- 27 Haziran 2016
- 354
- 1.880
- 113
- Konu Sahibi Makyajkolik13
-
+ 1
Bu saatten sonra adam yalvarsa çocuk yapmasin konu sahibi i
Bu adam ne ki yetistirecegi çocuk ne olsun
Pislik eşinden ve chukyy oglundan kurtulsun
Bekar insan almayacaktı o zaman.Dul çocuklu biriyle evlenicekti.Sen başkasının çocuğunu sevmek zorundamısın.Anne olma hakkını elinden alıyor.Bu durum evliliğinizde sorun yaratır.
O babaligi tatmis.
Sizin annelik duygusunu yasamanizi elinizden alamaz... Evlenmeden deseydi benim cocugum var baska istemiyorum diye o zaman siz de ona gore devam ederdiniz. Hem sizi kandiracak hem oglumu sev diyecek yok oyle bi dunya.
Bosanma sebebidir bu .
Basliginiza gelecek olursak eger siz de istemiyorsaniz cocuk evlilik devam eder niye etmesin ki?
Şu konuyu okudukça sinir basıyor beni. Adamı karşıma alıp kürekle ağzına çarpasım, ameliyatla kadın edip 3.ele çıkartasım var. Dul dul gezsin ortalıkta. Hödük.
Su an gercekten sinirlendim.
Rest cekmelisiniz sanirim.
Oğlu var, cocugunuz yok.
Annelikle babalik asla bir olamaz.
Gercekten bastan beri böyle düşünüyorsa böyle söylemeli ve sizde buna göre karar almalidiniz.
Gercekten cocuk istemiyorsa ikinci evliligini yapan cocugu olan bir hanım tercih edebilirdi kendine..
çocuk sorumluluğu zor, boşanırsanız bir de ona nafaka vermiyim diye düşünüyor olmasın, bencillik bu yaptığı, konuşun, istemiyorsa çocuk ayrılın bence
Arada yazıldı mı bilmiyorumçocuğun annesi yaşıyor mu?
Bide evlenmiş ayrılmışlarsa 2.el demiş nasıl bi zihniyet. O çocuk yarın Birgün sana iftira atsa şiddet bile gösterebilir size. Bütün mesajları okudum. Hatta çocuk birkaç seneye siZe farklı şekilde bile yaklaşabilir neticede psikolojiler bozuk belli. Cimayet bile çıkar bu durumdan ne dÜzgün görünenler neler yapıyorlar hergün neler okuyoruz gazetelerde Allah korusun biran önce kurtar kendini lütfen bunu kendin için yap
Hamile kalsam bile çocuğuma yazık olacak. Burdaki bayanlar da aynısını söylüyor. Psikopat bir abinin yanında çocuk büyütmem imkansız.Senin ilk göz ağrın var,bitanede benim ilk göz ağrım olsun deseydin, iyide hamile kalmak bence kadının elinde
Acaba anlaşamayıp ta boşanırsanız,tekrar aynı şeyleri yaşamaktan mı korkuyor,çocuğu büyütmekte mi zorlanmış,çocuk bayağı büyükmüş,belki çocuk siz evlenirken kardeşi olursa artık kendisini sevmeyeceği için evliliğinize karşı çıkmış olabilir,belki çevreden adama çocuk yapma diye akıl veren olabilir,ihtimaller çok.
Bir keresinde bunu söylediğimde hemen üvey anne damgası vurdu. Ayrım yapacaksın, o benim canım sen yerini bil falan dedi. Her zaman ezdi çocuğuna karşı.Çok büyük bi haksızlık bu benim oğlum var onu seversin ne demek ya çocuk sevilir tamam da kendi dogurdugunla bir olurmu kendiliginden olmasa amenna da istememek kabul edilir şey degil
Konuşup boşanmayı düşünüyorum. Ayrılacağım.Benden 5-6 yaş küçüksünüz. En küçük kız kardeşimden de küçüksünüz. Sizi kardeşimin yerine koyup düşündüm de, şiddete karşı olmama rağmen bu adamı evire çevire döverdim. Seni de çeker götürürdüm gelmezsen seni de döverdim :) sakın bu adamdan çocuk yapmayın bak sakın. Lütfen boşan kardeşim, yapma kendine bunu ya
30 sayfa okuyamadım da onu sev ne demek 13 yaşındaki çıcuk ile yeni doğup yetiştirdiğin çocuk aynı mı
Yeni çıcuğu olması ilk çocuğunu az sevmesine sebep olmaz ki
Onu da sevsin onu da sevsin
Ya da sizinkini az sevsin becerebiliyorsa siz çokkkk seversiniz olur biter
Zaten ilk göz ağrım, yeri hep ayrıdır diyor. Çocuğuma zarar verse çocuktur bişey olmaz diyeceğine eminim. Çocuk bana küfür ettiğinde, takma çocuktur demişti, ağzını acmamıştı.Vallahi kocan yakınımda olsa tekme tokat dalardım. Adamın falsosu bir değil ki bin.
Benim çocuğuma bağırma ama dadılık yap.
Sen kimsin ki zaten?
Çocuğunu yıka pakla ama yaranama.
Bu arada neymiş erkeğin ikinci eli olmazmış ama kadın dul olurmuş.
Sen öğretmensin değil mi? Bunu kolay kolay söylemem ama BOŞANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.
Bu evlilik değil acayip bir şey.
24 yaşındasın. Yakma kendini.
Evlenirsin tekrar ve seni gerçekten seven adamdan bebeğin olur.
Bu arada şunu da ekleyeyim. Ne adam ne çocuk normal değil. Yarın öbür gün o çocuk olur da sizin bebeğinize zarar verse adam amannn yanlışlık olmuştur der geçer. İyi ki adamdan çocuğun yok. Dua at bence ve yoluna bak.
Hmm o zaman hiç kafanı yorma caın nasıl istiyorsa öyle hareket etHamile kalsam bile çocuğuma yazık olacak. Burdaki bayanlar da aynısını söylüyor. Psikopat bir abinin yanında çocuk büyütmem imkansız.
Gerçekten seven bir adam sizin bu kadar çocuk istediğinizi bile bile sizi bundan mahrum etmez.. Adama bak.. ben tattım istemiyorum ne demek ya? sizin duygularınız ne olacakmış peki ? tepki vermediniz mi ben anne olmayacak mıyım,bu şekilde devam edemem diye?
Sende onu ez.Bir keresinde bunu söylediğimde hemen üvey anne damgası vurdu. Ayrım yapacaksın, o benim canım sen yerini bil falan dedi. Her zaman ezdi çocuğuna karşı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?