- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.267
- 208
- Konu Sahibi Makyajkolik13
-
Ağzım açık kaldı... Ne biçim bir yaratık ne biçim bir zihniyet!
Lütfen önce gidip darp raporu alın. Gizli gizli biriktirdiği paraları rulo yapıp münasip bir yerine monte etsin ayı herif!
Pislik adam sizi herşekilde sömürmeyi ve zarar vermeyi kendinde hak görüyor. En güzelini yapmışsınız. Mutlaka yalvaracaktır geri dönmeniz için, hatamı anladım zırvaları çekecektir sakın kanmayın. Darp raporunuzu alın tazminat davasıyla birlikte bir an önce boşanma davanızı açın, siz çok daha iyilerine layıksınız.
Ah be güzelim açaydın ağzını yumaydın gözünü. Evet seni tebrik ediyorum kararının arkasında durduğun için ama aşırı sinir oldum şu anda küfür etmiş yumruk atmış falan sokaydın lafları ağzına yüzüne, gerizekalı herif benden aldığın paralar sadakam olsun aç deseydin. Seni de çocuğunu da kabul eden anca şuursuz olmalı benim gençliğim güzelliğim var istersem evlenirim istersem gençliğimi yaşarım sen kart halinle anca o 3 kuruş parana akbaba bulur evlenirsin allahın görgüsüzü, beyinsizi deseydin allahım nasıl sinirlendim
Evet haklısınızO tatmış evladı sevgisini almış hevesini, sen niye anneliği tatmana izin vermiyor 13 yaşındaki çocuğu , bebek gibi miss kokusunu içine çekip kucağına alıp sevemezsin ..
Kurtuldun kurtuldun gerekirse darp raporu al şikayetçi ol derim hatta bence kesinlikle yap korkacak birşey mi var git göster sırtını al raporu ver mahkemeye görsün o celbi bakalım sinsi sinsi biriktirdiği üç kuruş parası kurtaracak mı onu, allah aşkına şikayetçi ol şu adamdanKullanılmışım onca zamandan beri. En doğru kararı verdım gercek yuzu ortaya çıktı, karaktersiz.
Daha da senelerimi çalmadan kurtuldum şükrediyorum. Ömür boyu ezilmektenseAman abartmıs ya yuh,
kavga edınce cocugunu da alıp gıtmek ne sana kendılerıne baktırmak ıcın tutmuslar resmen
o evde yemegını suyunu verıyor aklınca senı hızmetcı yapıyor bır de ıkıncı el kadın almazmıs sıfır model almıs rezalete bak bunu soyluyor ınsan gururlanır karım baskasına bakmamıs elı benım elıme deymıs ama olmasa olurdu cunku kendım neyım dıye dusunmelı ınsan kendımı ılk karıma mı sakladım ılk karım sen mısın demelıydı ayrıca elı elıne deyse deymese kıme ne senın kendı secımın bu ya cok kufur ettım rezıllıge bak cocugunu alıp gıtmek nedır sen onun annesı mısın senden mı kacırıyor
bır de sen 13 yasındakı erkek cocuguna banyo mu yaptırdın ya abartmıssın 13 yas artık ergenlıkoluyor cok mu mınık minnoş bır şey de onemsemedın pipisinı gosterdı o cocuk da yadırgamadı mı senı annesı gıbı gormus demektır aslında onemsemedıgıne gore.
neyse bosan demek adetım degıl davulun sesı uzaktan hos gelır sankı ama bosan sırf cocuk yapma demesı de degıl umursamıyor resmen senı baska bı hızmetcı olsa yatakta da hızmet etse oh n e rahat nerede bu paraya boylesını bulacaktı kı uyanık cok uyanıkmıs o
Şikayet edeceğim. Peşini bırakmam yaptıkları yanına kar kalmayacak. Altındaki araba bile benim maaşımın, emeğimin sonucu alındı.Kurtuldun kurtuldun gerekirse darp raporu al şikayetçi ol derim hatta bence kesinlikle yap korkacak birşey mi var git göster sırtını al raporu ver mahkemeye görsün o celbi bakalım sinsi sinsi biriktirdiği üç kuruş parası kurtaracak mı onu, allah aşkına şikayetçi ol şu adamdan
Bırakma tabii peşini,bize de haber ver olur mu inan aklıma geliyorsun merak ediyorum. İnşallah herşey güzel olacakŞikayet edeceğim. Peşini bırakmam yaptıkları yanına kar kalmayacak. Altındaki araba bile benim maaşımın, emeğimin sonucu alındı.
Bırakma tabii peşini,bize de haber ver olur mu inan aklıma geliyorsun merak ediyorum. İnşallah herşey güzel olacak
Çoook üzüldüm ya gözlerim doldu okurken. Pislik adi şerefsiz adam elleri kopsun!
Oğluyla bir dünya kuracak bakalım oğlu büyüdüğünde ona tekmeyi atmayacak sanki.. Güçlü durun sakın eğilmeyin.
Üzülmeyin nereden dönerseniz kârdir. Bu imtihanınız unutmayın bol bol dua edin ve güçlü durun. Eminim çok güzel şeyler çıkacaktır karşınıza. Baya ssıkıntı çekeceksiniz belki o adamdan kurtulana kadar ama sakın inancınızı yitirmeyin.Çok teeşekkür ederım aynı duyguları paylaştığınız için. Bir cehennemin içindeymişim ama farkında değildim. Allahım herkesin kaderını güzel eylesin.
