• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çocuğumuzu aldı götürdü

Sevgili tatlı su annesi
Kendi hayatımda ne varmış
Eşim yurtdışında diye onunla boşanmak uzereyim diye hangi evladımı nereye bırakmışım ?
Sen zor zamanlarda ilk kendi canım diye. Bir anne olabilirsin ben değilim
Farkımız bu

Yorumuma begenmedim yazan tatlı su anneleri neyi beğenmediniz
Şu durumda minicik bebeği bırakan haklı ben haksız öyle mi vay be
Doğru evlatlarınızı o kadar bırakmıyorsunuz ki üniversiteyi hangi şehirde hangi bölümde okumasına kadar karışıyorsunuz. Bu bencil bir annelik

Bazı yorumlara gerçekten inanamıyorum, kadın zaten çaresiz ve üzgün, ben orada cocugumu birakmazdimdan, 2 kadın bir adamla baş edemedinize kadar gelen yorumlar ne güzel, olay anından yüzlerce kilometre uzaktan, telefon ve klavye basinda yazmaya benzemez ne yazik ki bu durum, cok sukur bugune kadar boyle bir durum yasamadim, Allah yasatmasin ama ben hayalini kurarken bile aglamakli oluyorum.
Eminim hanimefendi evladini birakmamak icin cabaladi ama o an eşi olacak hayvan belki de tehditlerde bulundu, annesine hanimefendiye ve çocuğuna zarar vermeye yönelik tehditler savurmus olabilir, bu yuzden bire bir yaşamadığınız olayla alakalı yorum yaparken kesin konuşup, konu sahibini de daha fazla incitmeyin lütfen, çünkü şu an fazlasıyla incinmiş durumda. Lütfen konu sahibine destek olalım.
Konu sahibi inşallah evladınıza en yakın zamanda kavuşursunuz.
Eşi olacak hayvan büyük ihtimal kadın çocuk yapmadan önce de hayvandı. Hadi bir hata yaptın evlendin, insanlar en az 5 sene çocuk yapmayın karşınızdaki adamdan emin olmadan diyor. Kadınların dilinde tüy bitti artık.kimsenin evladına bu tarz şeyler yaşatmaya hakkı yok. Eee okul, yok iş yok bari evleneyim diyorlar. Ee çalışmayan etmeyen, eğitimsiz kadınlarla da anca bu hayvanlar evleniyor işte. insanlar artık tahammül edemiyor bu bile bile lades, abuk sabuk olaylara. Çağa ayak uydurup kendini geliştiremezsen bu yorumlara da hazir olursun.haa kırk yılda bir bir anda değişen insanlar da olabiliyor amenna ama en azından çalışan kadın olunca ayrılıp çocuğina bakabiliyorsun.eee kim bakacak şimdi bu pahalılıkta bunlara. Annesinin 700 liralık emeklisi, babanın 300 liralık nafakasıyla mı büyüyecek çocuk.annesinin, babasının emeklisi falan varsa tabii. Sorsan ilk ay hamile kaldım.çok istedim falan diyecek muhtemelen.yaşı da çoğumuzdan küçüktür muhtemelen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu sahibesi zaten darp raporu almalı şimdi ve avukat da tutmalı ama çocuğu başka şeklide kurtarmalı. Adam psikopat, çocuğu kaçırıp götürebilir. Bu kadının yapacağı tek şey var bence adamın suyuna gidecek sonra çocuğu alıp vınlayacak. Başka da çözüm görmüyorum.
Nereye vınlayacak? Adam ailesinin akrabalarının evini biliyor, böyle bir psikopat onları da rahat bırakmaz. Çocuğu almasıyla bitse keşke olay 😕

O da bir strateji tabi ki. Konu sahibesi adamın aramasını bekleyecek adam illa ki arar böyle psikopat tipler karşı atrafı acıtmak için arar. KOnu sahibesi de diyecek ki her gün ayrı bir herifle gezicem çocuk mocuk istemiyorum al çocuğunu bak diyecek. Adam o zaman mahkemede velayet istemez.
Aman öyle birine bu sözler söylenir mi😳

Neden ya
Lafa gelince kadın güçlüdür güçlü olmalıdır naraları atmıyor muyuz
Tamam kaba kuvvet olmaz erkekle kadının fisiksel gücü bir değil
Benim kades ile o gün eşimi evden uzaklaştırmam 15 dk sürmedi
Üstelik darp yoktu vurmaya yeltendi sadece
Ama tabiri caizse kıyameti kopardım
O hengamede bir kızımı bile bırakmak da aklıma gelmedi o yorumuma beğenmedim verdiğiniz için de tekrar yazayım dedim
Güçlü kadın naralarını anca kendi hayatınıza bakarak atarsınız.
Canınız bu kadar mı tatlı dediniz, neden tatlı olmasın?
Aaa yok cefakar anne tüm varlığıyla karşı koymalı, eğer can tehlikesi varsa onu bile yok saymalı, çocuğu eninde sonunda almaya değil canı pahasına o an almalı.
Kaç kadın benzer hadiseyle öldürüldü acaba.
Keşke tatlı su anneliği yapsalardı mesela onlar da.

