Eşim Çocuk Yapmak İstemiyor(çocuksuz evlilik devam eder mi?)

Çok geçmiş olsun. Kendi pisliklerinde boğulsun pis. Senin peşinden çook koşacaktır, boşanmayı istemeyecek, uzatacaktır diye düşünüyorum. OLSUn, sonunda tamamen çıkacak hayatından. Allah işlerini kolaylaştırsın. Gün geçtikçe daha iyi hissedersin, rahatlarsın. ALLah iyilerle karşılaştırsın, yüzünü güldürsün...

Makyajkolik13 bak yarın pazar diye düşünme özel bi hastanenin acil bölümüne git ver 50 60 lira al darp raporunu mutlaka.
Gün geçtikçe morlukların azalmadan al raporu mutlaka.
Sonra arabayı da evlendikten sonra aldıysanız mutlaka yarısını almalısın Hakkı'n o senin.
Çok iyi bi avukat bulman lazım bulunduğun şehirde araştır adam akıllı tanıdık birini bulursan daha iyi olur tabi.
Bu süreçte kötü mesajlar falan atarsa silme sakla hepsini delil olsun.
Altınların falan da varsa al mutlaka.
Bu Ada'mın aleyhine ne kullanabiliyorsan kullan mutlaka.

Bir insan en çok ayrılırken kendini belli edermiş bak ne olduğu ortaya çıktı işte.
Ama sakın üzülme kaybeden o sen ondan 100kat daha iyisini bulursun ama birdaha asla senin gibi birini bulamaz.
O meymenetsiz oğluyla pisliğin içinde boğulsunlar bırak.
İşin var gücün var özgürsün.
Sana iftiralar atacaktır buna hazırlıklı ol iyi bir avukat şart ama mutlaka.
Kendini savun sessiz kalma asla.
Ne zaman istersen bana özelden yazabilirsin yalnız değilsin.

Çok çok saolun destegınız için. Bu zamana kadar beni sindirmiş, ses çıkarmadığım için kullanıldım. Hayatında hizmetciden öteye gecememişim meğer. Allahım kurtardı beni böyle bir vicdansızdan. Raporumu herseyımı alacağım. Elimden geleni ardıma koymicam asla.

Amin inşallah, tesekkur ederım. İstediği kadar yalvarsın asla dönmem. Yaşadıklarımı bir ben birde Allah bilir. En kısa sürede boşanırım inşallah bu iş uzamaz, sonuçlanır.

Umarım kısa sürede sakince hal olur bu iş ama nedensw epep bi pislik yapacakmış gibi duruyor Insallah ailenizde size destek olur ve en iyi ruh haliyle kurtulursunuz bu durumdan.

Umarım kısa sürede sakince hal olur bu iş ama nedensw epep bi pislik yapacakmış gibi duruyor Insallah ailenizde size destek olur ve en iyi ruh haliyle kurtulursunuz bu durumdan.

Teşekkür ederim. Ailem arkamda şükürler olsun ki . En kısa zamanda boşanmak istıyorum. Daha fazla evli durumunda kalamam bu adam müsvettesıyle.

Teşekkür ederim. Ailem arkamda şükürler olsun ki . En kısa zamanda boşanmak istıyorum. Daha fazla evli durumunda kalamam bu adam müsvettesıyle.
Twz zamanda insallah.Bide daha 24 yasindasin benden sadece 2 yaş büyüksün!üniversite arkadaşlarım arasında 25-27 lik kızlar var bırak çocuklu bi adamla evlenmek özgürlüklerinin kisilmasindan korktukları için biriyle bile çıkmıyorlar.Sense bu genç yaşta bu kadar seye sabır gostermissin.Allahtan çocuğun olmamış iste o zaman tam köle olurdun hic nir sey duzelmez daha beter olurdu.
Ozellikle çocuğun "dusersem senin ittiginj söylerim"demesi beni burda küplere bindirdi bi an empati yaptım beynimde simsekler çaktı.Aman diyim mahf etme hayatını.Paranı kazan hayatını yaşa.Bi ikinci evliligede sakın acele etme

İnanın daha ağır laflar işittim. Hep sabrettım, çocuk çocuk da bir yere kadar. Düşünceleri çok asice , kabul edilebilir değil. Rabbim çocuğum olmadan kurtardı bu ortamdan beni. Şükürler olsun.