Allah belasini versin elleri kirilsin ayının. Cok şükür kurtulmak icin ilk adimi atmissin. Ac davayı at sırtından tüm yükü. Senden gizli biriktirdigi paralarin da hayrini goremez insallah. Rezil herifKonuştum...
Karar verdim ayrılıyorum.
Dün gece geldiğinde odaya çağırıp kararımı açıkladım. Şuan ailemin evindeyım az önce geldim buraya. Eşyalarımı topladım herseyımı aldım taksi tutup geldim.
Dün akşam karşıma alıp konuştum artık bu şekilde devam edemeyeceğimi bana karşı saygısının kalmadığını çok ezildiğimi anlattım. Baya bir tartıştık. Bana ettığı küfürleri anlatmayacağım kimsenin midesi kaldırmaz. Ömür boyu çocuksuz, anne olamadan yaşamak istemediğimi söyledim. O da bana sen kimsin ki çocuğumun yanında dedi, erkeğim ben her türlü evlenirim, çocuğuma bakıcı tutarım bastırırım parayı kadın getırırım dedi. Madem bu kadar değersizim artık uzatma ben ailemin yanına gidicem dedim. Köpek gibi yalvarma sonra almam seni dedi, ailenin beş parası yok aç aç yaşarsınız dedi. Benim kimseye ihtiyacım yok, zaten çalışıyorum öleceksemde aclıktan ailemin yanında ölürüm dedim, çocuğun sana huzur mıtluluk versın bundan sonra dedim.
İkinci şoku da akşamki sözlerıyle yaşattı bana benim hesabım var param var bankada dedi paşalar gibi yaşarım oğlumla dedi, benim yaşantım garanti dedi. Şok oldum bunca zaman biriktirdiğini benden saklamış. Maaşımdan aldıkları da vardır o paranın içinde buna eminim. Yazıklar olsun sana dedim keşke ailemi bırakmasaydım senın için dedım. Bu kadar kıyamıyodun gelmeseydın s....r git dedi bana. Eşyalarımı toplamak için dolabımı açtım bavulumu indirdim yukardan, bir sürü küfür saydı bana , gidecen demek dedi sırtıma yumruk attı.İçeri gttı Tv izlediler oğluyla umrunda bile değildi. Topladm herşeyımı aldım neyım varsa. Oğluyla beraber yattı bu kadın üzülmüş bide üstüne yumruk attım ne halde bu demedi gttı uyudu. Sabah kalktığında kapım kilitliydi öyle kapatıp durdum odamda. Aç dedi kapıyı açtım , maşallah toplamışın herseyını dedi ne kadar heveslisin ayrılmaya dedi. Evliliğimde tat tuz mu bıraktın dedim. Seni hayatımda görmek istemıyorum artık dedim. Götüreyım arabayla ananın kapısına dedi, gidersen dönemezsin dedi. Döndüğünde başka şeylerle karşılaşırsın dedi. Bnm sana ihtiyacım yok dedim taksi tutar giderım dedim. Çağırdım taksiyle geldim ailemin yanındayım asla da o eve dönmek istemıyorum. Benim için bu evlilik sona erdi. Hala yumruğunun acısını yaşıyorum sırtımı morarttı lanet adam. Allahım nasıl biliyorsa öyle yapsın . Yaşasın kıymet verdığı, yere goğe sığdıramadığı oğluyla. Bitirdim herseyı
Burada bana destek veren herkese çok teşekkür ederım. Allah hepinizden razı olsun.
Üzülmeyin nereden dönerseniz kârdir. Bu imtihanınız unutmayın bol bol dua edin ve güçlü durun. Eminim çok güzel şeyler çıkacaktır karşınıza. Baya ssıkıntı çekeceksiniz belki o adamdan kurtulana kadar ama sakın inancınızı yitirmeyin.
Kesinlikle alacağım. Rahat rahat sefa surmesine göz yummayacağım.Darp raporu alacaksiniz degil mi? Lutfen alin. Bu insan bozuntusu mahkemede o kadar cirkeflesecek ki bari elinizde koz bulunsun. Bankadaki parayi soylemesi tamamen kendi salakligi. Soylemese haberiniz olmayacak pesine dusmeyeceksiniz. Simdi tespit ettirip yarisini alirsiniz cok rahat. Evlendikten sonra edindiginiz herseyden de alabildiginiz kadar alin. Darp ve hakaretler icin tazminatinizi da isteyin. Oyle copsuz uzum gibi sivisamasin rezil.
Simdi bulsun ogluna baska bir hizmetci. Kimse de sizin kadar sabirli olamaz onu da zamanla anlayacaklar.
Allah bir bir çıkarsın bana ettıklerını çok şükür ki başardım o evden ayrıldım.Allah belasini versin elleri kirilsin ayının. Cok şükür kurtulmak icin ilk adimi atmissin. Ac davayı at sırtından tüm yükü. Senden gizli biriktirdigi paralarin da hayrini goremez insallah. Rezil herif
Vallahi senin adına çok sevindim. Kurtuldun ya onlardan, kendim refaha çıkmış gibi hissettim inan. Burda zaten arkadaşlar tavsiyelerde bulunurlar boşanma sürecinde neler yapman gerektiğinle ilgili. Onun için oraya değinmeyeceğim ben. Ama gör bak, Bütün bu yaşadıklarını unuturacak birisi çıkacak senin karşına. Çok mutlu olacaksın.Sakın üzülme, darlandıkça buraya yaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?