- 25 Haziran 2016
- 1.436
- 3.321
- 133
- Konu Sahibi Makyajkolik13
-
Doğru karar veriyorsun lütfen üzülme tatlım çok çok haklısın burda birsürü insan sana destek herkes hemfikir hayatın güzellikleri seni bekliyor. Konuşunca haberdar etDün akşam konuşamadım işten geç geldi. Bu akşam herşeyi açıkça anlatıp , bu işi sonlandırmayı planlıyorum. Kendi düzenimi kurup hayatımı yoluna sokmak istiyorum.
Benim anneliğim kocamın iki dudağı arasından çıkacak söze bağlı olmayacak.
Ayrılmak tek çarem.
Ayyy laflara bak laflara.
Sen bu adami birak da, oglu mıçsın, babasi yesin. O derece var bu pis adam. Birak kendi pisliklerinde bogulsunlar ya, sanane sen hizir as. misin Allah Allah
Doğru karar veriyorsun lütfen üzülme tatlım çok çok haklısın burda birsürü insan sana destek herkes hemfikir hayatın güzellikleri seni bekliyor. Konuşunca haberdar et
Bence bunu dusunuyor ama isine gelmiyor .Belki de oglu istemiyor ,yada kaynana tarafi istemiyor bir tuhaf.Vicdan muhasebesi olmayan bir adama bunu anlatamıyorsun. Düşüncesiz
Burda evlilik sorunlariyla ilgili cok konu acilir. Bu konularda arada bosan diyen cikardi elbet ama herkesin bosanma konusunda hemfikir oldugu bir konu nadir oluyor. Senin konun da o nadir konulardan biri. Herkes bosanman konusunda hemfikir. Kimsenin de bu konuyu okuduktan sonra bosanma bekle diyecegini sanmiyorum. Cunku cok buyuk haksizliklar var, ve bunlarin duzeltilmesi imkansiz. Sen bu adamdan bir cocuk dunyaya getirsen bile, hayatin normale donmeyecek. Allah korusun ama belki daha da kotu olabilir. Bu baba ve bu cocuk varken, senin cocugun o evde nasil duzgun bir psikolojiyle buyuyecek? Bu da imkansiz. Bence bu adamdan bir cocuk yapip da kendi cocugunun da gelecegini karartma. Daha o kadar gencsin ki, bosanip yeniden cok guzel bir yuva kurabilirsin. Lutfen bu adamin yillarindan calmasina izin verme. Lutfen...Daha birçok konu var bunlar ilk değil, boşanmazsam son da olmayacak. Hayırlısı olsun.
Bence bunu dusunuyor ama isine gelmiyor .Belki de oglu istemiyor ,yada kaynana tarafi istemiyor bir tuhaf.
Burda evlilik sorunlariyla ilgili cok konu acilir. Bu konularda arada bosan diyen cikardi elbet ama herkesin bosanma konusunda hemfikir oldugu bir konu nadir oluyor. Senin konun da o nadir konulardan biri. Herkes bosanman konusunda hemfikir. Kimsenin de bu konuyu okuduktan sonra bosanma bekle diyecegini sanmiyorum. Cunku cok buyuk haksizliklar var, ve bunlarin duzeltilmesi imkansiz. Sen bu adamdan bir cocuk dunyaya getirsen bile, hayatin normale donmeyecek. Allah korusun ama belki daha da kotu olabilir. Bu baba ve bu cocuk varken, senin cocugun o evde nasil duzgun bir psikolojiyle buyuyecek? Bu da imkansiz. Bence bu adamdan bir cocuk yapip da kendi cocugunun da gelecegini karartma. Daha o kadar gencsin ki, bosanip yeniden cok guzel bir yuva kurabilirsin. Lutfen bu adamin yillarindan calmasina izin verme. Lutfen...
Siz boşanma davası açtığınızda baba oğul çok fena tutuşacak. Evden aşçı, hizmetçi, bakıcı, temizlikçi, bir de fazladan maaş gidecek onların gözünde...
Seni bir birey olarak görüp değer vermiyorlar ama yukarıda yazdıklarım içlerine oturur.
Yalnız o 13 yaşındaki çocuğun psikolojik desteğe gerçekten ihtiyacı var. Anne sevgisi çok kıymetli. Anne ise çocuğu umursamıyor. Belki eşin senden de bir çocuk olursa başına kalacağından korkuyor...
