Eşim Çocuk Yapmak İstemiyor(çocuksuz evlilik devam eder mi?)

Çok çok teşekkur ederım. Desteklerınız sayesınde gercekleri gördüm. Allah razı olsun. Bende sizi seviyorum. Düşünceleriniz çok değerli.

Benden sakladığı paralardan hayır göreceğini zannetmıyorum. Çok güvendiği oğlu ilerde saymayacak onu buna eminim. Allahdan temennim inşallah başkalarının canını yakmaz.

Adama iyi saydirdim bir de vurmus dinsiz imansiz.Aman bosverin hicbir sekilde onunla gorusmeyin mahkemelerde bile gorusmeyin muhattap olmayin pislik bulasir maazallah .allah yardimciniz olsun.ins karsiniza sizi hakedecek insanlar cikar acele etmeyin .kendinizi iyice toparlayin.hayirli gunler.

Allaha yakın bana uzak olsun. Yüzünü dahi görmek istemıyorum. Umarım davam kısa sürer de kurtulurum bu adamdan. Tesekkur ederım yorumunuz için.

sürekli kıymetli oğlu ,güvendiği oğlu falan diye kinayeli yazıyorsun . canım bak herkesin çocuğu kıymetlidir . sen sanki o çocukla bir yarış içersindesin . eminim hayır diye karşı çıkacakasın ama çocukla böyle bir yarış içine girmişsin . madem çocuğun yükünü kaldıramayacaksınız dul çocuklu adamlarla niye evlenirsiniz . zaten ilişki başından ofsayt olmuş . yani bekar çocuksuz bir kadın bir çocuklu adamla niye evlenir hadi aşık oldunuz anladık da çocuğa sürekli laf sokuyorsun . babası kişiliksiz biriyse çocuğun suçu ne . babasının yaptığı şeyler korkunç zaten bir önceki yorumumda yazdım ama sen kocanla arandaki sorunların faturasını çocuğa kesiyorsun gibi geldi yazılarından . alınma ama düşüncem bu yanılıyorda olabilirim .

yorum yazdıktan sonra okudum, inanamadım zaten allah sabır versin insallah tez zamanda kurtulursun o hayvandan

Insanlarin ilk evlilikleri dahi olsa cocuk isteyip istenmedigi evlilik oncesinde konusulmasi gereken bir konu.
Siz bu konuyu konusmussunuz ve adam yaniltmis sizi.
Siz senin cocugunun benimle kalmasini istemiyorum deseniz ne der? Buyuk ihtimalle evlenmeden once bunu kabul ettin der.
Arti esinizin cocuk istemeyip sizin istemeniz tek celsede bosanma sebebidir.
Evlilik esittir gunun birinde cekirdek aile olmak istiyoruz demektir aksi konusulmadikca ve cekirdek aile de cocuk icerir

Siz bazı yazılanları görmemişsiniz sanırım.Çocuk da aynı babası gibi kişiliksiz biri.
Mesela konu sahibi şurdan düşersin dikkat et şeklinde uyarıyor çocuk sanane düşersem düşerim düşersem de sen ittin derim babama diye cevap veren bir çocuk.
Hatta sırf konu sahibine pislik olsun diye tuvaleti kendi pisliği içinde bırakan bir çocukmuş.
Kadın tüm bunlara sabredip göz yummuş zaten ama sonuç ortada iki kişiliksiz kıymet bilmemiş maalesef.

Yazdıklarımın tümünü okumadan lütfen yargılamayın.

Edit: 50.sayfadan itibaren okudum konusarak iyi yapmışsın adamin gerçek yüzünü gormussun
Bankada olan birikimi, evi, arabasi nesi varsa evlendikten sonraki kisminda yuzde elli oraninda hak sahibisin
Yani evlenmeden önce 20 bin olup da şimdi o para 50 binse, aradaki farkin yarısı senin hakkin; bunu talep edebilirsin
Darp raporu aldın mi?
Iyi bir avukat bul, gerekirse bir psikolog ile de görüş, destek al

Onun çocuk istememe hakkı olduğu kadar sizin de çocuk sahibi olma hakkınız var. Madem kararı çocuk sahibi olmamaktan yanaydı bunu en başta söylemesi gerekirdi.

* Konunun geri kalanını da okudum. Çok doğru bir karar vermişsiniz. Kurtulmanıza sevindim.Güçlü kalın.

sırtını morartacak kadar yumruk attıysa neden hemen ertesi ggünü gidip doktor raporu almadın.?? bunun bu pişkinliğine ancak böyle bir ceza olur mahkemede kanıt olarak sunardın pislik adam. bak sen değersizsin demiştik ilk isyanında seni gözden çıkardı, bu arada senden gizlediği paraları mahkemede delil olarak sunarsan onlardan da tazminat alırsın. bence yanına bırakma bu adamın kar kalmasın.

Darp raporumu aldım dün. Karakola da gittim eşimi şikayet ettım. Bugün psikologla görüşmem var beni oraya yönlendirdiler. Dilekçemi de bu sabah verdim. İnşallah boşanacağım. Avukatla konuşsam uzaklaştırma verırler mi dava süresince, böyle bir hakkım var mı?

Uzaklaştırma verirler talep edin. Tehdit falan var mı şimdi nasıl davranıyor adam müsveddesi.

Şuan tehtid falan yok sadece şiddet gördüğüm için, uzaklaştırılmasını istiyorum. Ne yapacağı belli olmaz diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…