- 7 Ağustos 2017
- 9.922
- 36.794
- 548
- 29
- Konu Sahibi saribaykus11
-
Genele yaymak zaten doğru değil. Hepsi ayni olamaz. Biri yalan soyleme konu sahibi demisBu gelen polisle alakalı olabilir mi ben iki üç örnek gördüm hepsinde adamı alıp götürdüler birşey yapıyorlar mı sonuc alınmıyor evet ama en azından o sürede evden uzaklaştırıyorlar.
Her hayatı kendi hayatımız, her kadının gücünü kendi gücümüz( bir günde güçleniliyor herhalde), her kocayı kendi kocamız, her polisi bize denk gelen gibi sandığımız için ağzımız var konuşuyoruz.Genele yaymak zaten doğru değil. Hepsi ayni olamaz. Biri yalan soyleme konu sahibi demisbir diğeri evden uzaklastirdilar demiş. Her ikiside doğru aslında.neden bu yuzden tartisma cikti anlamadim. Gecen eşim anlatti otizmli bi cocuk trafik polisi düdük caliyomus arabalara.oda tutturmuş düdüğü istemiş. Kendi oglumfa otizm ondan yola çıkıyorum istediği olmazsa kendini yerlere atar ciglik cigliga bagirir. Polis kalkmis dudugunu çocuğa vermiş o arabalara düdük calmis cok duygulanmistim bunu duyduğumda.5 parmağın 5 i bile bir değilken polis neden ayni olsun
Buzemiyorsunda maalesefHer hayatı kendi hayatımız, her kadının gücünü kendi gücümüz( bir günde güçleniliiyor herhalde), her kocayı kendi kocamız, her polisi bize denk gelen gibi sandığımız için ağzımız var konuşuyoruz.
Işte cidden bu polisle alakalı sanırım vicdansizlik resmen başımız belaya bulaşmasın diye düşünüyorlar demek kiKor papatyası ben de gözlerimle şahit oldum , adamın biri kadını baya baya dövdü etraftan insanlar geldi kadını uzaklaştırdılar biraz, polis de geldi adamla poşis arabasında konuştular ve bıraktılar . Karakola bile götürmediler.
Evet tabi ki bence de demek ki vicdansızi da var keşke bunun da bir denetimi olsaTabi ki gelen polisle alakalıdır..Eminim görevini layıkıyla yapan çok var..Ama böylesine de denk gelinebiliyor işte.O sebeple polis kesinlikle öyle yapmaz dememek lazım.
Evet polisle alakalı kırBu gelen polisle alakalı olabilir mi ben iki üç örnek gördüm hepsinde adamı alıp götürdüler birşey yapıyorlar mı sonuc alınmıyor evet ama en azından o sürede evden uzaklaştırıyorlar.
Aynen doğru söylüyorsunuz aslında bu konuda da bir denetim mekanizması olsa keşke . Aslında insana bağlı olmamalıGenele yaymak zaten doğru değil. Hepsi ayni olamaz. Biri yalan soyleme konu sahibi demisbir diğeri evden uzaklastirdilar demiş. Her ikiside doğru aslında.neden bu yuzden tartisma cikti anlamadim. Gecen eşim anlatti otizmli bi cocuk trafik polisi düdük caliyomus arabalara.oda tutturmuş düdüğü istemiş. Kendi oglumfa otizm ondan yola çıkıyorum istediği olmazsa kendini yerlere atar ciglik cigliga bagirir. Polis kalkmis dudugunu çocuğa vermiş o arabalara düdük calmis cok duygulanmistim bunu duyduğumda.5 parmağın 5 i bile bir değilken polis neden ayni olsun
Yalnız önce kendi hayatını garantiye alması doğru karar, çocuğu sonra da alır diyenler. Adamın çocuğa bu süreçte zarar vermeyeceğinin garantisi yok. Adam normal Bi adam değil ki babasıdır iki gün dursun diyilsin. İzlemiyor muyuz anneyi cezalandırmak için çocuklarına zarar verenleri. Polis çocuk işine karışmaz tabi ama eğer darp etti şikayetçiyim deseydi karakola alırlardı hiç yoktan. O arada bebeğini alıp çıkardı o süre ona yeterdi. Can güvenliğim yok şikayetçiyim darp edildim dediğin noktada orada bırakmazlardı. Tamam belki ülkemizde sistemler çok kusursuz değil ama o kadar da değil yani. Dışarıda normal erkek erkeğe kavgada bile taraflar şikayetçi olursa uzlaşmazsa karakola alıyorlar. Yalan söylüyor demiyorum ama Belki olay büyümesin rezillik çıkmasın diye başta çağırmadı, sonra çocuğu almak için çağırdı. E haliyle ona karışmazlar.
