• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çocuğumuzu aldı götürdü

Yok ya hu o eşimden şiddet görüyorum şikayetçiyim dediğinde tabiki müdahale ederler. Ha sonrasında hemen salarlar belki orası öyle ama adam salınana kadar konu sahibi de çocuğunu alır giderdi zaten. Tabiki konu sahibi keyfinden bırakmadı, biz yazıyoruz sadece o orda acı çekiyor. Acımasızlaşmaya gerek yok. Ama süreci iyi yönetememiş. Ben şu durumda velayet geçici velayet sabredemezdim. Alttan alıp adamı kandırırdım. Ben de hata ettim sen de çok öfkeli davrandın. Gereksiz büyüttük. Bi kaç gün sakinleşelim gelirim. Çocuğa eziyet etmeyelim yazık alayım ben senden vs vs gibi. Konu sahibi napar bilmiyorum. Okuyorsa adamı bu şekilde kandırmayı Bi denesin.

Iyi bir yere saklanmali ama o zaman velayet ona verilene kadar. Adamin ne yapabilecegi belli olmaz

Kimse böyle bir duruma düsmek istemez tabi. Kadinlarimizi maalsef biraz caresizlige alistiriyorlar. Adam kac defa delirmis zaten. Kadin kendinden emin olabilse belkide daha önce giderdi evden. Ben böyle psikolojik rahatsiz olup birden parlayan insanlarin yaninda cocuk büyütmek istemem. Taninan bir kac örnek var. Buraya yazip kimsenin de sinirini bozmak istemiyorum. Ama bence ne kadin nede cocuk böyle bir adamin yaninda güvende degil
Evet bence de büyük ihtimal çıkınca yapacağı bir işi de yok konu sahibinin
Işte insan o zaman diyor ki madem öyle keşke annen yanında diye bu kadar yükselmeseydin. Yani bilmiyorum cahillik mi o anlık korku mu gerekirse ayağına kapan çünkü sen o adamı tanıyorsun o adamla birlikte çocuk buyumeyecegini biliyorsun şu zamana kadar yanında durmussun fırsat bulduğun an o çocuğu da kurtar

Yok ya hu o eşimden şiddet görüyorum şikayetçiyim dediğinde tabiki müdahale ederler. Ha sonrasında hemen salarlar belki orası öyle ama adam salınana kadar konu sahibi de çocuğunu alır giderdi zaten. Tabiki konu sahibi keyfinden bırakmadı, biz yazıyoruz sadece o orda acı çekiyor. Acımasızlaşmaya gerek yok. Ama süreci iyi yönetememiş. Ben şu durumda velayet geçici velayet sabredemezdim. Alttan alıp adamı kandırırdım. Ben de hata ettim sen de çok öfkeli davrandın. Gereksiz büyüttük. Bi kaç gün sakinleşelim gelirim. Çocuğa eziyet etmeyelim yazık alayım ben senden vs vs gibi. Konu sahibi napar bilmiyorum. Okuyorsa adamı bu şekilde kandırmayı Bi denesin.
Bence de mantıklı ama bu sefer daha çok sinirlenebilir artık bir raddeye gelmiş bu sefer eve gidince geri çıkarsa hirslanip saldırabilir. Bence darp raporu alsın uzaklaştırma kararı alsın geçici velayet çıkıncaya kadar artık mecbur bekleyecek . Allah yardımcısı olsun

Evet bence de büyük ihtimal çıkınca yapacağı bir işi de yok konu sahibinin
Işte insan o zaman diyor ki madem öyle keşke annen yanında diye bu kadar yükselmeseydin. Yani bilmiyorum cahillik mi o anlık korku mu gerekirse ayağına kapan çünkü sen o adamı tanıyorsun o adamla birlikte çocuk buyumeyecegini biliyorsun şu zamana kadar yanında durmussun fırsat bulduğun an o çocuğu da kurtar

