• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Çocuk Yapmak İstemiyor(çocuksuz evlilik devam eder mi?)

Hayır bir de evlat elbette en önemli şey evladına önem versin tabi Ama şurada 5 6 sene sonra o çocuk evden gidecek Üni.okuyacak sonra İş güç derken herkes kendi hayatına bakacak.
Evladını önemserken hayat arkadaşını dışlamak ne kadar doğru?
Sonuçta yaşlanınca siz el ele diz dize olacaksınız oğlu değil.

Eşim bunu anlamıyor. Boşanmışlığının acısını çocuk yapmayarak örtmeye çalışıyor.

Vebale girmek istemem ama bence bu adamda daha fazla vaktinizi kaybetmeyin. Çocuk istememesini anlarım, hatta saygı duyarım. Ancak kadını kandırmaya, bu derece bencilliğe girince olmuyor işte. Koşullarınızı bilmiyorum ama resti çekin çocuk istiyorsanız. Gerçi ben çocuk istesem bile böyle kaçak dövüşen adamdan buz gibi soğurdum, kandırıldığım için ayrılırdım.

Boşanmak zor ama gerekli bir karar benim için ,şu durumda dediğiniz gibi çocuk doğursam bile evladıma yazık olacak.

O seni kandırmış sende onu kandır o zaman bi kaç gün boyunca agrıdan duramadıgını soyle bellide et bunu
K dogumcuya git sonrada eşine miyom fln atıyorum bi hastalık adı söyle dr dediki doğum yapmadan geçmezmiş
Bakalım o zaman ne diyecek
Benim duydugum bikac kişi vardı böyle hastalık sebebiyle dr gebelik öneriyormuş

Peki hiç düşündün mu? o oğluna 50 kadın feda ederken,sen neden anne olma hakkını bu adam ile çocuğuna vereceksin... Ayrıca sana ne sevgileri var ne saygıları

Eşimin saygısı yok ki çocuğa da bunu öğretsin. Yazık oldu geçen günlerime. Kandırıldım

Ben de çocuk istemiyorum. Eşim bunu biliyor. Buna rağmen bebek videoları resimleri favorimiz. Ama senin durumunda kandırılmak söz konusu. Sanki bian önce bu kadını kandırayım,ona duymak istediklerini söyleyeyim evlensin de bari çorbam pişer, kalbi de iyi zaten, bizim oğlana da bakar. Oh ben de mis gibi yaşarım. Evlenene kadar sabret sonra sen ağasın sen paşasın demiş kendi kendine adam

Aynen de bu durumdayım. Hangi anne çocuğu istiyor diye bütün işlerini bırakıp çocuğunun istediği yemekleri hazırlar. İşten yorgun argın gelip börek açar sırf mutlu olsun diye. Hep yarım kaldı mutluluklarım. Maaşımı herseyımi, elimdekileri hep çocuğu için, eğitimi için kullandım. Eşim bu kadar fedakar olamadı.

Aynen de bu durumdayım. Hangi anne çocuğu istiyor diye bütün işlerini bırakıp çocuğunun istediği yemekleri hazırlar. İşten yorgun argın gelip börek açar sırf mutlu olsun diye. Hep yarım kaldı mutluluklarım. Maaşımı herseyımi, elimdekileri hep çocuğu için, eğitimi için kullandım. Eşim bu kadar fedakar olamadı.

Sana söylenebilecek en iyi cümle "kaç ve kurtar kendini"...

O seni kandırmış sende onu kandır o zaman bi kaç gün boyunca agrıdan duramadıgını soyle bellide et bunu
K dogumcuya git sonrada eşine miyom fln atıyorum bi hastalık adı söyle dr dediki doğum yapmadan geçmezmiş
Bakalım o zaman ne diyecek
Benim duydugum bikac kişi vardı böyle hastalık sebebiyle dr gebelik öneriyormuş

O kadar hastalandığımda hiç umursamayan adam bunu önemsiyeceğini hiç sanmıyorum.Kalk işe gideceksin geç kalma derdi hastayken. Çocuk fikri bu adamla olmayacak.

