- 11 Ağustos 2021
- 663
- 1.063
- 63
- 42
- Konu Sahibi saribaykus11
-
Çocuğun velayet hakkı her ikisinde ama. Adam ben gezmeye getirdim çocuğu, size yalan söylüyor eşim diyebilir. Çocuğu adamın elinden almazlar, alamazlar.. Keşke söylediğiniz gibi müdahil olsalar...Hepsi doğrudur
Hiç birine lafım yok
Ama onların hepsi yetişkin
Burda çocuktan bahsediyoruz
bu kadına biz bişey yapamyız demiş olamazlar, böyle birşeye inanmak istemiyorum
Sinirlerim tepeme çıktı ya gece gece
İyide adam hasta?yok kanunen öyle ortak velayet var evli oldukları için.adam çocuğu götürebilir.konu sahibi şikayet edemez.etse de bir şey çıkmaz
Napcak bu kadın peki?Çocuğun velayet hakkı her ikisinde ama. Adam ben gezmeye getirdim çocuğu, size yalan söylüyor eşim diyebilir. Çocuğu adamın elinden almazlar, alamazlar.. Keşke söylediğiniz gibi müdahil olsalar...
onu ispatlayamaz ki.madde kullansa belgeleri olsa belki .valla ne hasta insanlar bakıyor çocuklara bir bilsen.okulda neler duydum gördüm bunca yılİyide adam hasta?
Çocuğa zarar vermiceğijin garantisimi var
Varmış işte raporu, ilaç kullanmış tedavi görmüş vs normal değil bellikionu ispatlayamaz ki.madde kullansa belgeleri olsa belki .valla ne hasta insanlar bakıyor çocuklara bir bilsen.okulda neler duydum gördüm bunca yıl
Başka bir konuda da vardı aynı durum.Napcak bu kadın peki?
Çocuğunu almak için o psikopatamı katlancak
Mahkemeye vermek dışında başka çözümü yok bence...kayınvalide insafa gelip kendisi verirse (umarım) bu olabilir...Napcak bu kadın peki?
Çocuğunu almak için o psikopatamı katlancak
El kadar çocuk kv insaıfına kaldı yaniMahkemeye vermek dışında başka çözümü yok bence...kayınvalide insafa gelip kendisi verirse (umarım) bu olabilir...
Konu sahibi cok cok gec kaldı. Diğer konusunda aslında yaşanacaklar basbaya alarm veriyordu.İşler bu raddeye gelmeden evi terk edip gitmeliydi.Suan bunlara katkanmak zorunda sanırımEl kadar çocuk kv insaıfına kaldı yani
Mahkeme kimbilir nekadar sürer
Hukukçular daha iyi yanıt verir, o kısmı bilmiyorum pek. Geçici velayet filan diyorlar olur mu acaba? Ya da başvurur başvurmaz işlemleri hızlandıran birşey olur mu? Belki bunlar araştırılabilir...Avukata danışmasında fayda var.El kadar çocuk kv insaıfına kaldı yani
Mahkeme kimbilir nekadar sürer
Sevgi dolu olsa çocuğu annesinden ayırmaya gönlü razı gelmez.Konu sahibi cok cok gec kaldı. Diğer konusunda aslında yaşanacaklar basbaya alarm veriyordu.İşler bu raddeye gelmeden evi terk edip gitmeliydi.Suan bunlara katkanmak zorunda sanırıminşallah babanesi cok sevgi doludur.
Ben mahvoldum ama babanesinde olması bi nebze içimi rahatlatıyor yıne de alır koynuna uyutur belkiSevgi dolu olsa çocuğu annesinden ayırmaya gönlü razı gelmez.
İçime dert oldu çocuk
Böyle asıp kesip çocukları almaya çalışan erkekler, kendi annelerine veriyorlar zaten. Sanki çocuğu alıp ilgilenip bakacaklar.Ben mahvoldum ama babanesinde olması bi nebze içimi rahatlatıyor yıne de alır koynuna uyutur belki
2 kadın bir olup üstesinden gelemediyseniz problem sizde kusura bakmayın. Bende eşimle çok şiddetki kavga etmiş ayrılma noktasına gelmiştim ama o kavga sırasında eşyalarımı toplarken çocuğumu asla bırakmayacağım onu da alacağım diye hazırladım ve çocuğumu kaynanam kucağına aldığında niye alıyorsun kucağına benden alamazsınız dedim ve çocuğu aldım. Çocuğumu asla bırakmam. Kimse alamaz yani.Gel sen patlatsaydın gerizekalı mısın nesin defol git şuradan erkek gücüyle kadın gücünü bir tuttuğun için
Hiç o minicik kalbin ne hissettiğnin önemi yok. Paramparça oldu nasıl unutacak ki bu yaşadıklarınıBöyle asıp kesip çocukları almaya çalışan erkekler, kendi annelerine veriyor zaten. Sanki çocuğu alıp kendileri bakacak.
Amaç eşlerine çocuk üzerinden eziyet etmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?