- 28 Mart 2018
- 169
- 93
- 31
-
- Konu Sahibi handeac123
Evet duzenli isdede yapailir rahat batti malesef cok sık satmiyor evet yilda 2 veya 3 kez degistiriyor araba 5 6 ayda bir degistiriyor yilda 3 diye biliyorume bunları düzenli bir iş de çalışırken de yapabilir.araba alım satımını da sınırlama koydu devlet ayrıca.
Okulunu okumuş, portföyü kuvvetli binlerce yatırım danışmanı varken kim niye bu adama bir kurs aldı diye danışmak için güvenip de para ödesin ki? Olmaz o iş.O zaman yatırım danışmanlığı şirketi açsın. Madem yatırımdan çok iyi anlıyor. Evden çıkmadan da yapabilir hem. Kursunu falan alsın bari bir işi olsun. Böyle olur mu
Ne bileyim belki bir şeylere vesile olur da çalışmaya başlar diye düşündüm. Müşterisi olacak kişi de bakar herhalde eğitimine vsOkulunu okumuş, portföyü kuvvetli binlerce yatırım danışmanı varken kim niye bu adama bir kurs aldı diye danışmak için güvenip de para ödesin ki? Olmaz o iş.
İstemeden olması için tecavüze uğramanız gerekir. Tahminimce bu da olmadığına göre istemeden değil ihmalden olmuş. Karı koca gerçekten rahatsınız, sonunuz hayır olur inşallahDOgru solemek gerekirse istemeden oldu bir gittim hastaneye hamileymisim
Iyi yapmissin baskasina yediriyor zikkim yesinBizimki de çalışıyor eve getirmiyor açtım davayı valla
Tık doğdu güneşim.DOgru solemek gerekirse istemeden oldu bir gittim hastaneye hamileymisim
İyi ki benim evladım olmuş iyi ki ..Sorumsuz, bilinçsiz insanlarda kendiliğinden doğal bir korunma çipi olsa da üremeseler keşke. Bu cehalet yüzünden olan çocuklara oluyor.
Iyide hazır para çabuk biter.yatirimda batmak da var çıkmak da var.2 yıl belki idare ettiniz ama bu önümüzdeki 20 -30yıl hep böyle devam etmez ki.bebege baksın, siz çalışın diyeceğim ama böyle bir adamı da beslemek istemezdim.ya da ayrılın,çalışın. Yada bebeğe baksın çalışın.bu iş bir yerde patlak verirEV kendimizin elinde 600 700bintl nakit var aileside kredi karti vermis 3 4bintlilik gerisini yatirim vesayre yapiyor onlara guveniyor bizimde aylik en az 10bim giderimiz oluyor
Sizce bu konuda ortada bilinçli, güçlü bir anne profili var mı?İyi ki benim evladım olmuş iyi ki ..
Hayatımda bana verdiği en güzel şey ..
İyi ki üremiş her çocuk baba ile büyüyecek bı durum da yok ki bilinçli güçlü bir anne olursa babayı rol model aldırmaz ise o çocuga hiç bişi olmaz önemli olan yapmak değil ciddi anlam da onun için endiselenmek...her seyin yeri ayrı .
allah sabır versin canım sana ben tahammül edemezdim açıkçasıDegisiyor bazen cok kazanio bazen bir kismini kaybediyor boyle idare ediyoruz diyo
bence biraz geç kalmış arkadaş bunu yapmak için blöfü yemeyebilirçalışmayacaksan ayrılacağım deyin net olarak
Belki gözü korkar ve çalışır.