• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çocuğumuzu aldı götürdü

Polise gitseydin çocuğunu alırdın diye ısrar edenler neye dayanarak söylüyor bunu çok merak ettim doğrusu. Devam eden bir evlilik var. Açılmış bir boşanma davası bile yok. Çocuk evlilik birliği içinde babasıyla kalıyor. Polis hangi yetkiyle gidip babadan çocuğu alacaktı? Konu sahibi polise gitmiştir gitmemiştir bunu tartışmıyorum. Ama polise gitsen alırdın diye o kadar çok diretilmiş ki neye dayanarak bu kadar diretmişler anlamadım. Kocayı delirtmişsin, burda esip gürleyeceğine kocana gürleseydin gibi yorumlara diyecek bir şey bile bulamıyorum 🤦🏻‍♀️

Son düzenleme:
Konu sahibi umarım misafir olarak konuyu okuyorsundur. Telaş yapma çocugun yabancı birinde degıl en nihayetinde babasında ve babanesınde bi şekilde gönlünü eder besler uyuturlar.Sen hayattasın ya illaki kavuşacaksınız.Fazla duygusallıga kapılıp yanlış adımlar atma. Darp raporu al, bi şekilde eve girebiliyorsan evin fotograflarını çek,şahit zaten var annen. Sonrasında belkı cocuk durmayacak kv dayanamayıp eşini ikna edip sana bile verebilir. Ama sen lütfen boşanmaya odaklan. Eşinin raporları var, darp raporu artı şahitle zaten cocuk sana verilecek sadece sakin ve sabırlı ol. Sakın ama sakın cocuk için geri dönme, eşin bunu kullanmaya calısacak,dönersen belki de bıraya konu acacak bir sen bile olmayacak.

Valla ben oraya belki canımı birakirdim kolumu bacağımi kafamı bırakırdım ama evladımi birakmazdim onu almadan çıkmazdım
Nedir bu sizdeki can korkusu mu
Eğer öyle ise evladının canı ne olacak ?
Bilmiyorum deli sözüme bin kere tövbe 20 tırnağımi çekseler bir evladımı bırakmam can veririm onu vermem

Sen kaç yaşındasın bilmiyorum bak senin annen senden geçmemiş seni orda bırakmamış ne güzel sen minicik bebeği nasıl bıraktın ?

Kalk karakola git ortaligi ayağa kaldır kendini yerden yere at o yavruyu al çok ciddiyim kopart kıyameti o yavruyu al
Kıyamam ona nasıl arıyor olmalı seni şimdi

Şok oldum evlat bırakılır mı ya
Tırnağına kurban ederim
Ayyy yılın en muhteşem mikemmel anne ödülünü aldınız hanfendi nasıl yeterli geldi mi bu nasıl bir yorumdur ya Allah aşkına bi dönün önce kendi hayatınıza bakın siz en iyi En mikemmel anneyi oynayana kadar
Insan olay anında kendi canından çok evladını düşünür tabi ki orda neler oldu kim bilir belki konu sahibi bırakması gerekti bu nasıl bir kendini bilmezlik ya yok asla bırakmazmış yok tırnağını cekseler de yine yavrum diye kendini yerlere atarmış aaa öyle mi o kadar kolaysa madem herşey kendi hayatınıza bi önce dönüp bakın uzaktan yorum yapmak çok kolay sınırim uyandı bu nedir ya

Zaten öyle başıma bir şey gelme ihtimali var ailemin de beni babam tek başıma gitmeye salmaz babamla gitsem o pislik insanla babam birbirine girecek poliste karışmıyor zaten mahkeme olacak da karar verilecekte ne yapacağım ben çocuğumsuz bilmiyorum

Bu kadar uzun surmeyecektir. Bugun pazartesi hemen iyi bir avukatla gorusup dava acin, cocugunuz anne bakimina muhtac gecici velayetin size verilmesi icin ara karar cikarir hakim. Avukatiniz hakimle gorusebilirse muhtemelen iki hafta icinde cocugunuzu alirsiniz. Ara kararla gecici velayet size verildiginde polis ve avukatiniz ile gidip cocugunuzu alirsiniz, o zaman vermek zorunda cocugu. Ama buradaki kilit nokta davanin acilmis olmasi lazim lutfen hemen bugun bu isi halledin.