İnşallah kv nin de gücü yeter oğluna. Okuduğum izlediğim haberler geldi aklıma Allah korusun ama adamda o potansiyel var. Patates tuzlu olmuş diye neler yapmış. Çocuğumu bırakmazdım diyen üyelere yüklenilmiş ama ben de bu adama hele şu kriz geçiren haline çocuğu bırakmam. Gerekirse tamam özür dilerim gel barışalım der ertesi gün işteyken falan alır kaçarım çocuğu.Kayinvalide yaninda olmasi iyi. En azindan onun yaninda birsey yapmaz diye umuyorum. Adamin ilk delirmesi degilmis bu zaten. Bütün böyle durumlarda olan kadinlar kades uygulamasini indirmeli. En azindan hemen bildirim gidiyormus diye okudum.
Yani benim de bahsettiğim buydu bu duruma gelene kadar keşke daha önce önlem alsaydı . Yani Allah korusun ben eşimle bu aşamaya hiç gelmedim . Ama konu sahibinin eşi birden kriz geçirmemiş durumu zaten belliymiş bu adamın . Eşyalarını topladığına göre o sirada şiddet olayı da yoktu . Sakinliğini korumalıydi gerekirse özür dileseydi zaten adam sorunlu çocuğu orda bırakmak büyük risk . Tabi ki canını düşünecek kendini oldurtsun demiyorum ama arkasından bıçakla kovalayan bir adam yok . Orda miydiniz diyen olursa cevap basit eşyalarını toplamış polisi ararım diye tehtid etmiş . Konu sahibi olayı büyütmek istememiş . Olan iki ebevyn arasında kalan çocuğa ve onun psikolojisine olmuşYalnız önce kendi hayatını garantiye alması doğru karar, çocuğu sonra da alır diyenler. Adamın çocuğa bu süreçte zarar vermeyeceğinin garantisi yok. Adam normal Bi adam değil ki babasıdır iki gün dursun denilsin. İzlemiyor muyuz anneyi cezalandırmak için çocuklarına zarar verenleri. Polis çocuk işine karışmaz tabi ama eğer darp etti şikayetçiyim deseydi karakola alırlardı hiç yoktan. O arada bebeğini alıp çıkardı o süre ona yeterdi. Can güvenliğim yok şikayetçiyim darp edildim dediğin noktada orada bırakmazlardı. Tamam belki ülkemizde sistemler çok kusursuz değil ama o kadar da değil yani. Dışarıda normal erkek erkeğe kavgada bile taraflar şikayetçi olursa uzlaşmazsa karakola alıyorlar. Yalan söylüyor demiyorum ama Belki olay büyümesin rezillik çıkmasın diye başta çağırmadı, sonra çocuğu almak için çağırdı. E haliyle ona karışmazlar.
İnşallah kv nin de gücü yeter oğluna. Okuduğum izlediğim haberler geldi aklıma Allah korusun ama adamda o potansiyel var. Patates tuzlu olmuş diye neler yapmış. Çocuğumu bırakmazdım diyen üyelere yüklenilmiş ama ben de bu adama hele şu kriz geçiren haline çocuğu bırakmam. Gerekirse tamam özür dilerim gel barışalım der ertesi gün işteyken falan alır kaçarım çocuğu.
Yok hiç öyle ağzım var diye konuşmuyorum konu sahibine de üzülüyorum . Eve polis gelseydi o sırada çocuğunu alıp çıkmaya korkmazdi .konuda yanlışlar silsilesi var ama yukarda fa bir yerde bahsettim tam şu dediğinizi benim kocam daha önce sinir krizi geçirip bana şiddet uygulamadi ya da beni tehtid etmedi belki öyle bir anda çıplak ayakla bile kaçar insan çünkü karşındaki kişi kriz geçiriyordum.Her hayatı kendi hayatımız, her kadının gücünü kendi gücümüz( bir günde güçleniliyor herhalde), her kocayı kendi kocamız, her polisi bize denk gelen gibi sandığımız için ağzımız var konuşuyoruz.
Yok hiç öyle ağzım var diye konuşmuyorum konu sahibine de üzülüyorum . Eve polis gelseydi o sırada çocuğunu alıp çıkmaya korkmazdi .konuda yanlışlar silsilesi var ama yukarda fa bir yerde bahsettim tam şu dediğinizi benim kocam daha önce sinir krizi geçirip bana şiddet uygulamadi ya da beni tehtid etmedi belki öyle bir anda çıplak ayakla bile kaçar insan çünkü karşındaki kişi kriz geçiriyordum.
