Eşim Çocuk Yapmak İstemiyor(çocuksuz evlilik devam eder mi?)

Ohaaaaaa gercekten mii ben okumadim oralari.. yuh! Suna bak ya!

Eşinizin ben bu duyguyu yaşadım demesi ladar itici bir şey var mı acaba ?

Siz neden bu duygudan mahrum kalacakmışsınız ? Bu şekilde sordunuz mu hiç kendisine ?

bence sizi seviyor olsaydı sizdende çoçuğu olmasını isterdi bir yorumunuzda da demişsiniz ya bakıcı gibi aynen öyle.onun dünyası oğluyla kurulu
ayrıca boşanmakla korkutup hamile kalsan bile senin çocuğunu kabulleneceğini sanmıyorum.bu sefer diğer çocuğunu seviyor benim çocuğumu sevmiyor diyeceksiniz. yani keşke kendi denginiz biriyle evlenmiş olsaydınız.ama çok gençsiniz hiçte geç değil

Son düzenleme:
Kesinlikle kabul edilemez bir şey. Her kadın çocuğu olsun ister ve bu duyguyu tatmak ister. Ne biçim bir adam bu ya bencilin teki!
Sizi bulmuş, kandırmış... Bir şey diyeceğim olmayacak... Bu adamı çocuğa ikna etsenizde sonra sen isterdin der bakmaz gibime geliyor. Boşanın demek kolay değil ben yuva konusunda çok hassasım ama bu gerçekten çok ama çoook bencilce bir davranış. Adamın burnu tavan!
Siz daha iyi bilirsiniz bence iyice gözlemleyin ve sert tavrınızı takının. Tek kişilik yaşamıyor bu hayatı eğer sizi aldıysa hayatına ona göre davransın!

Yaşınız ilerlediğinde doğurganlığınız gittiğinde anne olamamanın acısını eşinizden çıkarırsınız. Sizi bu haktan mahrum bırakamaz. İstiyor ki onun oğlunu sevin sadece kendi çocuğunuz olursa oğlunu daha az seveceğinizi düşünüyor bu durumda oğlunun mutsuz olacağını düşünüyor. Ama oğlu nasıl ki ailesiyse siZde öylesiniz. Birinizin mutluluğu için diğerinizin haklarını alamaz. Çok bencilce bi düşünce. Verdiği yanıta hayret ettim

Gerçekten siz çocuğun bakıcısı adamın da ihtiyaçlarını karşılayan bir kadınsınız. Sizi sevse ve saysa fikirlerinize düşüncelerinize kıymet verir. Empati yapar, merhamet gösterir. Ama hayatı oğlunun etrafında dönüyo ki bu çocuğa da büyük zarar.... ne iyi bir eş ne iyi bir baba gibi gelmedi bana ...

Ohaaaaaa gercekten mii ben okumadim oralari.. yuh! Suna bak ya!
Ya sormayın okudukça delirdim.
Adamın bi de terbiyesiz bi oğlu var kendisi gibi kızcağıza neler etmiş.
Kimbilir daha neler yaşadı konu sahibi umarım tez zamanda kurtulur bu adamdan.

eşiniz çok bencilmiş o tatmış olabilir ama siz yaşamadınız o duyguyu...evlenmeden önce istiyorum deyip sonrasında istememek nasıl bişey evlilik bu böyle kararlar ortak alınır...

Ne ala memleket size deger vermiyomu nebicim evlilik bu.anne olmak bu dunyads sizin en doğal hakkiniz lutfen aglsmsk yerine terkedin de gorsun bakslim isin ciddiyetini.ben olsam kavgs kiyamet kesinlikle ciddi anlamda kavga cikarin ve ikna edin.hamile kalmak okadar kolay degil.esiniz tam sopalik.anne olmak icin 6 yil ugrastim su an anneyim 18 aylik inci tanem kizimin annesiyim ve cok harika bir sey yasamaniz dilegiyle...

Büyük konuşmakta istemiyorum ama konu sahibi ...
Benim böyle leş zihniyetli bi yaratıkla yatağa girmeyi midem kaldırmazdı .
Değil çocuk yapmıyo diye dert etmek ;
Çoktan boşar , arkama da bakmadan kaçardım ...
Oğluşu konusuna hiç girmiyorum .
Yalancı pislikler ...

Umarım sende gerçekten kaçar kurtulursun ...

Her tartışmada hep bunu söylüyor. 50 tane kadın olsa çocuğumu değişmem diyor. Ben tercih yap demiyorum ki zaten eşime.
O nasıl bi laf 50 kadına sizi değişmemesi lazım çocuğunu illa kıyaslayacaksa başla türlü kıyaslasın. Bunun anlamı sizin önemli olmadığınızdır. Sizi sıradan herhangi biri olarak görüyor. Çocuk falan yapmayın zaten bu adamdan size hayır gelmez çocuğunuza da hayır gelmez. Oğlumda oğlum der. 2. Plana atar.

Ay arkadasim, dunyaya bi kere geliyosun. Onda da seni.onemsemeyen,senle 1olmayi aile olmayi beceremeyen... hizmetci gibi goren biriyle mi gecirceksin.. Bitir bence. Hakeden biriyle bi bebek yap,bu adami isteme zaten. Seviyorum meviyorum deme. Bak biz objektif bakiyoruz. Sen olayin.icindesin goremyosun ama adam anlattigin gibiyse seni kullaniyo... ikinci el degilmissin,kriterlerine uyuyosun..hepsi bu. Baska ozellik aramamistr o..

1.) anaokul ögretmeni, 2. hic evlenmemis, 3.) sakin, uysal..
Ohh ne ala.. Adam oglusuna bir ana okul ögretmemenini tutsa, Birde Eve hizmetci alsa.. Para mi dayanir.. Diip sizi almis.. Kusura bamasin konu sahibi.. Ama evliligin ben neresindeyim sorusunu, hatta piskolog yardimiyla bir incelesin.. Sonra da hakkinda en sagliklisi neyse Karar alsin.. 13 yasinda ergen bir genci 24 yasinda bir genc kadinin yikamasi ne dinen uygundur nede sosyal acidan.. Uzun zamandir bir konu beni bu kadar üzdü.. Dilerim yarinlarin cok güzel olur.. Dogru insan ile, saglam temeli olan bir yuva kurabilirsin.. Yolun acik olsun canim..

Bide evlenmiş ayrılmışlarsa 2.el demiş nasıl bi zihniyet. O çocuk yarın Birgün sana iftira atsa şiddet bile gösterebilir size. Bütün mesajları okudum. Hatta çocuk birkaç seneye siZe farklı şekilde bile yaklaşabilir neticede psikolojiler bozuk belli. Cimayet bile çıkar bu durumdan ne dÜzgün görünenler neler yapıyorlar hergün neler okuyoruz gazetelerde Allah korusun biran önce kurtar kendini lütfen bunu kendin için yap

Söylediği o şekilde boşanma sebebi olarak. Herkes aynı şeyi diyor, kendi ailedi de dahil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…