Kizini alabilse tabiki super olurdu ama sartlar onu gerektirmis apar topar cikmis evden kadin.Cocugu terk etmis gibi yorum yapmak hangi akilla ya?
İlk hedef cocugu icin hayatta kalmasi.
Uzayda yasiyor gibi yorumlar yapmayin.
M2 ye kac kadin cinayeti dusuyor bu ulkde haberiniz var mi?

Orda anne-kız bi adamla başedemedilermi? Vallah o anki hırsımla kafasını yarardım, şuan okadar öfkelendimki o an orda olsam napardım kimbilir
Ayy yapardınız yapardınız.
Burda bol keseden salla salla, yav he he diye cevap ver.
Sonra bana hakaret etti.
Hak ettiniz demek ki.

Konu sahibi inşallah dışarıdan okuyorsundurn mesajları. Hemen bir avukat bul, darp raporu al ve dava aç . Geçici velayeti sana verilir zaten bebeğin.

Adam evi kırıp döküyor, kadını darp ediyor. Polisi aradığı zaman nasıl birşey yapamayız derler ya, böyle şey mümkünmü
Polis “ ortak velayet birsey yapamayız” der , çünkü ortada açılmış bir dava yok, velayet sahibi kimse yok.

Kadın zaten çok kötü durumda, siz böyle yazınca daha kötü olabilir. Ben önce kendimi korumaya alir, evlat sonra diye düşünürüm (belki çocuğum olmadığından böyle düşünüyorum)
Muhtemelen çocuğunuz olmadığından böyle düşünüyorsunuz

Ayyy yılın en muhteşem mikemmel anne ödülünü aldınız hanfendi nasıl yeterli geldi mi bu nasıl bir yorumdur ya Allah aşkına bi dönün önce kendi hayatınıza bakın siz en iyi En mikemmel anneyi oynayana kadar
Insan olay anında kendi canından çok evladını düşünür tabi ki orda neler oldu kim bilir belki konu sahibi bırakması gerekti bu nasıl bir kendini bilmezlik ya yok asla bırakmazmış yok tırnağını cekseler de yine yavrum diye kendini yerlere atarmış aaa öyle mi o kadar kolaysa madem herşey kendi hayatınıza bi önce dönüp bakın uzaktan yorum yapmak çok kolay sınırim uyandı bu nedir ya
Sevgili tatlı su annesi
Kendi hayatımda ne varmış
Eşim yurtdışında diye onunla boşanmak uzereyim diye hangi evladımı nereye bırakmışım ?
Sen zor zamanlarda ilk kendi canım diye. Bir anne olabilirsin ben değilim
Farkımız bu

Yorumuma begenmedim yazan tatlı su anneleri neyi beğenmediniz
Şu durumda minicik bebeği bırakan haklı ben haksız öyle mi vay be

Ayy yapardınız yapardınız.
Burda bol keseden salla salla, yav he he diye cevap ver.
Sonra bana hakaret etti.
Hak ettiniz demek ki.
Neden ya
Lafa gelince kadın güçlüdür güçlü olmalıdır naraları atmıyor muyuz
Tamam kaba kuvvet olmaz erkekle kadının fisiksel gücü bir değil
Benim kades ile o gün eşimi evden uzaklaştırmam 15 dk sürmedi
Üstelik darp yoktu vurmaya yeltendi sadece
Ama tabiri caizse kıyameti kopardım
O hengamede bir kızımı bile bırakmak da aklıma gelmedi o yorumuma beğenmedim verdiğiniz için de tekrar yazayım dedim

Sevgili tatlı su annesi
Eşim yurtdışında diye onunla boşanmak uzereyim diye hangi evladımı nereye bırakmışım ?
Farkımız bu

Kimse ona haklı demiyor ki, yaşadığı durumu bilmeden " ben olsam, ve hatta ölsem evladımı bırakmazdim" sözünü eleştiriyor insanlar. Bu sözlerin o kişiye katkısı olmayacağı gibi daha fazla kötü hissetmesine neden olacaktır.