Çocuğu alıp çıksaydın evden keşke. Bu manyak yine sinir krizi geçirip çocuğa da zarar verebilir.

Sevgili tatlı su annesi
Kendi hayatımda ne varmış
Eşim yurtdışında diye onunla boşanmak uzereyim diye hangi evladımı nereye bırakmışım ?
Sen zor zamanlarda ilk kendi canım diye. Bir anne olabilirsin ben değilim
Farkımız bu

Yorumuma begenmedim yazan tatlı su anneleri neyi beğenmediniz
Şu durumda minicik bebeği bırakan haklı ben haksız öyle mi vay be
Çok konuşuyorsun ama maalesef bomboş hiç bir anlamı yok kaç yaşına gelmiş kadınsın ve de ölümüne annesin en mikemmel annesin anladık karşındaki insanin ne yaşadığından bihaber yazıp çiziyorsun ne kolay değil mi karşıdan Vayyy ben çocuklarıma ölürüm vay sen nasıl annesin asıl akıllı olan anne gibi davranan komu sahibesi senin. Gibi aklıma eseni yapıp güya duygulu anne rolü kesen değil eğer o hengamede çocuğu almak için mücadele etseydi belki zarar vericekti karşısında normal bir insan.yok ama burdan ohhh ne rahat değil mi Vayyy ben ölürdüm yine vermezdim evladımi eee sonuç ne en iyisi muhtesimi sen mi oluyosun o yüzden yazdıklarımı anlamamışsın bir de ne alakaysa kendi konunu niye karistirdin ki hiç umrumda değil açıkçası ne yaptığın nasıl bir anne insan olduğun az çok fikrim var ama neyse yorum yapmaya gerek yok.
Bir de haddini bil kendine gel evet anneyim evet yeri gelir önce kendi canım derim bu sana canin istediği gibi konuşma.hakki vermez ne oldu sen kendini yerden yere attın saçını süpürge ettin da ne oldu garantin mi var hayatının geri kalanı için de böyle saçma sapan yazıyorsun sabah sabah git başka yerde oyna mükemmel annelik iç güdülerini tatmin et benim ya da konu sahibinin umrunda bile olmaz .

Konuyu dışarıdan okuyordum dayanamadım giriş yaptım. Polis öyle bisey demez diyen arkadaşlar,siz hangi evrende yaşıyorsunuz?Bunca kadın öldürülüyor ve hepsi öncesinde tehdit ediliyorum diye polise başvuruyor..Hadi onu geçin daha 1 ay önce madde etkisindeki kaynim olay çıkardı,yolda birine sataştı,çocuk polis çağırdı..Bizde tesadüfen ordayiz..Polise diyoruz ki gelin birlikte eve bakalım evde hasta yaşlı annesi var zarar verebilir.Polis bana ne dedi biliyor musunuz?"Bizi bulaştırmayın şimdi yeaa"..Ya annesine zarar verirse ne olacak diyorum "vermez vermez" deyip içimizi ferahlatti(!).ve bastı gitti..

Ya ben anlamadım şuan kadın polis arayıp kocam böyle böyle yapıyor bize zarar verecek yetişin dese polis kapıya gelecek hepsini ifadeye darp raporuna götürecek sonra adama uzaklaştırma verecek . Çocuk adamda kalmamış olacak kadın dava açacaktı . Neden böyle olmadı ? Bence polisi aramadı veya olay bitince çocuğu istiyorum diye aradı ve polis mahkeme karar verecek dedi doğal olarak . Daha birkaç gün önce oğlumu sitenin parkında oynatırken bir daireden bağlık çığlık küfür kıyamet kadın adama saydı saydı sonra polis geldi adamı evden götürdü .

Adam sinir hastası madem keşke sessizce polis çağırıp çocuğu alıp çıksaydın . Bu zamana kadar yanında durmussun biraz alttan alıp sakinlesmesini bekleseydin . Polis gelince çocukla çıkıp giderdin. Birileri canından mi olsaydı demiş de arkadaşlar adam öldürmek istese o an Allah korusun zaten evden cikamazdi. Eşyalarını toplayacak kadar vakti varmış çıplak ayakla kaçmamış

bir evladımı bırakmam can veririm onu vermem
Tabii evlatları annesiz bırakmak, baba hapse anne mezara ömür boyu çocuğun sırtına o yükü yüklemek çok mantıklı! En mükemmel anne sizsiniz bravo 👏👏

Son düzenleme:
O da bir strateji tabi ki. Konu sahibesi adamın aramasını bekleyecek adam illa ki arar böyle psikopat tipler karşı atrafı acıtmak için arar. KOnu sahibesi de diyecek ki her gün ayrı bir herifle gezicem çocuk mocuk istemiyorum al çocuğunu bak diyecek. Adam o zaman mahkemede velayet istemez.
Yok cherry bu olmaz ters tepebilir. Adam sinirle hem kadina hem çocuğuna zarar verirse nolcak. Zaten bu kadin cinayetleri bir diger nedenide kiskanclik! Degilmi ?