Demek ki bunca Zaman sen iyi olduğun için o da iyi rolü yapmış.
Artık tüm bu yaşadıklarını tecrübe olarak değerlendirip hayatına bakacaksın.
Ki çok avantajlısın çünkü henüz çok gençsin.
Bizi haberdar et gelişmelerden mutlaka.

Bır arkadaşım var manyağın biri ve ailesi ile 3 yıl uğraştı. Maddi manevi sömürüldü. Hatta eşinin çocuğu olmuyormuş, adam bunu bilip sakladığı gibi, kıza senin çocuğun olmuyor diye dünyayı dar etmişlerdi. Yaptırmadığı tetkik kalmadı hiç bir problemi yoktu. Allah tarafından tamamen bir tesadüfle öğrendi eşinin durumunu. 26 yaşında boşandı, 30 yaşında tekrar evlendi, eşinin ilk evliligi, doğum yapacak yakında. Rahat şükür. Seni de inşallah güzel günler bekliyor

cocuksuz evlilik tabii olur herkes cocuk sevmek ya da yapmak zorunda degil yapmasın da zaten. ama bu karsılıklı alınacak bir karar. esiniz kendi basına karar almıs hukum vermis. böyle bir dunya yok. kendisinin cocugu var dıye seni mahrum bırakamaz. ben o duyguyu tattım sen de benim cocugumu sev ne demek. 13 yasında kocaman cocuk ustelik. esiniz cok bencil. eger fikrini degistirmezse bosanmayı gundeme getirin. gunumuzde artık cogu kisi cocuk icin evleniyor. onun icin oyle olmayabilir fakar belki de sizin icin evliligin anlamı cocuk. cok bencilce olmus.

Canım benim, seninle gurur duyuyorum!!!!!!
O adam müsvettesi seni yıpratmaya çalışacak, belki af dileyecek sen reddedince hemen ardından küfür edecek. Böyle aşağılık karaktersiz bir insanmış.. yaşadıkların büyük bir imtihandı ve tecrübeydi. Bundan sonraki ömrün çooook çoook daha aydınlık ve güzel olacak emin ol. Saygıyı ve sevgiyi en çok hakeden kadınlardan birisin. Yılma, yıkılma, vazgeçme, adamdan kurtul, yoluna daha sağlam adımlar atarak devam et, güzel günler göreceğine inanıyorum, seni tanımasamda seviyorum. Güçlü ol

Siz hamile kalsaniz es kaza,bu adam o zamanda zivanadan cikar indirirdi bi tane sirtiniza belki. Bebegin ne sucu gunahi var. Su adamla hep bi baginiz olcakti. Iyki de olmamis cocugunuz. Ayrica 24yas coook genc bi yas. Smdi bosanip sakin acele de etmeyin. Yalniz olmayi sindirin bi,zaten bu adamlayken de yalniz degil degilmissiniz..40a kadar bi cocuk sahibi olursunuz heralde,hayatinizi yasayin,biriyle gorusurken artik siz de ne gibi seylere dikkat edeceginizi bilirsiniz iyice olcup bicin..
Pis adam,size ettikleri de burnundan gelir. Pasalar gibi yasar o parasiyla hiii evet evet beklesin bakalim..hic sanmiyorum. Rezil kepazeye doner sizden sonra. Yeni av pesine duser.belki gene kandirir birini.. aman napalim naparsa yapsin. Siz kendinize bakin valla..

Amin inşallah tesekkur ederım çok saolun

Beni sevip, düşündüğünü sanmıyorum artık. Bundan emin oldum son konuşmalarından sonra. Kurtuldum hayırlısıyla. Annemin gözyaşlarını gördükçe iyi ki ayrılmışım o evden diyorum. Rabbim hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…