- 21 Eylül 2021
- 3.624
- 10.577
- 29
-
- Konu Sahibi handeac123
Neden düşünsün ya. Utanmadan evde yatan kocaya kadincagiz calisip baksin mi bi de. Once tekmeyi bassin bu asalağa sonra calissin bence konu sahibiBoşanmayı düşünmez misiniz?
2 yıldır çalışmamış, daha da niyeti yok. Fabrikaya burun kıvırıyormuş bir de. Şu an hiç para yok, asgari ücret de olsa aydan aya para geçse elinize kötü mü olur? Ama yanaşmıyor.
Peki siz çalışmayı düşünmez misiniz?
Is kurma isini cok soledim beni dinlemiyorki araba almisti 6 ay once 300bintl simdi 550bintl satti dolar altin bitcoin borsa ne varsa oyle yuksek satiyor evde onlarla ugrasiyor tabi herzaman isler guzel gitmiyor. Simdi ev alcam kiraya vercem diyor yani eldeki nakiti birsekilde buyutuyor ama nereye kadar gider bu ilako sonu varHazıra dağ dayanmaz. Onlarla idare etmek yerine onlarla iş kursa ya. Bence boşanma niyetiniz yoksa bu fikri aklına sokun.
O zaman yatırım danışmanlığı şirketi açsın. Madem yatırımdan çok iyi anlıyor. Evden çıkmadan da yapabilir hem. Kursunu falan alsın bari bir işi olsun. Böyle olur muIs kurma isini cok soledim beni dinlemiyorki araba almisti 6 ay once 300bintl simdi 550bintl satti dolar altin bitcoin borsa ne varsa oyle yuksek satiyor evde onlarla ugrasiyor tabi herzaman isler guzel gitmiyor. Simdi ev alcam kiraya vercem diyor
Tesekurler mantikli olabilirO zaman yatırım danışmanlığı şirketi açsın. Madem yatırımdan çok iyi anlıyor. Evden çıkmadan da yapabilir hem. Kursunu falan alsın bari bir işi olsun. Böyle olur mu
Boşanmayacak galiba. E o zaman hepten aç kalırlar?Neden düşünsün ya. Utanmadan evde yatan kocaya kadincagiz calisip baksin mi bi de. Once tekmeyi bassin bu asalağa sonra calissin bence konu sahibi
Aynen ben cok anlamiyorum ama surekli takip ediyor bazen cok zararda ediyor ama ama buyuk kismini uygun araç buluyor aliyor mesela 5 6 ay sonra satiyor bir kismi borsada bitcoinde altin dolarda o sekilde donduruyorBen adamı anladım. Bizim işte arkadaş uğraşıyordu borsayla memurluktan istifa etti bunun için. Şirket falan kurmuş borsa işi için. Bütün zamanını ona veriyor çok da ilerletti dediler. Eğer bu yola baş koyduysa başka iş yapamaz. Sürekli takip etmesi gerekir. Ama benim tarzım değil tabi. Ben düzenli maaş insanıyım riskli işleri sevmem hiç.
6Aylik bebegimz var ben calisamiyorum o yuzdenKesinlikle calismali is secmemeli siz calisiyormusunuz cocuklariniz varmi sadece merak etdim?
Evet sosyal biri degil bildim bileli oyleydi hic arkadasi cevresi yok.tesekurlerYani bebeğiniz 6 aylık olduğuna göre eşinizin evden çıkmadığı, çalışmadığı dönemde hamile kalıp çocuk doğurmuşsunuz. Bu demek oluyor ki çok daha büyük bir sorun değil esinizin iş durumu sizin için.
Yatırım üzerinden birşey yapmak istiyorsa ona yoğunlaşsın.
Evden çıkmama, asosyal oluşu da yeni değildir. Bunları değiştirmezsiniz
Eşiniz 9 aydır işsizken bebek yapmaya karar vermişsiniz çok emindiniz sanırım iş bulacağından.6Aylik bebegimz var ben calisamiyorum o yuzden
Esim birsekilde evi ceviriyor ama 7 24 kari koca evde olunca iş haliyle sıkıcı hale geliyor bir erkegin evde durmasi hele onun acisindan dusunuyorum hergun ofluyor pofluyor hayata isyan ediyor sikintidan ne yapacagni bilemiyor odadan odaya geciyor yemek yiyor surekli balkona cikiyor. Kadin gibi dedikoduya basliyor. Ozlem duygusu olmuyor. Kafa hep boş oldugu icin depresyona girecekIki kisinin calismasini gerektirecek kadar gecim probleminiz yoksa, siz ise baslayacaksaniz, esiniz evi cekip cevirebiliyorsa bence problem olmaz. Sabah ise gideyim, aksam geldigimde yemegim hazir olsun isterdim ne yalan soyleyeyim. Bebegi evde oldugu donemde yapmışsınız yani calismayacagi kesinmis. Neden simdi sorun haline geldi onu merak ettim?
DOgru solemek gerekirse istemeden oldu bir gittim hastaneye hamileymisimEşiniz 9 aydır işsizken bebek yapmaya karar vermişsiniz çok emindiniz sanırım iş bulacağından.
Cesaret de değil bunun adı.
e bunları düzenli bir iş de çalışırken de yapabilir.araba alım satımını da sınırlama koydu devlet ayrıca.Aynen ben cok anlamiyorum ama surekli takip ediyor bazen cok zararda ediyor ama ama buyuk kismini uygun araç buluyor aliyor mesela 5 6 ay sonra satiyor bir kismi borsada bitcoinde altin dolarda o sekilde donduruyor
Pandemide esim once uzaktan calisti sonra isten cikarildi. surekli evde olmak bazen sıkıyordu ama sizin bebek avantajiniz var. Koyun bebek arabasina, babasi gunde 1 2 saat gezdirsin, mamasini yedirsin, oyun oynasin. Ikisi birden hava almis olur. Birgun perdeleri yikayin diger gün dolap iclerini silin. Aksamlari bebisi parka goturun, bu aylarda diger cocuklari izlemeyi seviyorlar. Bebek uyuduktan sonra beraber dizi film izleyinEsim birsekilde evi ceviriyor ama 7 24 kari koca evde olunca iş haliyle sıkıcı hale geliyor bir erkegin evde durmasi hele onun acisindan dusunuyorum hergun ofluyor pofluyor hayata isyan ediyor sikintidan ne yapacagni bilemiyor odadan odaya geciyor yemek yiyor surekli balkona cikiyor. Kadin gibi dedikoduya basliyor. Ozlem duygusu olmuyor. Kafa hep boş oldugu icin depresyona girecek