Eşim Çocuk Yapmak İstemiyor(çocuksuz evlilik devam eder mi?)

Baskı kurmakla bunun alakası yok. Evlenmeden önce geniş ailem olsun, istıyorum diyordu. Bu konular konuşulunca evladı '' çocuğu boğarım, ben tek çocuk kalıcam '' dedi eşim çocuğunu düşündü ve kıskanmasın diye çocuk yapmıyor.

Durumunuzun hangi şartları aynı açabilirmisiniz ?

Çocuğumun psikolojisini bozamam. Tek savunduğu bu. Tartışma uzarsa da oğlunu alıp evden çıkıyor birlikte gezıyorlar.

Kendi evladım olarak görüp davrandım ben ona. Kimse 13 yaşında bir çocuğa banyo yaptırmaz burda birsürü anne var, herkesin fikri de vardır. Ama ben yaptırdım kendini dışlanmış ilgisiz hissetmesin diye. Eşimin vicdansızlığı yaşadıklarım.

Egosu gercekten çok yuksek. Erkeğe bekar yakışır diyor. Evlenmiş olamazmış.

Ya sormayın okudukça delirdim.
Adamın bi de terbiyesiz bi oğlu var kendisi gibi kızcağıza neler etmiş.
Kimbilir daha neler yaşadı konu sahibi umarım tez zamanda kurtulur bu adamdan.
Anlatsam burdaki sayfalar almaz. Psikokojim bozuldu. Çocuktan yana da ağır küfürler, hakaretler işittim. İnanmak istemezsiniz ama böyle.

yuh 13 yaşındaki çocuğa banyo yaptırmak mı, bide erkek kusura bakmayın ama sizde abartmışsınız yani. ben olsam boşanırdım valla, çünkü birincisi beni böylesine kandıran bir adamla yapamazdım ikincisi evladım olmasını, o duyguları yaşamayı isterdim.

Çok üzücü. Neyse ki bu adam için çok uzun yıllarınızı heba etmemişsiniz. Evlilikte çocuk olağan durumdur, çocuk yapmamaksa sevişmemek kadar ekstrem bir durum bana kalırsa. Çiftler çocuk yapmayabilir ama bu ya evlenmeden önce ortak karar almayla olur ya evlendikten sonra ortak karar almayla olur ya da evlendikten sonra ortaya çıkan bir sağlık problemi sonucu kabullenmeye olur. Sizde böyle bir durum yok, evlenmeden önce çocuk sahibi olmayı vaadeden adam evlendikten sonra çocuğu nedeniyle fikrinden dönerek seni yok saymış bencil bir adam. Belki çocuğunun bebeğe zarar vermesinden korkuyor olabilir. Ama bunun çözümü seni bebek sahibi yapmamakla cezalandırmak değil. Çocuk hastaysa tedavi edilir, dönüşümlü annesinde kalır vs. Bence zaten böyle bencil, seni yok sayan bir adamdan çocuk yapmamalısın. Söylemek zor ama boşanman en doğrusu. Çocuk yapsanız bile her olumsuzlukta başına kakar, pişman eder gibi duruyor. Çocuğuyla da ilgili her olumsuzluk senin yüzünden olmuş olur. Merak ettiğim bu bencil karakterini çocuk konusundan önce göstermiyor muydu?

Acaba sizinle de cocuguna baktirmak, hizmetini yaptirmak icin mi evlendi. Buradan oyle gorunuyor cunku.
Evlenmeden bu düşüncede olduğunu bilseydim asla evlenmezdim. Hayallerim var benim ,ömrüm 13 yaşında çocuğun ihtiyaçlarını karsılamakla gecirmek istemiyorum.

Kendisi yapamıyor. Öğretsem bile hazıra alıştığı için hemen ağlıyor. Babası da yardımcı olmuyor. Mecbur kalıyorum.

Durumunuza cok uzuldum.. Ama cokta sevındım.. En azından boyle bı adamdan cocugunuz hala yok.. Ve hala bazı seylerı daha ıyı degerlendırebilirsiniz.. Cocugunuzun psıkolojisi onemli bi yerde tabiki, Ya sizin ?

Sevgililik döneminde asla bu tarz bencillikleri yoktu. Aynı evde yaşayınca öğrendim. Bir yere gidilecekse çocuğa soruluyor. Eşime danışayım yok.

Amin teşekkur ederım.

Nasil yaa... Kardesim 6 yasindan beri tek basina yapiyor banyosunu. Cevremdeki cogu cocukta oyle. Resmen sehzade muamelesi yapmis sumuklu ogluna.
Eşim bu şekilde düşünmüyor. Öğrensin artık büyüdü dediğimde, kendi çocuğun olsa yapardın diyip aşağılıyor.

Sevgililik döneminde asla bu tarz bencillikleri yoktu. Aynı evde yaşayınca öğrendim. Bir yere gidilecekse çocuğa soruluyor. Eşime danışayım yok.
Bu adamı nerden buldunuz.
Yorumları okudukça beynim yandı. Birileri daha demiş, bence bu ergenle aynı evde yaşamanız bile tehlike. Azıcık cinsel dürtüleri başlayıp kendinde o gücü gördüğünde size farklı gözle bakabilir. Çok sağlıksız bir çocuk. Kaçın kurtulun. Çok gençmişsiniz.

Evet bende burdaki bayanların dediklerini çok önemsiyorum ve aynısını düşünüyorum. Bu zamana kadar çocuğun küfürlerine katlandım ama gelecek göremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…