KISKANmasın bahane, bulmuş bakıcı onunla aile olup yük almak istemiyor. KULLANMAYA devamBaskı kurmakla bunun alakası yok. Evlenmeden önce geniş ailem olsun, istıyorum diyordu. Bu konular konuşulunca evladı '' çocuğu boğarım, ben tek çocuk kalıcam '' dedi eşim çocuğunu düşündü ve kıskanmasın diye çocuk yapmıyor.
AYNEN katılıyorum. YOL yakınken kaçBu adamı nerden buldunuz.
Yorumları okudukça beynim yandı. Birileri daha demiş, bence bu ergenle aynı evde yaşamanız bile tehlike. Azıcık cinsel dürtüleri başlayıp kendinde o gücü gördüğünde size farklı gözle bakabilir. Çok sağlıksız bir çocuk. Kaçın kurtulun. Çok gençmişsiniz.
Çok üzüldüm, ruhum daraldı.
5 yıllık evliyim. Benim eşimin de ikinci evliliği, benim ilk evliliğim ve eşimin bir oğlu var. aynı sorunları yaşadım. Şöyle bi farkla eşimin oğlunun velayeti annesindeydi sözde, çook iyi de para alıyordu bunun için. İlk evlendiğim haftadan itibaren bana bıraktı, ertesi hafta yine, gitgide bu durum sıklaştı ve sorulmazdı bile. Evde eşim kendi uyur, dışarı çıkar, çocukla ilgilenmiyorsun canı sıkılıyor diye beni azarlar, çocuk bahane eski eşinin eli ayağı evimden çıkmaz. BAKtım aslında çocuk kimsenin umrunda değil, herkes çocuk üzerinden beni ezip, sorumluluğu başından atma kendi hayatını yaşama derdinde. BAcak kadar çocuk beni azarlar babası ağzını açmaz. BIR sürü terbiyesizlik, yaramazlık 9 yaşında çocuk evin ortasına, halıya işedi ya.! Ay tutamadım dedi bitti. AMA benim bişey deme hakkım yok. Temizle... Saygısızlık, sürekli suçlanma, haksızlık bini bi para. Konuşmaya çalışıyordum, alttan alıyorum yok. BEni çok sevdiğini söyleyen adam evlendikten sonra bu evliliği oğlum için yaptım, çocuk da istemiyorum, Bu şartları kabul edeceksin yoksa git diyordu. İki lafın biri git. DAHA bir sürü sıkıntı. Resmen kaldırılmışım. Olayın birde arka planında başka sorunlar varmış daha sonra öğrendim, tahmin etmiştim ama konduramamistim.
BIR gün oğlu bana bağırınca durdum düşündüm bu böyle gitmez. Oyuncak oldum ellerinde. RUH ve beden sağlığım bozulmaya başladı. BU sistem oturmadan çaresine bakmalı dedim. Maddi sorunu olmayan meslek sahibi biriyim. EVLILIĞIMIn ikinci ayı bitmişti. psikolojik destek almaya başladım, aileme anlattım. TEKRar işe döndüm. BOŞanmayı göze alıp başladım mücadeleye. ÖNCE o sürtüğün evimdeki elini ayağını kırdım, kimseye kendimi azarlatmadım bi daha, bana bağıranı aynı üslupla olmasada söylediğine pişman ettim, kimin çocuğu sorumluluk onun bana ne dedim, kesin sınır çizdim. Dünya para almaya devam ediyor bu arada kadın. Sadece nafaka ile kirada ve çalışmadan yasayabiliyordu yani o kadar. Eşim de karun değil bu arada. ÇALIŞTIĞImdan bir kuruş vermedim eşime. Madem eski eşine verecek çok parası var evine de tek başına bakacak. Kendimi topladım zamanla sonra olumlu sonuç almaya başladım. BIR yıla yaklaştı bu süreç. düzenimi kurmaya başladım, benim evim oldu artık. EŞIm saygı duymaya, sevmeye, denge kurmaya başladı. Sadece benim değil kendi geleceğini de mahvediyor olduğunu gördü. Boşanmayı göze alamadı. KOlay olmadı tabi, kavgalar, restler, boşanma aşamasına çok geldik ama kovan ben oldum. O ara hamile kaldım aslında istemiyordum bi süre daha sürpriz oldu. NEYse vazgeçmedim mücadeleye devam. oğlum dünyaya gelmeden epey huzura kavuştuk. ŞIMDI çok daha iyiyim. IKINci bebeğimi bekliyorum. EŞim yuvamıza çocuğuma bağlı, heyecanla kızını bekliyor. HER aile kadar sorunumuz oluyor. AILEsinin de ödü kopuyor yuva bozulacak diye. HA oğlu ile her hafta görüşüyor yine, arada buraya da gelip kalıyor ama herkes haddini biliyor. Halledilecek sorunlarımız var yinede.
