Eşim Çocuk Yapmak İstemiyor(çocuksuz evlilik devam eder mi?)

Ağzım açık kaldı... Ne biçim bir yaratık ne biçim bir zihniyet!
Lütfen önce gidip darp raporu alın. Gizli gizli biriktirdiği paraları rulo yapıp münasip bir yerine monte etsin ayı herif!

Bu kadar alçalacağını bende tahmin etmıyordum. Sevmediğini anladım. Numaraymş meğer.

Yetkili yerlere basvuracağım pazartesı de boşanma dilekçesini vereceğim. Düşünceleriniz için teşekkur ederım.

Kullanılmışım onca zamandan beri. En doğru kararı verdım gercek yuzu ortaya çıktı, karaktersiz.

Kullanılmışım onca zamandan beri. En doğru kararı verdım gercek yuzu ortaya çıktı, karaktersiz.
Kurtuldun kurtuldun gerekirse darp raporu al şikayetçi ol derim hatta bence kesinlikle yap korkacak birşey mi var git göster sırtını al raporu ver mahkemeye görsün o celbi bakalım sinsi sinsi biriktirdiği üç kuruş parası kurtaracak mı onu, allah aşkına şikayetçi ol şu adamdan

Daha da senelerimi çalmadan kurtuldum şükrediyorum. Ömür boyu ezilmektense

Şikayet edeceğim. Peşini bırakmam yaptıkları yanına kar kalmayacak. Altındaki araba bile benim maaşımın, emeğimin sonucu alındı.

Çoook üzüldüm ya gözlerim doldu okurken. Pislik adi şerefsiz adam elleri kopsun!
Oğluyla bir dünya kuracak bakalım oğlu büyüdüğünde ona tekmeyi atmayacak sanki.. Güçlü durun sakın eğilmeyin.

Çoook üzüldüm ya gözlerim doldu okurken. Pislik adi şerefsiz adam elleri kopsun!
Oğluyla bir dünya kuracak bakalım oğlu büyüdüğünde ona tekmeyi atmayacak sanki.. Güçlü durun sakın eğilmeyin.

Çok teeşekkür ederım aynı duyguları paylaştığınız için. Bir cehennemin içindeymişim ama farkında değildim. Allahım herkesin kaderını güzel eylesin.

Çok teeşekkür ederım aynı duyguları paylaştığınız için. Bir cehennemin içindeymişim ama farkında değildim. Allahım herkesin kaderını güzel eylesin.
Üzülmeyin nereden dönerseniz kârdir. Bu imtihanınız unutmayın bol bol dua edin ve güçlü durun. Eminim çok güzel şeyler çıkacaktır karşınıza. Baya ssıkıntı çekeceksiniz belki o adamdan kurtulana kadar ama sakın inancınızı yitirmeyin.

Darp raporu alacaksiniz degil mi? Lutfen alin. Bu insan bozuntusu mahkemede o kadar cirkeflesecek ki bari elinizde koz bulunsun. Bankadaki parayi soylemesi tamamen kendi salakligi. Soylemese haberiniz olmayacak pesine dusmeyeceksiniz. Simdi tespit ettirip yarisini alirsiniz cok rahat. Evlendikten sonra edindiginiz herseyden de alabildiginiz kadar alin. Darp ve hakaretler icin tazminatinizi da isteyin. Oyle copsuz uzum gibi sivisamasin rezil.

Simdi bulsun ogluna baska bir hizmetci. Kimse de sizin kadar sabirli olamaz onu da zamanla anlayacaklar.

Allah belasini versin elleri kirilsin ayının. Cok şükür kurtulmak icin ilk adimi atmissin. Ac davayı at sırtından tüm yükü. Senden gizli biriktirdigi paralarin da hayrini goremez insallah. Rezil herif

Vallahi senin adına çok sevindim. Kurtuldun ya onlardan, kendim refaha çıkmış gibi hissettim inan. Burda zaten arkadaşlar tavsiyelerde bulunurlar boşanma sürecinde neler yapman gerektiğinle ilgili. Onun için oraya değinmeyeceğim ben. Ama gör bak, Bütün bu yaşadıklarını unuturacak birisi çıkacak senin karşına. Çok mutlu olacaksın. Sakın üzülme, darlandıkça buraya yaz.

Teşekkur ederım. İnşallah bu sıkıntıları da atlatırım.

Kesinlikle alacağım. Rahat rahat sefa surmesine göz yummayacağım.

Allah belasini versin elleri kirilsin ayının. Cok şükür kurtulmak icin ilk adimi atmissin. Ac davayı at sırtından tüm yükü. Senden gizli biriktirdigi paralarin da hayrini goremez insallah. Rezil herif
Allah bir bir çıkarsın bana ettıklerını çok şükür ki başardım o evden ayrıldım.

Çok çok tesekkur ederım burdaki arkadaşlarımın destekleri çok büyük Allah herkesden razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…