- Konu Sahibi Makyajkolik13
-
Amin çok teşekkür ederım yorumunuz için.1.) anaokul ögretmeni, 2. hic evlenmemis, 3.) sakin, uysal..
Ohh ne ala.. Adam oglusuna bir ana okul ögretmemenini tutsa, Birde Eve hizmetci alsa.. Para mi dayanir.. Diip sizi almis.. Kusura bamasin konu sahibi.. Ama evliligin ben neresindeyim sorusunu, hatta piskolog yardimiyla bir incelesin.. Sonra da hakkinda en sagliklisi neyse Karar alsin.. 13 yasinda ergen bir genci 24 yasinda bir genc kadinin yikamasi ne dinen uygundur nede sosyal acidan.. Uzun zamandir bir konu beni bu kadar üzdü.. Dilerim yarinlarin cok güzel olur.. Dogru insan ile, saglam temeli olan bir yuva kurabilirsin.. Yolun acik olsun canim..
Ya ben çok şaşkınımergen bi çocuğu yıkamanız kabul edilemez!
Size çok çok üzüldüm.. eğer ki bu kadar iyi niyetli olmanız hayatınızı olumsuz ve ciddi anlamda etkiliyorsa, lütfen gerektiği yerde hayır diyebilmek ve doğru kararlar alabilmek için psikolog yardımı alın.
Bana o adam kendi menfaati için sizden ayrılmamak icin elinden geleni yapacaktır.
Lütfen sizi kandırmasına asla izin vermeyin.
İnanıyorum ki ayrıldığınızda iyiki ayrılmışım diyeceksiniz, bir an önce başlatın işlemleri ki kendinizi kurtarın.
çocuk psikolojik olarak iyi durumda değil sanırım.Baskı kurmakla bunun alakası yok. Evlenmeden önce geniş ailem olsun, istıyorum diyordu. Bu konular konuşulunca evladı '' çocuğu boğarım, ben tek çocuk kalıcam '' dedi eşim çocuğunu düşündü ve kıskanmasın diye çocuk yapmıyor.
çocuk psikolojik olarak iyi durumda değil sanırım.
hiç bir psikolog desteği aldınız mı?
boğarım ne demek.
nasıl bir duygu durumunda bu çocuk?
sanırım hiç götürülmedi bir psikologa filan bu çocuk.Sürekli zarar verme eğiliminde. Eşimle konuştum belki beni istemiyordur sorunlarımızı yardım alarak çözeriz dedim. Benim çocuğum deli değil, bu damgayı ona vuramam dedi. Oyuncak alırdım maaşımı aldığım zaman. Getırınce oynardı birkaç saat sonra duvarlara vurarak parçalardı. Eşime soyledim zarar verıyor daha yeni almıştım diyorum. Sıkılmıştır boşver ben yenisini alırım oğluma diyordu.
Benim şansım yokmuş bu evlilikten yana. Allah sağlık ,huzur, mutluluk versin yuvanıza. Yorumunuz için tşk.Böyle bir şeye sessiz kalma.
O duyguyu tatmışsa tatmış sen tatmadın ama yalancılığın lüzumu yok.
Eşimin 2.benim ilk evliliğim,kızı var.
Ama şimdi hamileyim. Arkasından bir tane daha yaparız büyürler diye düşünüyoruz.
Çok çok istemiyorum diyorsa alsın bavulunu gitsin bencil
sanırım hiç götürülmedi bir psikologa filan bu çocuk.
eşin çok hatalı açıkcası.
sen de öğretmenmişsin sanırım.
bu konuda teklifin olmadı mı hiç eşine.
açıkcası bu sorunu çözmeden bebek sahibi olman büyük sıkıntı yaratır.
tehlike arz ediyor çocuğun durumu
Benim şansım yokmuş bu evlilikten yana. Allah sağlık ,huzur, mutluluk versin yuvanıza. Yorumunuz için tşk.
Sırf oğlu üzülmesin diye benim bu çilem başka hiçbir sebebi yok.Oğlu istemiyormuş sanırım eşinin.
Yaptığı kaypaklık.
O duyguyu tatmazsan çok pişman olursun.
Baktın istemiyorum diyor hiç zorlama bu evliliği.
Yarın çocuk için çok pişman olursun. Ayrıca sebep ne olursa olsun bahane edip yalancı konumuna düşmüş eşin
Canim konusunca bize de bildir gelismeleriMakyajkolik13
Sırf oğlu üzülmesin diye benim bu çilem başka hiçbir sebebi yok.
Ara ara okudum mesajları,boşanmalısın.
Sen onun ve oğlunun hizmetçisi değilsin.
Seni yalan söyleyip yanında tutamaz
Ayrıl elbet bir gün evlenir çoluk çocuğa karışırsın,ama şu adamla durma.
Çocuk psikolojik olarak hasta,adamda kabullenemeyen her dediğini yaparak tedavi olacağını düşünen bir yaratık.
Sen neler yaptın peki, konuşabildin mi, ne düşünüyorsun?Söylediği o şekilde boşanma sebebi olarak. Herkes aynı şeyi diyor, kendi ailedi de dahil.
Sen neler yaptın peki, konuşabildin mi, ne düşünüyorsun?
Ayyy laflara bak laflara.Sürekli zarar verme eğiliminde. Eşimle konuştum belki beni istemiyordur sorunlarımızı yardım alarak çözeriz dedim. Benim çocuğum deli değil, bu damgayı ona vuramam dedi. Oyuncak alırdım maaşımı aldığım zaman. Getırınce oynardı birkaç saat sonra duvarlara vurarak parçalardı. Eşime soyledim zarar verıyor daha yeni almıştım diyorum. Sıkılmıştır boşver ben yenisini alırım oğluma diyordu.
Cocuksuz hayat dusunemiyorum en azindan senden bir tane olmali . Hic buyumusolanla yeni dogmus olan ayni
Duyguyu verir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?