Bu adamın hasta olduğu rahatsız olduğu belli evde onunla bağırıp çağırmak yerine durumu kontrol altins almalıydi. Alttan alacaktı ,gerekirse özür dileyecekti . Adam sakinlesince çocuğunu alıp çıkıp gitseydi yine . Belirli bir süresi varmış zaten . Evlendiği sürede değişen kocayı o noktaya kadar taşımış bir yere birden annesiyle gitmeye karar verdiğinde savunmasız bir çocuğu kimse bırakamaz . Bunun güçle veya güçsüzlükle alakası yok . Onu baba yapmayı konu sahibi seçmiş . Tabi ki sonradan gidince polis çocuğunu almaya gitmeyecek . Çünkü çocuk ikisininde çocuğu . Ağzım var konuşuyorum ki surda şiddet gören fiziksel veya psikolojik başka bir kadın varsa gitmeyi canı istediklerinde bir zahmet çocuklarını da düşünsünler . Evet konu sahibi " canı istediğinde " evi terketmiş . Bu adam önceden beri duzelmemiş . Olan annesiz kalan ,bağlanma problemi yaşayacak ,annesini ağlarken babasını tehtidlerle bağırırken gören küçük bir çocuğa olmuş yazık ki ne yazık
Çocuk doğalı iki yıl olmuş ama ben konu sahibine gerçekten üzülüyorum ama kizmama engel olamıyorum bu çocuklar onlara emanet baba zaten psikopat tedbirsiz davraniyorlarKonu sahibi adamin cocuk dogduktan sonra degistini yazmisti galiba
Yani benim de bahsettiğim buydu bu duruma gelene kadar keşke daha önce önlem alsaydı . Yani Allah korusun ben eşimle bu aşamaya hiç gelmedim . Ama konu sahibinin eşi birden kriz geçirmemiş durumu zaten belliymiş bu adamın . Eşyalarını topladığına göre o sirada şiddet olayı da yoktu . Sakinliğini korumalıydi gerekirse özür dileseydi zaten adam sorunlu çocuğu orda bırakmak büyük risk . Tabi ki canını düşünecek kendini oldurtsun demiyorum ama arkasından bıçakla kovalayan bir adam yok . Orda miydiniz diyen olursa cevap basit eşyalarını toplamış polisi ararım diye tehtid etmiş . Konu sahibi olayı büyütmek istememiş . Olan iki ebevyn arasında kalan çocuğa ve onun psikolojisine olmuş
Yok ya hu o eşimden şiddet görüyorum şikayetçiyim dediğinde tabiki müdahale ederler. Ha sonrasında hemen salarlar belki orası öyle ama adam salınana kadar konu sahibi de çocuğunu alır giderdi zaten. Tabiki konu sahibi keyfinden bırakmadı, biz yazıyoruz sadece o orda acı çekiyor. Acımasızlaşmaya gerek yok. Ama süreci iyi yönetememiş. Ben şu durumda velayet geçici velayet sabredemezdim. Alttan alıp adamı kandırırdım. Ben de hata ettim sen de çok öfkeli davrandın. Gereksiz büyüttük. Bi kaç gün sakinleşelim gelirim. Çocuğa eziyet etmeyelim yazık alayım ben senden vs vs gibi. Konu sahibi napar bilmiyorum. Okuyorsa adamı bu şekilde kandırmayı Bi denesin.Ben söyle düsünüyorum sahsen: Olay aninda polis cagrilmadi. Evden cikip gittikten sonra polise ulasildi ve onlarda "baba cocugun velayeti onda da var" diye biraktilar. Yani gercekten o adam orda mobilya parcalarken, kadini darp ederken, delirirken (sesi o kadar gür cikmis ya ortaligi yikacak kadar) felan arandiysa ve o durumda polis gelmediyse gercekten yatip ölmemiz lazim. Ama konu sahibi kendi de yazdi oraya polisle gidemem tehtid ediyor diye sonraki mesajlarda. Olan olmus. Bundan sonra ama daha stratejik ve hizli hareket etmesi lazim. Bana da gercekten bosanma niyetinde gibi gelmedi ama bilemeyiz tabi. Böyle delirmeler bir kac sefer olmus cünkü. Ama insallah ailesi hem ona hem cocuguna sahip cikar. Anneside sahit olmus olanlara sonucta
Çocuk doğalı iki yıl olmuş ama ben konu sahibine gerçekten üzülüyorum ama kizmama engel olamıyorum bu çocuklar onlara emanet baba zaten psikopat tedbirsiz davraniyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?