Ben bunu eşime söyledim evlendikten sonra. Ayıp olacak ama ben ikinci el kadın almam dedi . Kandırılddığıma mı yanayım lafları na mı.
Ne kadar karaktersiz bir adammış pardon adam dedim!
Tez vakitte ayrıl bundan yeminle hayatını mahfetmis olacaksın bununla evli kalarak..lafa bak ya ikinci el kadın..rezil!

Kusura bakmayın ama bir insan bu kadar anlayışsız olamaz madem kandırıldınız sizde onu kandırıp hamile kalın.Ama bir süre saklı tutun bu durumu aldırmak mümkün olmasın Rabbim inşallah size hayırlı bi kız çocuğu nasip eder. Babalar kızlarına dayanamaz madem o duyguyu tatmış birde bunu tatsın. Evlat sahibi olmak sizin de hakkını. Bir ömür baba oğulun peşinde geçmez.Bir yerden sonra sizi de hayata bağlayan duygulara ihtiyaç duyacaksınız.

Kusura bakmayın ama bir insan bu kadar anlayışsız olamaz madem kandırıldınız sizde onu kandırıp hamile kalın.Ama bir süre saklı tutun bu durumu aldırmak mümkün olmasın Rabbim inşallah size hayırlı bi kız çocuğu nasip eder. Babalar kızlarına dayanamaz madem o duyguyu tatmış birde bunu tatsın. Evlat sahibi olmak sizin de hakkını. Bir ömür baba oğulun peşinde geçmez.Bir yerden sonra sizi de hayata bağlayan duygulara ihtiyaç duyacaksınız.

İşin içinden ben tatdım diyerek sıyrılıyor. Bende insanım bnm de hakkım anne olmak. Şimdi korkuyorum çocuğum olur da abisi birsey yapar diye.

Sizi boşanmaktan alıkoyan nedir onu merak ettim....yaşadığınız hayata üzüldüm.

Sadece hizmet etmekle değil maddi olarak da çocuğa yardımcı oluyormuşsunuz
Ama size şunu söyleyeyim benim annem babamın bütün yiğenlerine baktı hepsine hizmet dört dörtlüktü şimdi ailelerini kurdular kimse bizimklerin doğru dürüst bayramını bile kutlamaz
Üzülerek söylüyorum ki siz bir aile değilsiniz. .

1. Si cok bencilce bir davranis. Ne demek ben o tadi tattim. Benim oglumu sev ben o tadi tattim sen ne b.k yersen ye demek resmen.
2.kendi cocugun olursa onun çocuğuna iyi bakmayacagin yada uvey annelik yaparsin diyedir buyuk ihitmal ve bunu dile getiremiyor.

Kusura bakmasin. Benim cocugum var senin olmasin demesi zaten saglikli bir evlilik olmadiginin beliritisi.

Merhaba KK hanımları

Ben 3 senedir evliyim. Eşimin 2. benim ilk evliliğim.Eşimin bir tane evladı var önceki evliliğinden. Evlenmeden önce eşim geniş bir aile olmak istediğini dile getiriyordu fakat evlendikten sonra, bu fikri birdenbire yok oldu.
Oğlum var onu seversin diyor,ben o duyguyu tatdım zaten istemiyorum diyor. Oğlu bizimle yaşıyor 13 yaşında. Acaba oğlu olduğu için, kıskançlık olmasın diye mi istemiyor çocuk ? Fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.
böyle koca ve şımarık veletle bu evlilik sürmez. bir de bu çocuğun ergenliği olacak, o ne hata yapsa kocan senden bilecek. üstelik kandırılmışsın. adam eş değil oğluna ve kendine bakıcı almış. onun için değerin yok. haliyle çocuk yapıp da hem kendine hem çocuğuna yazık etme. bir an önce bu yanlış evliliği bitir bence.

Back