• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çocuğumuzu aldı götürdü

Hepsi doğrudur
Hiç birine lafım yok
Ama onların hepsi yetişkin
Burda çocuktan bahsediyoruz
bu kadına biz bişey yapamyız demiş olamazlar, böyle birşeye inanmak istemiyorum
Sinirlerim tepeme çıktı ya gece gece
Çocuğun velayet hakkı her ikisinde ama. Adam ben gezmeye getirdim çocuğu, size yalan söylüyor eşim diyebilir. Çocuğu adamın elinden almazlar, alamazlar.. Keşke söylediğiniz gibi müdahil olsalar...

Baska bir konuda da vardı ortak velayet durumu, hukuki boyutunu bilmiyorum ama küçücük çocukların ortak velayet diyerek anneden ayrı kalmasına nasıl birşey yapılamıyor aklım almıyor.

Gözü dönmüş bir "adam" karşında korkup birşey yapamamak çok anormal bir durum değil bence. Eşi o anki öfkeyle, konu sahibine, annesine zarar verebilirdi.

En kısa sürede bir avukatla görüşün.
Çocuğunuz kayinvalide de ise, onunla irtibat kurmaya çalışın.

Napcak bu kadın peki?
Çocuğunu almak için o psikopatamı katlancak
Başka bir konuda da vardı aynı durum.
Orada 3 ve 1 yaşlarında iki çocuğunu vermiyor baba, anneye.
Ortak velayet olduğu için polislede alamıyordu, çocukları almak için başvuru yapmış sonuç bekliyordu .
İnanılır gibi değil ama yaşanıyor malesef bunlar.

El kadar çocuk kv insaıfına kaldı yani
Mahkeme kimbilir nekadar sürer
Konu sahibi cok cok gec kaldı. Diğer konusunda aslında yaşanacaklar basbaya alarm veriyordu.İşler bu raddeye gelmeden evi terk edip gitmeliydi.Suan bunlara katkanmak zorunda sanırım🙁 inşallah babanesi cok sevgi doludur.

El kadar çocuk kv insaıfına kaldı yani
Mahkeme kimbilir nekadar sürer
Hukukçular daha iyi yanıt verir, o kısmı bilmiyorum pek. Geçici velayet filan diyorlar olur mu acaba? Ya da başvurur başvurmaz işlemleri hızlandıran birşey olur mu? Belki bunlar araştırılabilir...Avukata danışmasında fayda var.

Konu sahibi cok cok gec kaldı. Diğer konusunda aslında yaşanacaklar basbaya alarm veriyordu.İşler bu raddeye gelmeden evi terk edip gitmeliydi.Suan bunlara katkanmak zorunda sanırım🙁 inşallah babanesi cok sevgi doludur.
Sevgi dolu olsa çocuğu annesinden ayırmaya gönlü razı gelmez.
İçime dert oldu çocuk

Ben mahvoldum ama babanesinde olması bi nebze içimi rahatlatıyor yıne de alır koynuna uyutur belki🙁
Böyle asıp kesip çocukları almaya çalışan erkekler, kendi annelerine veriyorlar zaten. Sanki çocuğu alıp ilgilenip bakacaklar.

Amaç eşlerine çocuk üzerinden eziyet etmek.

Gel sen patlatsaydın gerizekalı mısın nesin defol git şuradan erkek gücüyle kadın gücünü bir tuttuğun için
2 kadın bir olup üstesinden gelemediyseniz problem sizde kusura bakmayın. Bende eşimle çok şiddetki kavga etmiş ayrılma noktasına gelmiştim ama o kavga sırasında eşyalarımı toplarken çocuğumu asla bırakmayacağım onu da alacağım diye hazırladım ve çocuğumu kaynanam kucağına aldığında niye alıyorsun kucağına benden alamazsınız dedim ve çocuğu aldım. Çocuğumu asla bırakmam. Kimse alamaz yani.

Böyle asıp kesip çocukları almaya çalışan erkekler, kendi annelerine veriyor zaten. Sanki çocuğu alıp kendileri bakacak.

Amaç eşlerine çocuk üzerinden eziyet etmek.
Hiç o minicik kalbin ne hissettiğnin önemi yok. Paramparça oldu nasıl unutacak ki bu yaşadıklarını🙁

Lütfen öncelikle duyarsız mesajlara cevap vermekle uğraşmayın bir de, bu tarz şeyleri yaşamayanlar anlamıyor genelde. Muhtemelen polis klasik aile içi şiddet olarak gördü umursamadı, böyle yapıyorlar genelde ben de şahit oldum denk geldim🥲
Ayrıca durumu çok dramatize etmemeye çalışın, çocuğun babası sonuçta ayrılsanız da arada ona vereceksiniz. Ve mantıklı düşünmeye başlayın. Darp raporunu geciktirmeyin, herkes yazmış darp raporu, evin fotoğrafları, avukat vs. Siz hala size sataşmalara cevap yazıyorsunuz. Evet zor çözümler ama siz zaten zor bir durumdasınız.
Boşanmanız gerek.
Bu adam tehdit ediyor ki siz eliniz kolunuz bağlı ona boyun eğin. Tehditlerini duymazdan gelip ne yapacaksanız yapın ve polisi tekrar arayın. Polisi korkutmanız gerek, sosyal medyaya yazdım yüzlerce mesaj geldi sizin umursamasanız hakkında deyin. Eğer kızımı almazsanız sizi de şikayet edeceğim diyin. Malesef cazgırlaşmadan çok adım atmayabilirler.
Ve boşanın.
Size böyle bir adam çocuğuna da çok çektirir, polisle gitmeye bu kadar korkuyorsanız da kendiniz gidip alacaksınız ama eve girmeyin. Kapıda durun, kızı almadan gitmeyin. Komşuların vs önünde size bir şey yapamaz. Mümkünse kızı almaya gitmeden çilingir çağırın kilidi değiştirin, geri gelemesin eve

Yaaa çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun inşallah en kısa sürede kurtulursunuz yoksa senin sağlığın hayatın da mahvolucak ama kızınız içinde endişelendim umarım bir zarar gelmez en kısa sürede ne yapıp edip alın çocuğunuzu, zaten yaşı küçük her türlü annede kalması gerek…

Back