Eşim çalişmiyor 24saat evde

e bunları düzenli bir iş de çalışırken de yapabilir.araba alım satımını da sınırlama koydu devlet ayrıca.
Evet duzenli isdede yapailir rahat batti malesef cok sık satmiyor evet yilda 2 veya 3 kez degistiriyor araba 5 6 ayda bir degistiriyor yilda 3 diye biliyorum

O zaman yatırım danışmanlığı şirketi açsın. Madem yatırımdan çok iyi anlıyor. Evden çıkmadan da yapabilir hem. Kursunu falan alsın bari bir işi olsun. Böyle olur mu
Okulunu okumuş, portföyü kuvvetli binlerce yatırım danışmanı varken kim niye bu adama bir kurs aldı diye danışmak için güvenip de para ödesin ki? Olmaz o iş.

Para olmasa çalışırdı..
Ekmek elden,su golden..
Zaten para geliyor.
G.tunu büyütmek dururken neden çalışacak ki kocan..
Aileler yardımı kessin bak nasıl çalışıyor.

Okulunu okumuş, portföyü kuvvetli binlerce yatırım danışmanı varken kim niye bu adama bir kurs aldı diye danışmak için güvenip de para ödesin ki? Olmaz o iş.
Ne bileyim belki bir şeylere vesile olur da çalışmaya başlar diye düşündüm. Müşterisi olacak kişi de bakar herhalde eğitimine vs

Yıllarca çalışmaya kocaya;bir gün geçecek, yaninda olayim diye baktim.Doğurdym issiz diye ücretsiz izin kullanamadim işe gittim.işe girdikten 3 ay sonra beni aldatmaya başlamış.Bosandik 1 ay sonra zengin diye beni aldattığı o.pu ile evlendi ve bir de hamile.
Asla kabul etmeyin evde oturan adami."Kör gözü açılınca önce bastonunu kırarmış" demişti bir yakınım.Siz onun güçsüz tarafisiniz artik.Kendini güçlü hissettiren yada ona koşulsuz bakan kadin istiyor erkekler

Yani siz de çalışmıyormuşsunuz, bu işsizliğe rağmen bebek yapmışsınız. Ev erkeği olmak istiyorsa ev işlerini yapsın bebeğe baksın siz de işe girin. Çoğu aile böyle geçiniyor, kadın ev hanımı erkek çalışıyor. Ama hem ev işine dokunmuyor çocuk bakmıyor hem çalışmıyorsa sıkıntı…

Ay herkes calisain demis. Galiba kocasi calismasin isteyen tek kadin benim :) boyle para gelsin, biz birlikte oturalim kahve icelim, yuruyuse cikalim, araba ile komsu sehirlere gidelim, resim kursuna baslayalim :)

Sorumsuz, bilinçsiz insanlarda kendiliğinden doğal bir korunma çipi olsa da üremeseler keşke. Bu cehalet yüzünden olan çocuklara oluyor.
İyi ki benim evladım olmuş iyi ki ..
Hayatımda bana verdiği en güzel şey ..
İyi ki üremiş her çocuk baba ile büyüyecek bı durum da yok ki bilinçli güçlü bir anne olursa babayı rol model aldırmaz ise o çocuga hiç bişi olmaz önemli olan yapmak değil ciddi anlam da onun için endiselenmek...her seyin yeri ayrı .

Evde erkeğin çalışmaması çok zordur. Ama eşiniz bana göre keyfi calismiyor. Ne demek fabrikada çalışmam benim erkek kardeşim var onunla aynı kafada illaki kendi işimi olmak zorunda olmamış batmış. İki sene az bir süre değil bence kaprisleri bir kenara bıraksinda iş ayırt etmesin. Onun bunun eline bakmakla ev geçimi olmaz.

EV kendimizin elinde 600 700bintl nakit var aileside kredi karti vermis 3 4bintlilik gerisini yatirim vesayre yapiyor onlara guveniyor bizimde aylik en az 10bim giderimiz oluyor
Iyide hazır para çabuk biter.yatirimda batmak da var çıkmak da var.2 yıl belki idare ettiniz ama bu önümüzdeki 20 -30yıl hep böyle devam etmez ki.bebege baksın, siz çalışın diyeceğim ama böyle bir adamı da beslemek istemezdim.ya da ayrılın,çalışın. Yada bebeğe baksın çalışın.bu iş bir yerde patlak verir

İyi ki benim evladım olmuş iyi ki ..
Hayatımda bana verdiği en güzel şey ..
İyi ki üremiş her çocuk baba ile büyüyecek bı durum da yok ki bilinçli güçlü bir anne olursa babayı rol model aldırmaz ise o çocuga hiç bişi olmaz önemli olan yapmak değil ciddi anlam da onun için endiselenmek...her seyin yeri ayrı .
Sizce bu konuda ortada bilinçli, güçlü bir anne profili var mı?

Eşiniz çalışmayı sevmiyor. 2 sene çok uzun bir süre. Aile yardımı bu kadar uzun süre olmaz, muhtemelen nakit paranızın faizi ile geçiniyorsunuz. Keşke bebek için acele etmeseymişsiniz ama olmuş artık , üzerine konuşmak boş.
Anladığım kadarıyla eşiniz baskı ile bir fabrikaya falan girse de durmaz.
Evliliğinize devam edecekseniz, tek mantıklı olan eldeki nakit paranız ile bir dükkan falan açmak.

X