Eşim,canım,hayatım,aşkım,herşeyim .... bir başkasıyla

sağol cnm inş düzelir bizde ailesi yüzünden hep tartışıyoruz zaten aynı evde yaşıyoruz bu aralar hep ailesini tutuyo beni suçluyo ilgilenmiyo çok soğuk yaklaşmıyo bile pazar günlerini benle geçirmemek için ev yaptırıyoruz oraya gidiyo bişeylerle uğraşıyo beni bile götürmüyo yanında akşamları bazen işinin uzadığını söylüyo 1- 1.30 saat gec geliyo ama güvenemiyorum eskiden böyle değildi çünkü bana soğuk davranmazdı her konuda yanımda olur tutardı beni şimdi çok değişti ve ben korkuyorum

yanlış mı hatırlıyorum sizin aranız yeni düzelmemiş miydi siz de gitmiştiniz galiba

Eee siz de büyük vaatlerle dönmemiş miydiniz bunlar ne şimdi nasıl açıklıyor bu durumu

sadece sabret diyo 2ay evimize çıkana kadar çok bunalıyorum diyor bakalım nolacak bu aralar iyi gibi

girmiş ama cevap vermemiş konu açanlar neden böyle yapıyor ki

kusura bakmayın bayağıdır internete giremedim ... eşimle yeni bir ewe taşındık 1 hafta olcak. inanın herşey eskisi gibi değil ben gündüzleri ağlıyorum Allaha dua ediyorum akşamları eşime mutlu rum görünmeye çalışıyorum .. Bazen kendimi tutamayıp soru soruyorum huzursuz oluyoruz.. eşim şuan iyi gibi ama aramaız ister istemez eskisi gibi değil .. Heerşeyi zaman gösterecek .. Herkesten dua istiyorum Allahım bize yardım etsin .. neler yaşıcam bilmiyorum artık elimden geleni yapıyorum ...

evet canım herşey eskisi gibi olamaz tabi ama sen kocana yinede sıkı sıkı sarılmaya çalış boşansan başka bi dert olacak inanki hangi erkek bunu yapmaz diye merak ediyorum. Bende eşimi çok seviyorum ama yapmayacağındanda emin olamıyorum. inanki başka biriyle evlensen o daha mı iyi olacak. unut gitsin boşver kafana taktıkça insan hasta oluyo psikoljik olarak ondan sonra bedene vuruyo çıkılmaz bi hal alıyo zaten sonunda. Rabbim böyle bişey yaşayanlara somsuz sabır ve sukun versin inş.

kesinlikle kolay affedilecek bi durum değil tekrar yapmayacağının hiçbi garantisi yok güvenmemek lazım yinede senin kararın saygı duyarım ama herkes affedemez...

kesinlikle kolay affedilecek bi durum değil tekrar yapmayacağının hiçbi garantisi yok güvenmemek lazım yinede senin kararın saygı duyarım ama herkes affedemez...

Yine bir konu hortlatmayla daha karşı karşıyayız sayın seyirciler. Gerçi nostalji oluyor, eski mesajlarımı okuyup kendime küfrediyorum :)

işin gücün varsa bas tekmeyi.

bugün yapan yarın da yapar.

ama eğer o gücü bulamıyorsan kendinde... aldatılmaya razı geleceksin başka kadınlar gibi.... kulagını kapatıp çocugunu büyüteceksin.... yapabilirsen.

Arkadaşlar bu konuya yorum yapılmaması gerekiyor, eski bir konu.
Belki yuva devam ediyordur, hatırlatıp üzmeye gerek yok.

Ama o zaman da konu sahibinin bir açıklama yapıp konusunu kapattırması gerekmiyor mu?
Konu hala burda olduguna gore ınsanlar yorum yapıyor haliyle..:26:

çok uzatmak istemiyorum. benim babam "aramızda bişey yok evladımın ölüsünü öpeyim ki yok!" dedi ve üstünden uzunnn yıllar geçti.. şimdi o kadınla 18 yıldır evli ve 2 çocuğu var. o kadın yüzünden annemi beni yapayalnız bıraktı. artık benim bir babam yok yaşıyor ama benim için öldü. o yüzden erkeklerin yok bitirdim, yok aramızda bişey olmadı palavralarına inanma derim. annemce babamda annemi çok seviyordu, el üstünde tutuyordu ama aldattı. Allah yardımcın olsun arkadaşım.

Okurken resmen nefes aalamadım, bugasim ağrıdı
bilemedimki ne diyeceğimi:) ama kız t bir o. Evli bir adamla bile bile reziiiil!

okuyunca üzüldüm seni tanımıyorum ama inan benmde gözlerim doldu gerçekten çok ama çoook zor durum insan bişi demeye bile korkuyor yanlş yönlendiricem diye... ßelki dediğim şeyler yargılanabilir bilir ama hemen hemen her erkek eşiyle sorunluysa soluğu baskasında alıyor o yüzden derler ya hep içine at sorun olsada tartışma sus diye Tani eşinin yaptığı çook yanlş bunada lafım yok ama ay dicek birşeyde bulamıyorum çok seviyorsun bellii gerçekten eşinin dediği gibidir belkide bi anlık 3 4 günlük. sonçta eşin utanmş ve anenele bile konuşmş amaan diyip geçmemiş. ßence bi hemen değil ama biraz burnu sürtükten sonra bi şans daha ver derim.. yalnz bazı şartlar koy gün içinde seni belirli saat aralıklaryla arasın sen her aradğnda açsın o tlfnu , bütün şifrelerini vs herşeyn senin dahilinde olsun.. nebilm bi süre böle idare et yorulcaksn belki biras ama ama baktın yine değişiyor verdiği sözlerde durmuor yin şphelniosun işte ozaman bitir. ama şuan hemen bitirirsen keşkelerin çok oLur.. bikes daha fedakarlığını göstr derim ben...Allahm yardımcn olsn hakkında ne hayrlysa onu versn sana

Canım çok üzüldüm benim diyeceğim şey net çünkü aynı şeyleri ben yaşadım, ama tabiki karar senin, hayat senin...1 şans verilmeli mi emin değilim çünkü ben 1. şansı verdim 2. ye yeltendi 2. şansı verdim 3. ye yeltendi ki bizim olayımızda da cinsel olarak aldatma yoktu...Yani sonuç olarak 1. yapan 2. yi de yapar tecrübeyle sabitlendi...Ha benim tek farkım bizim çocuğumuz yok ve evliliğimin çok başındaydım.Birde senin güvenin kalmadı ve bunu onarması da çok zor olacak, dediğim gibi çok ama çok iyi düşün öyle karar ver lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…