KUSURa bakma çok uzun oldu. BU kadar şeyden sonra ben sana mücadele et asla demem. Oturmuş saygısız haksız bir düzen var. GENCeciksin yazık ömrünü bunlarla daha fazla harcama. O çocuğa annesi de babası da senin gibi bakmaz. HERKES kendi rahatını seçmiş zaten. ENErjin tükenmiş. KENDINI koruyamadığın yerde evladını hiç koruyamazsın kahrolursun. ÇOCUĞUN oyuncak olur o psikopatlar elinde. RUhen bedenen zarar gördükçe yavrun, ölür biter bin kere pişman olursun. EŞINle konuşma bile arkana bakmadan çık, kurtul oradan. KENDini topla zaman ver biraz. HIÇ evlenmemiş biriyle evlenebilirsin. Yeni düzenin olur ama kendinden fazla ödün verme artık değmiyor, sonra tepene binen binene. Ve kimsenin çocuğu ne kadar seversen sev senin çocuğunun yerini tutamaz.
BEN eskiyi hiç unutmuyorum. NE kadar düzelsede onarılamayan duygularım var. HER zaman iki çocuğumun maddi manevi yükünü alabilecek güçte olmaya çalışıyorum. IPLEri sıkı tutuyorum. Zaman bakalım ne gösterecek belli olmaz. KENDine bunu yapma. ALLAH yardımcın olsun...
Evet her fırsatta söylüyorum. O bebek mağazalarının yanından geçerkenki halimi görseniz acırsınız. İçim gidiyor. Eşim kabullenmiyor. Benim önceliğim oğlum diyor. İlk göz ağrım diyor.
Çok üzüldüm, ruhum daraldı.
5 yıllık evliyim. Benim eşimin de ikinci evliliği, benim ilk evliliğim ve eşimin bir oğlu var. aynı sorunları yaşadım. Şöyle bi farkla eşimin oğlunun velayeti annesindeydi sözde, çook iyi de para alıyordu bunun için. İlk evlendiğim haftadan itibaren bana bıraktı, ertesi hafta yine, gitgide bu durum sıklaştı ve sorulmazdı bile. Evde eşim kendi uyur, dışarı çıkar, çocukla ilgilenmiyorsun canı sıkılıyor diye beni azarlar, çocuk bahane eski eşinin eli ayağı evimden çıkmaz. BAKtım aslında çocuk kimsenin umrunda değil, herkes çocuk üzerinden beni ezip, sorumluluğu başından atma kendi hayatını yaşama derdinde. BAcak kadar çocuk beni azarlar babası ağzını açmaz. BIR sürü terbiyesizlik, yaramazlık 9 yaşında çocuk evin ortasına, halıya işedi ya.! Ay tutamadım dedi bitti. AMA benim bişey deme hakkım yok. Temizle... Saygısızlık, sürekli suçlanma, haksızlık bini bi para. Konuşmaya çalışıyordum, alttan alıyorum yok. BEni çok sevdiğini söyleyen adam evlendikten sonra bu evliliği oğlum için yaptım, çocuk da istemiyorum, Bu şartları kabul edeceksin yoksa git diyordu. İki lafın biri git. DAHA bir sürü sıkıntı. Resmen kaldırılmışım. Olayın birde arka planında başka sorunlar varmış daha sonra öğrendim, tahmin etmiştim ama konduramamistim.