Ben ailesi sahip cikar diye umut ediyorum. Insallah bir sekilde ikiside kurtulur

Geçenlerde gene konu açmıştım gene eşim yapacağını yaptı
4 gündür öyle hastayım ki farenjit olmuşum sesim gitti eklem ağrısı ayağa kalkamaz hale geldim 2 yaşında kızımız var çocuğa bakamadım yerimden kıpırdayamaz oldum annem geldi 2 gündür bizdeydi bugünde kendime geldim biraz sabah kahvaltı hazırlayayım dedim annem evine dönecekti patates kızartması yaptım biraz tuzunu fazla atmışım eşim bana demediğini bırakmadı küfürler beddualar hakaretler neler neler .. annem de şahit oldu tabi bunlara eşim üstüme yürüdü vurmaya kalktı annem ağlamaya başladı kızım sahipsiz değil sen kızıma böyle davranamazsın diye pislik insan da kızına sahip çıksaydın o zaman sevgiliyken gezip dolaşıyorduk sahip çıksaydın,kızına akıl ver o zaman bir şey beceremiyor beni çıldırtıyor hiçbir şey beceremiyor ne yemek (herkes yaptığım yemeklere bayılır tek kusur bulan kendisi)temizlik çocuk bakması onun aç karnını doyuran benim kıyafetini ihtiyacını alan benim bana saygısı olacak ben köpek gibi çalışıyorum bana saygısı olacak ben istediğim her şeyi derim ağzıma ne geliyorsa susacak bana geri cevap vermeyecek dedi . Delirdim bende ağlama krizine girdim sen dedim nasıl bir insansın sevgiliyken neden bu yüzünü göstermedin tek çalışan insan sen misin sırf para getiren sensin diye her şey deme hakkın mı var saatlerdir sövüyorsun bana affedersiniz (beni kötü yollardan almış muamelesi yapıyor) bana demediğin namusuma çirkin söz kalmadı dedim eşim sürekli böyle delirip delirip duruyor sonra birkaç saat sonra bir şey olmamış gibi bana sırnaşıyor 2 kez hem psikolog hem psikiyatriye gittik duygu düşünce bozukluğu çıktı eşimde ilaçları bir ay içti düzeldi ilaçları bıraktı sonra gene delirdi böyle ağzına geleni sayıyor ben sinir hastasıyım beni alttan alacaksın diyor doktor sinir hastası olmadığını söyledi öyle bir teşhisin yok buna sığınmaya çalışıp böyle yapamazsın diyorum annesini aradı hemen bize gel diye kadın geldi beni eşim sonra evden kovdu topla eşyalarını git kızımızın yüzünü bile göremeyeceksin dedi ben onsuz gitmem dedim evde eşyaları kırmaya başladı sonra ben eşyalarımı topladım tam evden çıkacağım “hee gidiyorsun öyle mi dünden meraklısın sen boşanmaya zaten deyip gene çıldırdı hakkım haram olsun” diye bağırmaya başladı
Kızımı öpüp koklayamadan ayrıldım evden ağlaya ağlaya saatlerdir ağlıyorum kızımı öyle özledim ki bana davayı aç mahkeme görene neticelene kadar çocuk yok sana mahkeme bana verir zaten diyor sonra pişman oluyor özür dilemeye yeltelenip gene deliriyor benim akıl sağlığımla oynadı sabahın 8 inden beri ağzıma su dışında bir şey sürmedim yerimde duramıyorum aklım kızımda çocuğu almış annesine geçmişler kaynanamı arıyorum çocuk nasıl diye 3 saatte anca cevap atıyor oda 2 senedir kızımdan ilk kez ayrı yatıcam bu gece çok kötüyüm ne yapacağım ben yüzüm niye hiç gülmüyor şu hayatta adam evlenirken melek gibiydi çocuk doğdu adam bambaşka bir insana dönüştü ben kızımdan ayrı duramam yaşayamam benle yaşayacak diyor madem kızını bu kadar düşünüyorsun da onun yanında bana neden saldırıp bağırıyorsun birde sesi öyle gür ki yıktı geçti ortalığı ..
Polis çağırıp kızınızı alıp öyle gitseydiniz ya. Çocuğu niye bıraktınız

