• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çocuğumuzu aldı götürdü

2 kez hem psikolog hem psikiyatriye gittik duygu düşünce bozukluğu çıktı eşimde ilaçları bir ay içti düzeldi ilaçları bıraktı sonra gene delirdi
3 değil 50 uzmana da görünse 1 ayda düzelemez sadece düzeldiğini zanneder ya insan gibi tedaviye devam edecek yada mahkeme yolu görünecek.

Kocanız normal değil anladık orasını ama bazıları eşlerine çok kötü iken çocuklarına en azından normal bir baba oluyor onlara kıyamıyor. Hoş öyle bir baba olsa çocuğuna bunu yaşatmaz aslında ama yine de sizi daha çok kırmak için çocuğu sizden alıp ona iyi davranıyor olabilir en iyi siz bilirsiniz bunu siz tanıyorsunuz.
En azından çocuğumuza iyi davranır, kaldığı yerde aç kalmaz, ilgi de görür diyorsanız içiniz biraz rahatlar belki. Sizce öyle midir? Onu düşünün bence.
Şu an yanınızda değil nasıl ayrı kalırız diye düşünmeyin kalmışsınız şu an çünkü. Eşer dediğim gibi birazcık baba vicdanı varsa çocuğum iyi bir müddet sonra yanımda olacak diye düşünüp bir an önce işlemlere başlayın.

Bence cocugu kayinvalideye götürmesi iyi. Tek basina bakamayacaginin farkinda. Cocuk orda biraz daha güvende olur diye umuyorum

İkna olmuş gibi git kızı al işe gidince adam çocuğu al ve çık sonrada git dava aç.darp raporuda al eğer gerek varsa.2 yaşında çocuğu alamaz bu adam düzelmez boşuna zaman kaybetme o çocuğa travma yaşatıyorsunuz.

Adam evi kırıp döküyor, kadını darp ediyor. Polisi aradığı zaman nasıl birşey yapamayız derler ya, böyle şey mümkünmü

Ablacım yeminle mümkün, adam belinde silahla gelse de yine bir şey yapmıyorlar, ancak adam silahı çekip kadını öldürürse tutukluyorlar öyle yani. Basbayağı gördüm gözlerimle şahit de oldum, hatta bayağı abuk bir şeye şahit oldum bu yukarda yazdığım lise arkadaşımın anne babası boşanırken adam kadının ünv diplomasını alıkoymuş işe giremesin diye :ruh:
Neyse kadın da şikayetçi olmuş diplomamı çaldı versin diye, karakola çağırmışlar adamı adam da gelsin eve vericem demiş. Kadın diyor ki adam habire silahla tehdit ediyor, polis de demiş ki beyefendi çok ılımlı duruyor??!!? Kadın tehdit etti diyor polis katip artık kim varsa beyefendi çok kibar takım elbise giymiş ıvır zıvır ... Adalet madalet beklemesin kadınlar dayak da yesen tehdit de edilsen aynı, işinizi polise molise bırakmayn altındı paraydı araba anahtarıydı alın vınlayın bu kadar. Memlekette tonla darp edilen kadın var, öldürülen kadın var, tecavüze uğrayan kadın var hangisi hakkını alabildi?

Sonuc bambaşka olabilirdi. Ölmüş bir annesi katil bir babası olabilirdi bilemeyiz. Anlattıkları o kadar korkunc ki belki de bir dk daha kalsa hayatta olmayaktı. Demeyin öyle 🙁yoksa bırakır mıydı evladını?
Orda anne-kız bi adamla başedemedilermi? Vallah o anki hırsımla kafasını yarardım, şuan okadar öfkelendimki o an orda olsam napardım kimbilir

Polise gidin şikayetçi olun.
Bu yaptıklarını anlatın çocuğu vermedi benden kaçırıyor diye şikayet edin.
O çocuğu size getirirler.
O dilekçe ile boşanma davası açın.
Anneniz ve varsa başka kişiler şahit olsun.
Çocuk küçük ona verilmez sizin de durumunuza bakılır ama korkmayın bence çocuğu size verir mahkeme.
Neden boş boş bekliyosun hemen polis cagiracaktin.
Hâlâ geç değil polise git anında alırlar çocuğu onlardan.
+1 Ne yazacaksam eksiksiz yazılmış.

Orda anne-kız bi adamla başedemedilermi? Vallah o anki hırsımla kafasını yarardım, şuan okadar öfkelendimki o an orda olsam napardım kimbilir
Ahh öyle olmuyor işte okuyoruz görüyoruz olmuyor biliyorsun.O canilerin bi an gözünü kan bürüyor. Ama bilmiyorum konu sahibi çark edecek gibi hissediyorum umarım yapmaz.