BIR gün oğlu bana bağırınca durdum düşündüm bu böyle gitmez. Oyuncak oldum ellerinde. RUH ve beden sağlığım bozulmaya başladı. BU sistem oturmadan çaresine bakmalı dedim. Maddi sorunu olmayan meslek sahibi biriyim. EVLILIĞIMIn ikinci ayı bitmişti. psikolojik destek almaya başladım, aileme anlattım. TEKRar işe döndüm. BOŞanmayı göze alıp başladım mücadeleye. ÖNCE o sürtüğün evimdeki elini ayağını kırdım, kimseye kendimi azarlatmadım bi daha, bana bağıranı aynı üslupla olmasada söylediğine pişman ettim, kimin çocuğu sorumluluk onun bana ne dedim, kesin sınır çizdim. Dünya para almaya devam ediyor bu arada kadın. Sadece nafaka ile kirada ve çalışmadan yasayabiliyordu yani o kadar. Eşim de karun değil bu arada. ÇALIŞTIĞImdan bir kuruş vermedim eşime. Madem eski eşine verecek çok parası var evine de tek başına bakacak. Kendimi topladım zamanla sonra olumlu sonuç almaya başladım. BIR yıla yaklaştı bu süreç. düzenimi kurmaya başladım, benim evim oldu artık. EŞIm saygı duymaya, sevmeye, denge kurmaya başladı. Sadece benim değil kendi geleceğini de mahvediyor olduğunu gördü. Boşanmayı göze alamadı. KOlay olmadı tabi, kavgalar, restler, boşanma aşamasına çok geldik ama kovan ben oldum. O ara hamile kaldım aslında istemiyordum bi süre daha sürpriz oldu. NEYse vazgeçmedim mücadeleye devam. oğlum dünyaya gelmeden epey huzura kavuştuk. ŞIMDI çok daha iyiyim. IKINci bebeğimi bekliyorum. EŞim yuvamıza çocuğuma bağlı, heyecanla kızını bekliyor. HER aile kadar sorunumuz oluyor. AILEsinin de ödü kopuyor yuva bozulacak diye. HA oğlu ile her hafta görüşüyor yine, arada buraya da gelip kalıyor ama herkes haddini biliyor. Halledilecek sorunlarımız var yinede.
KUSURa bakma çok uzun oldu. BU kadar şeyden sonra ben sana mücadele et asla demem. Oturmuş saygısız haksız bir düzen var. GENCeciksin yazık ömrünü bunlarla daha fazla harcama. O çocuğa annesi de babası da senin gibi bakmaz. HERKES kendi rahatını seçmiş zaten. ENErjin tükenmiş. KENDINI koruyamadığın yerde evladını hiç koruyamazsın kahrolursun. ÇOCUĞUN oyuncak olur o psikopatlar elinde. RUhen bedenen zarar gördükçe yavrun, ölür biter bin kere pişman olursun. EŞINle konuşma bile arkana bakmadan çık, kurtul oradan. KENDini topla zaman ver biraz. HIÇ evlenmemiş biriyle evlenebilirsin. Yeni düzenin olur ama kendinden fazla ödün verme artık değmiyor, sonra tepene binen binene. Ve kimsenin çocuğu ne kadar seversen sev senin çocuğunun yerini tutamaz.
BEN eskiyi hiç unutmuyorum. NE kadar düzelsede onarılamayan duygularım var. HER zaman iki çocuğumun maddi manevi yükünü alabilecek güçte olmaya çalışıyorum. IPLEri sıkı tutuyorum. Zaman bakalım ne gösterecek belli olmaz. KENDine bunu yapma. ALLAH yardımcın olsun...
Adam sizi degerli gormuyo ki,ilerde cocugunuz olsa onu da gormez. Size sinir oldugu icin hele hele bi de zorla ona cocuk.yaptrttginizi falan.dusunecegi icin...bence kacar sorumluluktan. Anasi bunu adamin basina atmis,o da sizin bebeginiizi sizin.basiniza atar..Sadece sperm verici durumunda olur falan...
Siz ,sizle ilgilencek evine cocuguna gercekten tum gonluyle sahip.cikablecek birini bulun oyle birini baba yapin...
Ayrilip yolunuza bakin. Ayrica birinin yorumunda okudum,13yasinda cocugu ergeni hatta siz mi yikiyosunuz bu olacak sey degil. Siz de 24mussunuz... olmaz ki..
Cocuk size iftira atar babasi da inanir dyenler olmus ki orda da cok haklilar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?