- 28 Kasım 2010
- 41.524
- 137.343
İnanın bu kadar düşünmek bile sırf mutsuzluk sebebi. Bakın siz bunları düşünürlen ne eşinizin umurunda ne de akrabalarının. Herkes hayatına devam ediyor,sadece siz üzgünsünüz,yıpranan bir de evliliğiniz oluyor tabi. Yoksa evet siz de eşinizle bir ailesiniz ama bu asla kök aileyi kendi haline bırakmak olmuyor. Bugün anneniz arasa hadi beni şuraya götür dese taksi tut da git demezsiniz. Ben bunu diyecek evlat hiç görmedim. Yardımlaşsın ya da kendisini söğüşletsinler bırakın,adı her ne ise artık önemsemeyin ,bakın görün siz rahat edeceksinizEvet kesinlikle o onun ailesi buna katılıyorum ama sonuçta biz ikimiz de bir aileyiz ve eşini bırakıp onlara yardıma koşmasını hazmedemiyorum. Sonra kendimi onun yerine koyuyorum benim annem köye git gel yapıcak olsa hayır diyemem sanırım ama işte o kafamdaki kötü düşünceleri atamıyorum. İnşallah ben de bu aile meselelerine sizin gibi olgunlukla yaklaşabilirim çünkü kendimi çok yıpratıyorum ve evliliğimi de kötü etkiliyor farkındayım. Ama ailesine karşı duyduğum kin geçmiyor nursuz insanlar. Bir de daha şimdiden hayır demezsem daha çok yüz bulurlar diye düşünüyorum bu ikilem arasında kaldım gerçekten