Polisi aradım bir şey yapamayız dedi bana
Konuyu tam anlattığınıza emin misiniz? Gerçi ben kocamdan dayak yiyorum deyip karakola sığınan kadının ben bu adamı tanıyorum böyle birşey yapmaz diye yolladığını bizzat polisin kendi ağzından duymuştum 😑 ama olay anına çağırılsa daha etkili olurdu.
Şuan polis değil ama sosyal hizmetler birşey yapamaz mı? Avukat arkadaşlar daha iyi bilir bir tedavi var doktorda durumu izah edip sizle kızınızı en azından kadın sığınma evine alsınlar. Bu şekilde çocuğu alıp aile evinde olmanız da pek sağlıklı gelmiyor bana. Bide mesela bu adamın hastalığını bahane ederseniz ceza almasını da engellemiş olur musunuz? İyi araştırıp eğer ailenizin durumu müsaitse iyi bir avukatla yürütün bu işi.
Rabbım evladınıza en kısa zamanda kavuştursun sizi de bu beladan kurtarsın 🤲

Hanımlar lütfen tartışmayın ve üsluplara dikkat edin rica ediyorum.

Yorumların hepsini okuyamadım ama bazen bazı olaylarda klavye arkasında yazdığımız gibi olmuyor maalesef.

Bilmeyenler için yazayım, bu sitede bize eşinin yaptıklarını anlatan bir kadın canına tak ettiğinde çocuklarını alıp baba evine sığınmış ve sonrasında hem kendisi hem annesi çocuklarının gözü önünde öldürülmüştü.

2 kadın bir erkekle baş edemediniz mi yazılmış galiba, valla baş edilemiyor uzaklaştırma kararı olan biriyle bizim burada 3 kadın sinek gibi adamla baş edemedi, kayınvalide kapı gibi kadın ama kayınvalide ve baldız bıçaklandı.

Yorumların hepsini okuyamadım ama bazen bazı olaylarda klavye arkasında yazdığımız gibi olmuyor maalesef.

Bilmeyenler için yazayım, bu sitede bize eşinin yaptıklarını anlatan bir kadın canına tak ettiğinde çocuklarını alıp baba evine sığınmış ve sonrasında hem kendisi hem annesi çocuklarının gözü önünde öldürülmüştü.

2 kadın bir erkekle baş edemediniz mi yazılmış galiba, valla baş edilemiyor uzaklaştırma kararı olan biriyle bizim burada 3 kadın sinek gibi adamla baş edemedi, kayınvalide kapı gibi kadın ama kayınvalide ve baldız bıçaklandı.

Tatlı su anneleri olarak bu mesajı beğendik 👌

Aynen öyle , uzaktan öyle boş boş konuşmayla olmuyor malesef :KK43:

Erkek ve kadının fiziki güçleri aynı değil ki adam da manyak zaten . Allah korusun kadına ya da annesine birsey yapsa ne olacak ?

Herşeyden önce çocuğun ölmüş anneye değil , sağlıklı anneye ihtiyacı var.

Abla kadını erkeği geçtim deli kuvveti ye r tabir var. Öyle gözü dönen insan karşısında herşeyi yapamazsın 😔
Bu tarz durumda çift kişilik düşünmek zorunda bir hışımla yapılan herşey daha kötü de sonuçlanabilir bide küçücük çocuk var ortada herşeye şahit olmuş yavrum 🥺

Polisi arayıp çocuğu da alıp gitmeliydiniz. Çok üzücü ama nasıl bırakabilirsiniz çocuğunuzu demeden edemeyeceğim. Geri gidin polis eşliğinde alın çocuğunuzu. Şikayetçi olun. Tüm komşularınız da duymuştur elbet terbiyesizliğini. Sakın dönmeyin bu herife sakınn.