Ben sizin yerinizde olsam ‘tamam kalsın çocuk sende, boşanıyoruz ve ben hayatıma bakıyorum, hiçbir bağımız kalmıyor haftasonu alırım evladımı, mis gibi gençliğime dönerim’ der, ve bunu eyleme dökmeye çalışırım.
Maalesef şerefsiz her erkek, bir kadını çocuğundan vuruyor ve siz zaten velayeti vermeye niyetli olduğunuzu söylerseniz sırf sizi bağlamak adına, rahatça yaşayamayın gezip tozamayın diye çocuğu verecektir.
Yani kadın çocuğunu bu manyak adama mı bıraksın ? Siz çocuğunuzu bırakır mısınız ?

Sevgili tatlı su annesi
Farkımız bu

Kendi konularında ne kadar duygusal yorumlar yaparken bu hiç olmamış
Bu ülkede hiç mi cinayet sayısını yaşananları bilmiyorsunuz
Hem olan olmuş gerçekten şaşırttıniz
Kadin perisan tatlı su annesi öyle mi

Neden ya
Lafa gelince kadın güçlüdür güçlü olmalıdır naraları atmıyor muyuz
Tamam kaba kuvvet olmaz erkekle kadının fisiksel gücü bir değil
Benim kades ile o gün eşimi evden uzaklaştırmam 15 dk sürmedi
Üstelik darp yoktu vurmaya yeltendi sadece
Ama tabiri caizse kıyameti kopardım
O hengamede bir kızımı bile bırakmak da aklıma gelmedi o yorumuma beğenmedim verdiğiniz için de tekrar yazayım dedim

Sizinki oldurmemis zaten öldürecek bir adam değil tüm forum biliyoruz
Orada miydik böyle yazabilme hakkına sahibiz.
Yapmayın lütfen ya

Yani kadın çocuğunu bu manyak adama mı bıraksın ? Siz çocuğunuzu bırakır mısınız ?
Bırakma değil ki bu, ters psikoloji.
Çocuğun kendine kalacağını, kadının tekrar çöpsüz üzüm gibi keyifle hayatını döneceğini anlayan her erkek verir velayeti.
Çünkü çocuk alma amaçları evlat sevgisi falan değil (istisnalar ayrı), kadına acı çektirmek ve can evinden vurmak.
Blöfünü gördüm, reste rest gidiyorum dediği anda evladına kavuşur.

