- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.023
- 398
- 34
- Konu Sahibi Makyajkolik13
-
Aslında bu tipleri ifşa edeceksin kimse bakmayacak yüzlerine. Görürüm o zaman ben onların o tavan olan totolarını.neeee ikinci el kadın almam mı demiş bu hanıma kocası ?
Aradaki yazılanları görseniz gerçekten delirirsiniz.
Adam karısına 50tane kadına çocuğumu değişmem istemeyen gitsin diyen bi tip.
Kadın çabalıyor didiniyor ama çocuk kadına çok rahat iftira atabiliyor.
Bir de konu sahibi eşine o zaman çocuğu olan boşanmış biriyle evlenseydin dediğinde verdiği cevap ben ikinci el kadın almam olan bir öküz.
Siz iyi niyetinizden savundunuz anlıyorum ama bu adamın cidden savunulacak bir yanı yok.
Ohaaaaaa gercekten mii ben okumadim oralari.. yuh! Suna bak ya!
Ya sormayın okudukça delirdim.Ohaaaaaa gercekten mii ben okumadim oralari.. yuh! Suna bak ya!
demekki bir tek bana tuhaf gelmemiş bende çok şaşırdım13 yaşındaki erkek çocuğuna siz mi banyo yaptiriyosunuz yok artik
O nasıl bi laf 50 kadına sizi değişmemesi lazım çocuğunu illa kıyaslayacaksa başla türlü kıyaslasın. Bunun anlamı sizin önemli olmadığınızdır. Sizi sıradan herhangi biri olarak görüyor. Çocuk falan yapmayın zaten bu adamdan size hayır gelmez çocuğunuza da hayır gelmez. Oğlumda oğlum der. 2. Plana atar.Her tartışmada hep bunu söylüyor. 50 tane kadın olsa çocuğumu değişmem diyor. Ben tercih yap demiyorum ki zaten eşime.
Ne bileyim hangi anne evladını koyar da gidil elalemin adamının evinde yaşar ? Ya da kadına sormak lazım ne yaptı da kadını kaçırdı... Neyse inşallah kurtulursunuz hiç düşünmeyin yeni bir evlilik yapar, bebel sahibi de olursunuz o da artık 3.el mi bulur hurdaya mı çıkar bilemem, kütük herif...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?