Polisi arayıp çocuğu da alıp gitmeliydiniz. Çok üzücü ama nasıl bırakabilirsiniz çocuğunuzu demeden edemeyeceğim. Geri gidin polis eşliğinde alın çocuğunuzu. Şikayetçi olun. Tüm komşularınız da duymuştur elbet terbiyesizliğini. Sakın dönmeyin bu herife sakınn.
Ortada açılmış bir dava , verilmiş bir velayet olmadığı için polis eşliğinde gidip çocuğu alamaz. Polis su durumda hiç birsey yapmaz.

Ortada açılmış bir dava , verilmiş bir velayet olmadığı için polis eşliğinde gidip çocuğu alamaz. Polis su durumda hiç birsey yapmaz.
Polis gitsin çocuğu alsın demiyorum zaten. Gitsin alsın, giderken de polisi çağırsın bağırıyor çağırıyor zarar veriyor diye. Çocuğu da alsın çıksın. Ki polis çağırırsa babayı uzaklaştırırlar. Nasıl şu an davasız babada duruyorsa annede de durabilir değil mi? Sonra da uzaklaştırma alsın.
Ayrıca bu çocuk gündüz babaannede kalıyordur. Polisle gidip alınır babaanneden. Valla ben çocuğum için herkesi yakabilirim.

Polis gitsin çocuğu alsın demiyorum zaten. Gitsin alsın, giderken de polisi çağırsın bağırıyor çağırıyor zarar veriyor diye. Çocuğu da alsın çıksın. Ki polis çağırırsa babayı uzaklaştırırlar. Nasıl şu an davasız babada duruyorsa annede de durabilir değil mi? Sonra da uzaklaştırma alsın.
Ayrıca bu çocuk gündüz babaannede kalıyordur. Polisle gidip alınır babaanneden. Valla ben çocuğum için herkesi yakabilirim.

En saglami darp raporu, polise gidip sikayetci olup uzaklastirma karari aldirmak hem kendi icin. Gecici velayeti de almasi lazim. Yapabilir mi bilmiyorum, cünkü diger konuda ailesi pek arkasinda olmadigi gibi birsey yazmis

Dün okudum, vakit bulup yazamadım, bugün yazayım:

Daha yeni bir olay oldu burada, 6 ve 4 yaşındaki çocukları, babaları keserek öldürdü ki ayrıntılarına girmiyorum. "Kolumu bacağımı bırakır da yine de vermezdim çocuğumu" diyen mükemmel anne okusun bu yazdığımı bilhassa.

Kadın ile tartışıyor adam zaten boşanma dillendirilmiş, sonra kadına öfkesinden çocukları alıp götürmek istiyor ve kadın, adamın önüne durup sinir krizleri geçirdiğinde, adam da doz arttırıyor ve cinnet geçiriyor. O cinnette de ilk hedefi çocuklar oluyor, onları öldürüyor. Kadın önlerine dursa ne, durmasa ne; adam çocukları kesiyor işte karısını cezalandırmak için.

"Öyle ölürüm de vermem" yazmak kolay. İki kadın bir olur tutardınız yazılmış bir de; sizin cılız kocanız gibi mi sanıyorsunuz her erkeği; benim eşim gibi bir cüssesi varsa değil iki kadın, iki erkek tutamaz öfkeli bir anında. Saçma saçma yazılar, konu içinde kendini övmekten başka bir şey değil ya. Hadi gaza geldin "Ben olsam şunu yapardım, bunu yapardım" yazdın da, ardından bari bi dur düşün itirazlar gelince, "Hakikaten ben ne yazmışım, olmamış" diye. Israrla, şunu yapardım, bunu yapardım. Ne kolay oturduğu yerden.

Ben erkeğin öfkesinden korkarım. Eşim normalde sakin bir insandır, ama üstüme yürüse bende evden can havli ile çıkar, sonra çocuğumu mahkeme yolu ile almaya çalışırdim. Kadınız yani, ne kadat gücümüz olabilir. Evladımı annesiz bırakmak daha kötü birşey. En kısa zamanda bir avukattan destek almanız lazım.

Back