Eşim Çocuk Yapmak İstemiyor(çocuksuz evlilik devam eder mi?)

Hem uzuldum hem sevindim. Iyiki bizi dinledin, iyiki cesaretini yitirmedin. Nasil biriyle evli oldugunu gordun. Bundan sonra acimak yok. Darp raporu almalisin lutfen bunu es geçme. Hakkin olani al. Senin paranla sefa surmesin daha fazla ve kesinlikle seni kandirmasina izin verme. Pisman oldum, cocuk yapalim vs der, rol yapar inanma. Daha once yazmistik hamile kalsan bile bu adamdan iyi baba olmaz, sana ve bebegine eziyet eder.
Bosanip kurtulman lazim ondan. Cok gencsin karsina kimler cikar kimler.

Evet söylediklerinizde bende hem fikirim. Bu kadar adi bir insan için ailemi bırakmışım. Hersey daha iyi olur inşallah ileriki hayatımda.

canım kararında yanılmadığını bir kez daha göstermiş kendine yakışanı yapmış seni ezmekle kalmamış aileni de ezmiş.lütfen bundan sonra seni ve aileni üzmesine ve ezmesine izin verme.
umarım bundan sonra sana deliler gibi aşık biriyle yuvanı kurarsın
bu yaşadıklarını unutma ve yine aynı hatalara düşme

Teşekkür ederım cnm

Açıkçası ben eşinizin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum belliki çocuğunuz olursa Eşiniz oğlunun geri planda kalacağını kıskançlık krizine gireceğini düşünüyor olabilir belki de oğlu bile kardeş istemediğini söylemiş olabilir. Ama yinede ilk başta geniş aile istiyorum deyip şimdi istemiyorum demesi de insanda ayrı bir güvensizlik uyandırıyor. Ama ben yinede bu konuyu güzelce oturup konuştuğunuzda halledebileceğinize inanıyorum siz davanızdan vazgeçmeyin derim

adam şiddet uygulayıp küfretmiş.

Yazdıklarınızın tamamını şimdi okudum. Gerçekten rezil adamın tekiymiş seni oğluna hizmetçi almış resmen bir kadının en buyuk hayali evlat sahibi olmaktır seni böyle bir şey den mahrum edebilecek kadar bencil işte. Yaşın daha genç kendini daha fazla kullandırtma ayrıl bu adamdan. Daha önünde yıllar var senin tek taraflı sevgiyle bu işler yürümüyor bulunmaz hint kumaşı değil ya yol ver gitsin

Vay i.. Herif
Canım iyi ki bu konuyu açmıssin iki gün önce çocuk yapmak istediğin şerefsizin gerçek yüzünü görmüş oldun
Hemen darp raporunu al bu adam camurlasabilir oğlumu darp etti kötü davrandı diyebilir başka türlü iftira atabilir
Darp raporu elinde belgen olur
Isi uzatmaya pislik yapmaya çalışır
Bir an önce resmi islemleri halllet

Sakın üzülmeyin bosaniyorum falan diye bu adamdan bosanmak kutlanması gereken bir şeydir
O pislikden ve kendi gibi pislik yetistirecegi oglundan kurtulduğuna sevin
Daha 24 yaşındasin bir çok insanın ilk evlendigi yaştan daha kucuksun
Yaralarını ailenle sarar yoluna bakarsın

+1
Bakıcı hizmetçi bile katlanmaz bunlara

yuzsuz herif bu adam allaha havele et canim insallah ilerde daha iyileri karsina cikar

Bütün gereken yerlere basvuracağım. Allahından bulsun vicdansız. Teşekkür ederım destegınız için.

Allah doğru yolu gösterdi bana. Annemin gözyaşlarını gördükçe nefret edıyorum bu adamdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…