Eşim Çocuk Yapmak İstemiyor(çocuksuz evlilik devam eder mi?)

Bekar insan almayacaktı o zaman.Dul çocuklu biriyle evlenicekti.Sen başkasının çocuğunu sevmek zorundamısın.Anne olma hakkını elinden alıyor.Bu durum evliliğinizde sorun yaratır.

Çocuğuna verdığım sevginin kıymetını ne çocuğu ne de kendisi bilmediki ,benim duygularımı anlasın.

Ben ömür boyu çocuğuyla kendimi asla avutamam. Gençliğim çürüdü şu 3 senede. Psikolojimi bozdular. Eşimden çocuk düşünmüyorum. Ayrılmaya kararlıyım.

Şu konuyu okudukça sinir basıyor beni. Adamı karşıma alıp kürekle ağzına çarpasım, ameliyatla kadın edip 3.ele çıkartasım var. Dul dul gezsin ortalıkta. Hödük.

Her an bu ortamın içinde bu dertlerle uğraşıyorum. Benim halim çok içler acısı. Hayatımın en buyuk yanlışı.

Evlendikten sonra değişti. Çocuğuna bunu yapamazmış.

çocuk sorumluluğu zor, boşanırsanız bir de ona nafaka vermiyim diye düşünüyor olmasın, bencillik bu yaptığı, konuşun, istemiyorsa çocuk ayrılın bence

Allah doğru yolu gösterdi ki bana çocuğum olmadan gercek yüzünü ortaya çıkardı.

Evet bende öyle tahmin ediyorum. Oldukça ürkütücü davranışları var. Yanında durmasam bile kapılarımı tekmeliyor.

Acaba anlaşamayıp ta boşanırsanız,tekrar aynı şeyleri yaşamaktan mı korkuyor,çocuğu büyütmekte mi zorlanmış,çocuk bayağı büyükmüş,belki çocuk siz evlenirken kardeşi olursa artık kendisini sevmeyeceği için evliliğinize karşı çıkmış olabilir,belki çevreden adama çocuk yapma diye akıl veren olabilir,ihtimaller çok.

Senin ilk göz ağrın var,bitanede benim ilk göz ağrım olsun deseydin, iyide hamile kalmak bence kadının elinde
Hamile kalsam bile çocuğuma yazık olacak. Burdaki bayanlar da aynısını söylüyor. Psikopat bir abinin yanında çocuk büyütmem imkansız.

Eski eşiyle boşanmasının cezasını yükünü bana ödetmeye hakkı yok. Ben boşatmadım ya. Çocuk var ortada diye benim anneliğimi elimden alamaz. Ayrılınca çocuğa bakıcı bakmış, bir süre 2 sene de anne de kalmış. Anne 3. Evliliği yapınca çocuğu savdı başından.

Çok büyük bi haksızlık bu benim oğlum var onu seversin ne demek ya çocuk sevilir tamam da kendi dogurdugunla bir olurmu kendiliginden olmasa amenna da istememek kabul edilir şey degil
Bir keresinde bunu söylediğimde hemen üvey anne damgası vurdu. Ayrım yapacaksın, o benim canım sen yerini bil falan dedi. Her zaman ezdi çocuğuna karşı.

Konuşup boşanmayı düşünüyorum. Ayrılacağım.

Yanlış anlıyor , hep söylüyorum. Üvey anne konumuna getırıyor.

Zaten ilk göz ağrım, yeri hep ayrıdır diyor. Çocuğuma zarar verse çocuktur bişey olmaz diyeceğine eminim. Çocuk bana küfür ettiğinde, takma çocuktur demişti, ağzını acmamıştı.

Ne krizler geçirdim şu evin içinde. Bebek görmek benim ağlamama yetıyordu. Komşuma gidemiyordum bebeği var sırf gormıyım diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…