- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.267
- 208
- Konu Sahibi Makyajkolik13
Tesekkur ederım yorumunuz için.cok haklısınız
detaylı okumadan yazmıstım
okudum ve cok haklısınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederım yorumunuz için.cok haklısınız
detaylı okumadan yazmıstım
okudum ve cok haklısınız
Evet. Herseyıyle en ince ayrıntısına kadar ilgilendim. Afedersiniz geçen sene sırf beni üzmek için çocuk tuvaletin her yerine pisliğini sürüyordu. Ağzımı açmadım sustum çocuktur dedim düzelir dedim ama eşim bunca fedakarlığı görmüyor
Öncelikle düşünceleriniz için teşekkür ederim. Evlenmeden önce bu tarz bir insan olduğunu bilmiyordum. Demek ki hersey aynı çatı altına girene kadarmış. Köprüyü gecene kadar derler ya...çok acı bir 3 yıl oldu benim için. Allah öteki dünyada hesap soracaktır,rabbime sığınıyorum. Bilseydim beni bu hale düşüreceğini ASLA evlenmezdim.Yaşadıklarınızı okuyunca çok üzüldüm. Neden böyle bir adamla bu kadar erken evlendiniz? Çok olgun, düşünceli, hassas bir insansınız. Sizinle yaşıtım ama ne 3 yıl önce ne de bu yaşımda böyle bir sorumluluk almazdım. Alsam da sizin kadar sabırlı olamazdım. Sizin gibi bir nimeti oyuncak etmelerine izin vermişsiniz.
Son yorumlardan anladığım kadarıyla ayrılmaya karar vermişsiniz. Bence en doğrusu bu olur. Güçlü ve umutlu olun, çözeceksiniz. Deneyim deneyimdir.
Yaşadıklarınızı okuyunca çok üzüldüm. Neden böyle bir adamla bu kadar erken evlendiniz? Çok olgun, düşünceli, hassas bir insansınız. Sizinle yaşıtım ama ne 3 yıl önce ne de bu yaşımda böyle bir sorumluluk almazdım. Alsam da sizin kadar sabırlı olamazdım. Sizin gibi bir nimeti oyuncak etmelerine izin vermişsiniz.
Son yorumlardan anladığım kadarıyla ayrılmaya karar vermişsiniz. Bence en doğrusu bu olur. Güçlü ve umutlu olun, çözeceksiniz. Deneyim deneyimdir.
Hayatımın hatasıydı.
Evet bende aynı şekilde düşünüyorum.Şimdi başlığı okuyunca ben de çocuk yapmak istemiyordum ve 8 senedir evliliğim devam ediyor diyesim geldi.
Ama sizde durum farklıymış.
O duyguyu eşiniz tatmış olabilir ama siz tatmamışsınız ve sizi bundan mahrum bırakmaya hakkı yok.
Her tartışmada hep bunu söylüyor. 50 tane kadın olsa çocuğumu değişmem diyor. Ben tercih yap demiyorum ki zaten eşime.
bu adam sizi anlamaktan cok uzak...Bu karakterde biri sizi sadece cocuk konusunda değil ki hiçbir konuda anlamaz. Çocuk yapmayın derim ben bu adamdan, cocuk konusu bi yana bu adamla mutlu değilsiniz ki neden cocuk yaparak kendinizi ona mecbur edeceksiniz...Bence yas erkenken ayrılıp kendinize uygun daha genc daha naif birini bulmalı
Esiminde ilk evliliginden bir evladi var. Koşul derken bunu kastetmistim. Çocuğunun uzulmesi biraz bahane gibi geldi. bizim ki çok istiyor kardeş.Çocuğumun psikolojisini bozamam. Tek savunduğu bu. Tartışma uzarsa da oğlunu alıp evden çıkıyor birlikte gezıyorlar.
Evet anlaşmazlık bununla sınırlı değil, haklısınız. Hakkımda hayırlısını diliyorum.
Esiminde ilk evliliginden bir evladi var. Koşul derken bunu kastetmistim. Çocuğunun uzulmesi biraz bahane gibi geldi. bizim ki çok istiyor kardeş.
siz sabredip belki bigun ister diyeceksiniz, hep kendi uzgunlugunuzu gostermeye calısarak insafa gelmesini beklerken zaman gececek. o da yasım gecti diyecek siz de pişman olacaksınız gencken ayrılıp baskasıyla cocuk sahibi olmadıgınıza...eger kararında ısrarlıysa olacak olan budur...35 yaş ise bi erkek için gayet uygun cocuk yapmaya ben de sandım ki 40 ı geçmiş.
Yaşını, psikolojiyi, kısacası herseyı bahane edıyor. Çocuk kardeş istemiyorum , tek olacağım dediği için çocuğun isteğini uyguluyor.
cocugun lafına gore hareket eden birinden sağlıklı bi evlilik cıkacagını sanmıyorum arkadasım...Baska sorunlarınızı da düşün ne kadar mutlusun..Zaman çok değerli bir bayan için, herşeyin bir yaşı var, o yaşı geçirdiğinde aynı tatta olmuyor işte veya hiç olamıyor...
Bence size deger vermiyor .ben hic olumlu bir yan goremedim.size iyi yonde tavsiye veremeyecegim.rabbim yardimciniz olsun.Yaşını, psikolojiyi, kısacası herseyı bahane edıyor. Çocuk kardeş istemiyorum , tek olacağım dediği için çocuğun isteğini uyguluyor.
Söz sahibi olamadığım bir evliliğe devam etmeyeceğim. Zaman çok değerli
Amin. Tesekkur edermBence size deger vermiyor .ben hic olumlu bir yan goremedim.size iyi yonde tavsiye veremeyecegim.rabbim yardimciniz olsun.
son kez konus kararlı sekilde , cocuk istemiyorsa ayrılmak istedigini soyle bakalım ne yapacak...ama bana sozleri hic hos gelmedi bencilin biri gibi..annesi falan yok mu ona acılsanız belki oglunu yola getirebilir iyi bir kayınvalide ise...huyunu suyunu siz bilirsiniz tabi
Bana kıymet verseydi. Benim fikirlerimi önemserdi. Bi yavru dunyaya getırmeme bu kadar tepki vermezdi. Ayrılmayı düşünüyorum. Rabbim hayırlısını versin
su dunyada biz kadınların en cok yaptıgı hata degmeyecek bi erkek icin hayatımızı heba etmemiz biliyor musun...Beklersin, seversin, tüm fedakarlıgı yaparsın, ah dese için yanar, onun cocugunu bile sorun degil emanet gibi gorursun de yine de yaranamazsın..Hata burda, acımasız olana sen de gerektigini yapacaksın malesef ama sana deger vereni de kaybetmeyeceksin.