Geçenlerde gene konu açmıştım gene eşim yapacağını yaptı
4 gündür öyle hastayım ki farenjit olmuşum sesim gitti eklem ağrısı ayağa kalkamaz hale geldim 2 yaşında kızımız var çocuğa bakamadım yerimden kıpırdayamaz oldum annem geldi 2 gündür bizdeydi bugünde kendime geldim biraz sabah kahvaltı hazırlayayım dedim annem evine dönecekti patates kızartması yaptım biraz tuzunu fazla atmışım eşim bana demediğini bırakmadı küfürler beddualar hakaretler neler neler .. annem de şahit oldu tabi bunlara eşim üstüme yürüdü vurmaya kalktı annem ağlamaya başladı kızım sahipsiz değil sen kızıma böyle davranamazsın diye pislik insan da kızına sahip çıksaydın o zaman sevgiliyken gezip dolaşıyorduk sahip çıksaydın,kızına akıl ver o zaman bir şey beceremiyor beni çıldırtıyor hiçbir şey beceremiyor ne yemek (herkes yaptığım yemeklere bayılır tek kusur bulan kendisi)temizlik çocuk bakması onun aç karnını doyuran benim kıyafetini ihtiyacını alan benim bana saygısı olacak ben köpek gibi çalışıyorum bana saygısı olacak ben istediğim her şeyi derim ağzıma ne geliyorsa susacak bana geri cevap vermeyecek dedi . Delirdim bende ağlama krizine girdim sen dedim nasıl bir insansın sevgiliyken neden bu yüzünü göstermedin tek çalışan insan sen misin sırf para getiren sensin diye her şey deme hakkın mı var saatlerdir sövüyorsun bana affedersiniz (beni kötü yollardan almış muamelesi yapıyor) bana demediğin namusuma çirkin söz kalmadı dedim eşim sürekli böyle delirip delirip duruyor sonra birkaç saat sonra bir şey olmamış gibi bana sırnaşıyor 2 kez hem psikolog hem psikiyatriye gittik duygu düşünce bozukluğu çıktı eşimde ilaçları bir ay içti düzeldi ilaçları bıraktı sonra gene delirdi böyle ağzına geleni sayıyor ben sinir hastasıyım beni alttan alacaksın diyor doktor sinir hastası olmadığını söyledi öyle bir teşhisin yok buna sığınmaya çalışıp böyle yapamazsın diyorum annesini aradı hemen bize gel diye kadın geldi beni eşim sonra evden kovdu topla eşyalarını git kızımızın yüzünü bile göremeyeceksin dedi ben onsuz gitmem dedim evde eşyaları kırmaya başladı sonra ben eşyalarımı topladım tam evden çıkacağım “hee gidiyorsun öyle mi dünden meraklısın sen boşanmaya zaten deyip gene çıldırdı hakkım haram olsun” diye bağırmaya başladı
Kızımı öpüp koklayamadan ayrıldım evden ağlaya ağlaya saatlerdir ağlıyorum kızımı öyle özledim ki bana davayı aç mahkeme görene neticelene kadar çocuk yok sana mahkeme bana verir zaten diyor sonra pişman oluyor özür dilemeye yeltelenip gene deliriyor benim akıl sağlığımla oynadı sabahın 8 inden beri ağzıma su dışında bir şey sürmedim yerimde duramıyorum aklım kızımda çocuğu almış annesine geçmişler kaynanamı arıyorum çocuk nasıl diye 3 saatte anca cevap atıyor oda 2 senedir kızımdan ilk kez ayrı yatıcam bu gece çok kötüyüm ne yapacağım ben yüzüm niye hiç gülmüyor şu hayatta adam evlenirken melek gibiydi çocuk doğdu adam bambaşka bir insana dönüştü ben kızımdan ayrı duramam yaşayamam benle yaşayacak diyor madem kızını bu kadar düşünüyorsun da onun yanında bana neden saldırıp bağırıyorsun birde sesi öyle gür ki yıktı geçti ortalığı ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bırakma değil ki bu, ters psikoloji.
Çocuğun kendine kalacağını, kadının tekrar çöpsüz üzüm gibi keyifle hayatını döneceğini anlayan her erkek verir velayeti.
Çünkü çocuk alma amaçları evlat sevgisi falan değil (istisnalar ayrı), kadına acı çektirmek ve can evinden vurmak.
Blöfünü gördüm, reste rest gidiyorum dediği anda evladına kavuşur.
Adam manyak baksana yaaa ona işlemez böyle şeyler 🤯 ki zaten böyle şeye gerek yok ki çocuk zaten kadının . Çünkü kadın ahlaki bir sorunu olmayan normal yaşayan insan . Adamı aldatsa vs vs o zaman sorun oluyor .

Valla ben oraya belki canımı birakirdim kolumu bacağımi kafamı bırakırdım ama evladımi birakmazdim onu almadan çıkmazdım
Bilmiyorum deli sözüme bin kere tövbe 20 tırnağımi çekseler bir evladımı bırakmam can veririm onu vermem

Sen kaç yaşındasın bilmiyorum bak senin annen senden geçmemiş seni orda bırakmamış ne güzel sen minicik bebeği nasıl bıraktın ?

Kalk karakola git ortaligi ayağa kaldır kendini yerden yere at o yavruyu al çok ciddiyim kopart kıyameti o yavruyu al

Tırnağına kurban ederim
Madalyanızı vermiştir kızlar eminim TATLI SU ANNESİ

Tırnağına kurban ederim
Siz nereye ne bırakıyorsunuz Allah askına ?

Eşiniz cebindeki bir tomar parayı annesine gizli gizli verdiğinde , sizi hırsız yerine koyup size mi çocuğunuza mı ne tokat atmıştı .

Bu söylediğiniz beylik lafları o zaman uyguladınız mı ?

Back