- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.267
- 208
- Konu Sahibi Makyajkolik13
Baskı kurmakla bunun alakası yok. Evlenmeden önce geniş ailem olsun, istıyorum diyordu. Bu konular konuşulunca evladı '' çocuğu boğarım, ben tek çocuk kalıcam '' dedi eşim çocuğunu düşündü ve kıskanmasın diye çocuk yapmıyor.Evlilikler çocuk üzerine kurulu değil elbette başlığı okuyunca bunu düşündüm bende evliyim çocuk da düşünmüyorum eşim istese de ben hazır değilim. Belki söylemi sert olabilir ama zamanı şu an değildir öyle düşünüyordur. Olabilir yani. Bence bu kadar sert konuştuğuna göre konu sadece bu kadar değil bence sizde bir şeyler söylemişsiniz ki bu kadar sert ve sinirli konuşmuş. Eşinizle ne olursa olsun sert ve ani çıkışlı konuşmayın. Erkekler emirlerden hoşlanmıyorlar.
Ben kandırıldığınızı düşünmüyorum. Başka şeyler de söylemiştir siz sadece bunlaro çekip alınmışsınızdır bence. Alın karşınıza konuşun. Zamanımı şu an değil yoksa hiç mi istemiyor onu öğrenin. Belki geçerli sebepleri vardır.
Ayrıca çok baskı kurduysanız baskı altında sa bu kadar sert ve Keskin konuşabiliyorlar.