- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.016
-
- Konu Sahibi handeac123
Daha önceki mesajlarınızda işe gitse de gitmese de ortalama 12 bin bazı dönemler 20 bin maaşı var..diyordunuz ?Aile işletmesi vardi işleri bozuldu kapattilar bir meselegi yok 2yildir evde cevresi vesayre yok oda bunalima girdi hayatdan biktim diyor. Gecimimizi aile yardimlari ile eldeki nakitlerle sagliyoruz. 7 24 evde iş ara desem fabrikada calismam diyor ne yapacagim
Siz çalışıyor musunuz ?Iste ne yapacagimi sasirdim umutsuzum
Verin eline fasulye kırsın siz gidin iş bulup çalışın
Nereye kadar ama. Iyi dayaniyorsunuz. Benim esim mecburi durumu oldu. 1,5 sene issizdi. Artik delirecektim. Halbuki mecburi durumduEldeki parasina guveniyor borsada altin bitcoin ve araba ya yatirim yapmsti onlarla idare ederiz diyor
Begigimiz 6aylik ona bakiyorum ben biraz buyuse girecegim iseSiz çalışıyor musunuz ?
Alın karşınıza konuşun, ya iş bul çalış ya da herkes kendi yoluna baksın diye resti çekin.
Bence kendisi de çalışmasın , böyle adam karısını çalıştırır evde yan gelip yatarBoşanmayı düşünmez misiniz?
2 yıldır çalışmamış, daha da niyeti yok. Fabrikaya burun kıvırıyormuş bir de. Şu an hiç para yok, asgari ücret de olsa aydan aya para geçse elinize kötü mü olur? Ama yanaşmıyor.
Peki siz çalışmayı düşünmez misiniz?
1 hafta izin alsa hoşlanmıyorum ben 24 saat evde olmasından.işe gidip akşam 7 gibi gelen erkek idealdir.Ev kadını oluyor da ev erkeği neden olmasın değil mi?Ama ev kadını gene evde çalışıyor,yemek,temizlik,çocuk falan derken.Konu sahibinin paşa soyundan gelen kocası da evde fotosentez yapıyor.
Yerinizde olsam gidip iş bakarım kendime,ev erkeği olsun bari kocanız.Ev işleri dışarıda çalışmaktan daha zor vallaAllah var yukarda her isime yardimci oluyor evde orasi ayri cocuga da bakiyor ama asiri rahat bu nereye kadar gitcek bilmiyorum
7 24saat hemde evdeof çok zor cidden gerçekten malak gibi yatıyor mu
oyun falanda mı oynamıyo ya eşiniz depresyonda olabilir mi7 24saat hemde evde
Valla benim eşim de bir dönem işsiz kaldı,ben de vardiyalı çalışıyordum o zaman.Adam her gün hali falan çirpiyordu,kafayı yemek üzereydi yaniNereye kadar ama. Iyi dayaniyorsunuz. Benim esim mecburi durumu oldu. 1,5 sene issizdi. Artik delirecektim. Halbuki mecburi durumdu
Oyun oynuyor ama bitcoin borsa ne varsa onlarla ugrasiyor ama duzgunzanmiyordaoyun falanda mı oynamıyo ya eşiniz depresyonda olabilir mi
kazanıo mu bariOyun oynuyor ama bitcoin borsa ne varsa onlarla ugrasiyor ama duzgunzanmiyorda
Bunalım için 2 yıl çok fazla. Toparlanması şart. Herkesin inişi çıkış oluyor. Babamda yaptığı hatadan dolayı 1 yıl boyunca işini yapamamıştı yasak gelmişti. O süre zarfında müteahhitlik yapmak yerine yapı denetimle uğraşmak istediğini söyledi yasak kalkmadan ona geçti. Bi şekilde devam etmek gerekiyor. Ailenin olmadığı durumlarda ne yapacak? Sizde çalışmıyorsunuz anladığım kadarıyla.Aile işletmesi vardi işleri bozuldu kapattilar bir meselegi yok 2yildir evde cevresi vesayre yok oda bunalima girdi hayatdan biktim diyor. Gecimimizi aile yardimlari ile eldeki nakitlerle sagliyoruz. 7 24 evde iş ara desem fabrikada calismam diyor ne yapacagim
Kızım 5 yaşlarındaydı mesleklerden konuşuyorduk “bazı kadınlar ev hanımı olmayı ve bazı erkekler ev beyi olmayı tercih edebilir” demişti çok hoşuma gitmiştiEv kadını oluyor da ev erkeği neden olmasın değil mi?Ama ev kadını gene evde çalışıyor,yemek,temizlik,çocuk falan derken.Konu sahibinin paşa soyundan gelen kocası da evde fotosentez yapıyor.
Degisiyor bazen cok kazanio bazen bir kismini kaybediyor boyle idare ediyoruz diyokazanıo mu bari
Kulağa tuhaf geliyor ama olabilir tabi kiKızım 5 yaşlarındaydı mesleklerden konuşuyorduk “bazı kadınlar ev hanımı olmayı ve bazı erkekler ev beyi olmayı tercih edebilir” demişti çok hoşuma gitmiştigerçekten neden olmasın?
Bizimki de çalışıyor eve getirmiyor açtım davayı vallacalismayan adamdan koca olmaz malesef. Erkek dedigin calisacak parasini kazanacak ailesine bakacak bu böyledir. Ben dayanamazdim sanirim