Böyle anlarda gözümde hep o tip adamların kafasına sıcak ütüyle basmak gelir.Acaba benim mi ruh halim bozuk diyordum tek değilmişim.Anne kız bi ağız burun kırsalardı aklı başına gelirdi belki.

Bence cocugu kayinvalideye götürmesi iyi. Tek basina bakamayacaginin farkinda. Cocuk orda biraz daha güvende olur diye umuyorum

Konu sahibesi KV veya görümceye yanaşabilir. Biraz muhabbet eder onlarla, çocuğu ziyarete gider. 1-2 hafta öylece gider Kvnin evine durumu çaktırmaz sonra da çocuğu parka götürcem diyip çocuğu kapıp vınlar.

Bende asla inanmıyorum. Öyle polis mi olur? Ya kafadan kontaklar. Oturup hayal uydurup yazıyorlar buraya. Bizde salak gibi üzülüyoruz. Birde hakaret yiyoruz.

Polis nasıl birşey yapamaz. Sonuçta arabada eşimin ve benim, onu bile kocam arabamı çaldı diye gitsem peşine düşüyorlar.

Kaldı ki kızım kaybolacak burada millete manyak diyeceğim.
MissCherryBlossom MissCherryBlossom 'un cevaplarını okuyun. Gerçekten polis birşey yapmıyor...

Ablacım yeminle mümkün, adam belinde silahla gelse de yine bir şey yapmıyorlar, ancak adam silahı çekip kadını öldürürse tutukluyorlar öyle yani. Basbayağı gördüm gözlerimle şahit de oldum, hatta bayağı abuk bir şeye şahit oldum bu yukarda yazdığım lise arkadaşımın anne babası boşanırken adam kadının ünv diplomasını alıkoymuş işe giremesin diye :ruh:
Neyse kadın da şikayetçi olmuş diplomamı çaldı versin diye, karakola çağırmışlar adamı adam da gelsin eve vericem demiş. Kadın diyor ki adam habire silahla tehdit ediyor, polis de demiş ki beyefendi çok ılımlı duruyor??!!? Kadın tehdit etti diyor polis katip artık kim varsa beyefendi çok kibar takım elbise giymiş ıvır zıvır ... Adalet madalet beklemesin kadınlar dayak da yesen tehdit de edilsen aynı, işinizi polise molise bırakmayn altındı paraydı araba anahtarıydı alın vınlayın bu kadar. Memlekette tonla darp edilen kadın var, öldürülen kadın var, tecavüze uğrayan kadın var hangisi hakkını alabildi?
Hepsi doğrudur
Hiç birine lafım yok
Ama onların hepsi yetişkin
Burda çocuktan bahsediyoruz
bu kadına biz bişey yapamyız demiş olamazlar, böyle birşeye inanmak istemiyorum
Sinirlerim tepeme çıktı ya gece gece

Keşke göz dönünce karşı koyulabilse oturduğumuz yerde düşündüğümüz gibi…
Eminim hepsinin gözü de dönmüştür ama sonuç ortada.
Okumak, izlemek ayrı yaşamak apayrı…

Hepsi doğrudur
Hiç birine lafım yok
Ama onların hepsi yetişkin
Burda çocuktan bahsediyoruz
bu kadına biz bişey yapamyız demiş olamazlar, böyle birşeye inanmak istemiyorum
Sinirlerim tepeme çıktı ya gece gece
yok kanunen öyle ortak velayet var evli oldukları için.adam çocuğu götürebilir.konu sahibi şikayet edemez.etse de bir şey çıkmaz

Konu sahibesi KV veya görümceye yanaşabilir. Biraz muhabbet eder onlarla, çocuğu ziyarete gider. 1-2 hafta öylece gider Kvnin evine durumu çaktırmaz sonra da çocuğu parka götürcem diyip çocuğu kapıp vınlar.

Kayinvalidesi ile arasi nasil bilmiyoruz tabi. Onu cocukla zor disari birakir. Ama cocugu direk mahkeme yolu ile almaya calismasi (darp raporu alip uzaklastirma karari cikartip felan) daha iyi olur sanki.

2 yaşında bir meleğin şahit olduğu duruma bak.. aklım almıyor çok üzülüyorum ya bunları yaşatmaya hakkımız yok.Eş seçimi cok önemli. Hele ki evliliğin ilk yıllarında cocuk sahibi olmamak ve önce evliliği deneyimlemek aradaki iletişimi, sorumluluk ve vicdani duyguları gözlemlemek çok ama cok mühim.

çocuk yasal olarak sizde kalirda acaba polisle gitseniz alamazmisiniz şuan.

Acaba baba işteyken çocuğu babaanneden polisle beraber alamaz mı ? Yasalar ne diyor bu konuda🤔

Back