Teşekkür ederim çok naziksiniz.
Ben eşimle ilgili benzer durumları çok yaşıyorum,çünkü eşim köy kökenli bir adam. İnanın size 9 yıllık evliliğimde milyon tane örnek verebilirim. Köy kökenli olması dolayısıyla anne babası hariç diğer akrabalarına çok bağlı. (Anne baba ayrı olduğundan eşim ikisiyle de görüşmüyor,hatta görümcemle de görüşmüyor ama eskiden görüşürdü ve milyon tane sorun yaşardı onu da dipnot olarak geçebilirim)
Biri arar çıkar gider. Birisi çağırır koşar gider. Teyzesinin boy boy çocukları vardır ama teyzeyi doktora eşim götürür. Mesela şu anda kendi arabasını sattı,yeni arabasını bekliyor,o da henüz gelmedi ama bendeki arabayı istemeyip gidip emanet araba bulmuş,kuzeninin nişanlısını havaalanından karşılamaya gitmiş
Çoğu zaman işi biten afedersiniz kıçını döner,bazısı sebepsiz küser
benim hiç umurumda değildir. Yapan da o,karşılığını gören de o,göremeyecek olan da o. Hiç karışmam. Aynı durumda ben olsam %95ine yardıma koşmam. Ama o onun ailesi,bu da benim ailem. Herkes kendi ailesinden sorumlu ve herkes kendi ailesiyle ilgili kararları eşine dahi sormadan verebilmeli diye düşünüyorum.