzelmez daha beter olurdu.Teşekkür ederim. Ailem arkamda şükürler olsun ki . En kısa zamanda boşanmak istıyorum. Daha fazla evli durumunda kalamam bu adam müsvettesıyle.
Twz zamanda insallah.Bide daha 24 yasindasin benden sadece 2 yaş büyüksün!üniversite arkadaşlarım arasında 25-27 lik kızlar var bırak çocuklu bi adamla evlenmek özgürlüklerinin kisilmasindan korktukları için biriyle bile çıkmıyorlar.Sense bu genç yaşta bu kadar seye sabır gostermissin.Allahtan çocuğun olmamış iste o zaman tam köle olurdun hic nir sey duzelmez daha beter olurdu.
Ozellikle çocuğun "dusersem senin ittiginj söylerim"demesi beni burda küplere bindirdi bi an empati yaptım beynimde simsekler çaktı.Aman diyim mahf etme hayatını.Paranı kazan hayatını yaşa.Bi ikinci evliligede sakın acele etme
Demek ki bunca Zaman sen iyi olduğun için o da iyi rolü yapmış.Çok çok saolun destegınız için. Bu zamana kadar beni sindirmiş, ses çıkarmadığım için kullanıldım. Hayatında hizmetciden öteye gecememişim meğer. Allahım kurtardı beni böyle bir vicdansızdan. Raporumu herseyımı alacağım. Elimden geleni ardıma koymicam asla.
Bır arkadaşım var manyağın biri ve ailesi ile 3 yıl uğraştı. Maddi manevi sömürüldü. Hatta eşinin çocuğu olmuyormuş, adam bunu bilip sakladığı gibi, kıza senin çocuğun olmuyor diye dünyayı dar etmişlerdi. Yaptırmadığı tetkik kalmadı hiç bir problemi yoktu. Allah tarafından tamamen bir tesadüfle öğrendi eşinin durumunu. 26 yaşında boşandı, 30 yaşında tekrar evlendi, eşinin ilk evliligi, doğum yapacak yakında. Rahat şükür. Seni de inşallah güzel günler bekliyor
cocuksuz evlilik tabii olur herkes cocuk sevmek ya da yapmak zorunda degil yapmasın da zaten. ama bu karsılıklı alınacak bir karar. esiniz kendi basına karar almıs hukum vermis. böyle bir dunya yok. kendisinin cocugu var dıye seni mahrum bırakamaz. ben o duyguyu tattım sen de benim cocugumu sev ne demek. 13 yasında kocaman cocuk ustelik. esiniz cok bencil. eger fikrini degistirmezse bosanmayı gundeme getirin. gunumuzde artık cogu kisi cocuk icin evleniyor. onun icin oyle olmayabilir fakar belki de sizin icin evliligin anlamı cocuk. cok bencilce olmus.