Konuştum...
Karar verdim ayrılıyorum.
Dün gece geldiğinde odaya çağırıp kararımı açıkladım. Şuan ailemin evindeyım az önce geldim buraya. Eşyalarımı topladım herseyımı aldım taksi tutup geldim.
Dün akşam karşıma alıp konuştum artık bu şekilde devam edemeyeceğimi bana karşı saygısının kalmadığını çok ezildiğimi anlattım. Baya bir tartıştık. Bana ettığı küfürleri anlatmayacağım kimsenin midesi kaldırmaz. Ömür boyu çocuksuz, anne olamadan yaşamak istemediğimi söyledim. O da bana sen kimsin ki çocuğumun yanında dedi, erkeğim ben her türlü evlenirim, çocuğuma bakıcı tutarım bastırırım parayı kadın getırırım dedi. Madem bu kadar değersizim artık uzatma ben ailemin yanına gidicem dedim. Köpek gibi yalvarma sonra almam seni dedi, ailenin beş parası yok aç aç yaşarsınız dedi. Benim kimseye ihtiyacım yok, zaten çalışıyorum öleceksemde aclıktan ailemin yanında ölürüm dedim, çocuğun sana huzur mıtluluk versın bundan sonra dedim.
İkinci şoku da akşamki sözlerıyle yaşattı bana benim hesabım var param var bankada dedi paşalar gibi yaşarım oğlumla dedi, benim yaşantım garanti dedi. Şok oldum bunca zaman biriktirdiğini benden saklamış. Maaşımdan aldıkları da vardır o paranın içinde buna eminim. Yazıklar olsun sana dedim keşke ailemi bırakmasaydım senın için dedım. Bu kadar kıyamıyodun gelmeseydın s....r git dedi bana. Eşyalarımı toplamak için dolabımı açtım bavulumu indirdim yukardan, bir sürü küfür saydı bana , gidecen demek dedi sırtıma yumruk attı.İçeri gttı Tv izlediler oğluyla umrunda bile değildi. Topladm herşeyımı aldım neyım varsa. Oğluyla beraber yattı bu kadın üzülmüş bide üstüne yumruk attım ne halde bu demedi gttı uyudu. Sabah kalktığında kapım kilitliydi öyle kapatıp durdum odamda. Aç dedi kapıyı açtım , maşallah toplamışın herseyını dedi ne kadar heveslisin ayrılmaya dedi. Evliliğimde tat tuz mu bıraktın dedim. Seni hayatımda görmek istemıyorum artık dedim. Götüreyım arabayla ananın kapısına dedi, gidersen dönemezsin dedi. Döndüğünde başka şeylerle karşılaşırsın dedi. Bnm sana ihtiyacım yok dedim taksi tutar giderım dedim. Çağırdım taksiyle geldim ailemin yanındayım asla da o eve dönmek istemıyorum. Benim için bu evlilik sona erdi. Hala yumruğunun acısını yaşıyorum sırtımı morarttı lanet adam. Allahım nasıl biliyorsa öyle yapsın . Yaşasın kıymet verdığı, yere goğe sığdıramadığı oğluyla. Bitirdim herseyı
Burada bana destek veren herkese çok teşekkür ederım. Allah hepinizden razı olsun.