İlk yorumun daha mantıklı

Adam sinir hastası madem keşke sessizce polis çağırıp çocuğu alıp çıksaydın . Bu zamana kadar yanında durmussun biraz alttan alıp sakinlesmesini bekleseydin . Polis gelince çocukla çıkıp giderdin. Birileri canından mi olsaydı demiş de arkadaşlar adam öldürmek istese o an Allah korusun zaten evden cikamazdi. Eşyalarını toplayacak kadar vakti varmış çıplak ayakla kaçmamış
Bu arada tüm bunlar aklına gelmemiş olabilir . Ama bu adam birden bire bu hale gelmedi değil mi ? Kadın ölürse üzülmüş gibi yaparsınız bile yazılmış . Keşke bizim kadar bu kadınlar da kendini düşünse . Evlenmis üstüne çocuk yapılmış adam psikolog, psikiyatri gitmiş bir aydan sonra ilacını bırakmış . Bu durumda atakları tekrar yaşaması muhtemel . O atak sırasında çocuğa da zarar vermeyecegi ne malum ?

Evlenirken bilinçli (!) seçimler yapan bizleriz malesef çocuklar anne babalarını secemiyor . Bundan önce de bir çok kez atak gecirdiginde ,ilaçlarını bıraktığında , esyalari toplayabilecek kadar vakti olduğuna göre o sırada sessiz kalıp alttan alacaktı evet konu sahibi. Bunun en iyi anne olmakla alakası yok . Biz istediğimiz tercihi yapalım bencil bir hayat sürelim artık burnumuza kadar geldiğinde "eşyalarımizi toplayıp " evden gidelim . Ben sizin yine boşanmayacaginizi düşünüyorum bu arada . Siz o evden sadece göz korkutmak amacıyla çıktınız

Konuyu dışarıdan okuyordum dayanamadım giriş yaptım. Polis öyle bisey demez diyen arkadaşlar,siz hangi evrende yaşıyorsunuz?Bunca kadın öldürülüyor ve hepsi öncesinde tehdit ediliyorum diye polise başvuruyor..Hadi onu geçin daha 1 ay önce madde etkisindeki kaynim olay çıkardı,yolda birine sataştı,çocuk polis çağırdı..Bizde tesadüfen ordayiz..Polise diyoruz ki gelin birlikte eve bakalım evde hasta yaşlı annesi var zarar verebilir.Polis bana ne dedi biliyor musunuz?"Bizi bulaştırmayın şimdi yeaa"..Ya annesine zarar verirse ne olacak diyorum "vermez vermez" deyip içimizi ferahlatti(!).ve bastı gitti..
Yok, öldürme niyetine girene bir şey yapmazlarmış delil yok diye, ama bu adam evi dağıttığı için yaparlarmış.

"Gel bakayım sen evi mi dağıttın eşyaları mı attın, çocuğunu alamazsın annesine veriyoruz." diyorlar herhalde.

Yok, öldürme niyetine girene bir şey yapmazlarmış delil yok diye, ama bu adam evi dağıttığı için yaparlarmış.

"Gel bakayım sen evi mi dağıttın eşyaları mı attın, çocuğunu alamazsın annesine veriyoruz." diyorlar herhalde.
Sanırım öyle oluyor sanıyorlar..Benim kaynımda evi dağıttı kırdı camdan TV yi attı aşağı..Adam orda bizi kesse pisi pisine gidicez.Al işte canlı kanlı örnek benim.Kaderimize terk edildik resmen..
Kadına bu konuda neden bu kadar yüklenildi anlamıyorum..

Sanırım öyle oluyor sanıyorlar..Benim kaynımda evi dağıttı kırdı camdan TV yi attı aşağı..Adam orda bizi kesse pisi pisine gidicez.Al işte canlı kanlı örnek benim.Kaderimize terk edildik resmen..
Kadına bu konuda neden bu kadar yüklenildi anlamıyorum..
Bu gelen polisle alakalı olabilir mi ben iki üç örnek gördüm hepsinde adamı alıp götürdüler birşey yapıyorlar mı sonuc alınmıyor evet ama en azından o sürede evden uzaklaştırıyorlar.

Bu gelen polisle alakalı olabilir mi ben iki üç örnek gördüm hepsinde adamı alıp götürdüler birşey yapıyorlar mı sonuc alınmıyor evet ama en azından o sürede evden uzaklaştırıyorlar.
Tabi ki gelen polisle alakalıdır..Eminim görevini layıkıyla yapan çok var..Ama böylesine de denk gelinebiliyor işte.O sebeple polis kesinlikle öyle yapmaz dememek lazım.

Kor papatyası ben de gözlerimle şahit oldum , adamın biri kadını baya baya dövdü etraftan insanlar geldi kadını uzaklaştırdılar biraz, polis de geldi adamla poşis arabasında konuştular ve bıraktılar . Karakola bile götürmediler.

Back