- 28 Mart 2018
- 169
- 93
- 31
- Konu Sahibi handeac123
Nedeni nedirBizimki de çalışıyor eve getirmiyor açtım davayı valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nedeni nedirBizimki de çalışıyor eve getirmiyor açtım davayı valla
Sürekli borç ,idda,saçma sapan işler artık yalanların dan hayattan soğudum ufacık bebeğimle böyle bı cesarete girdim kaç senedir mücadele ediyorum ama yokNedeni nedir
EV kendimizin elinde 600 700bintl nakit var aileside kredi karti vermis 3 4bintlilik gerisini yatirim vesayre yapiyor onlara guveniyor bizimde aylik en az 10bim giderimiz oluyorBu ay 13.000 e yakın kredi kartı ödedik. Siz nasıl aile yardımı ve birikim ile yaşıyorsunuz? Nasıl bir birikmiş bu?
SIzde haklisiniz benim sonumda ayni olabilir malesefAilem yardım etti hep oda getirdi yarım yamalak kısacasi belirsiz bı hayati daha fazla surduremiyorum
Tövbe ya yeminle ne dicemi şaşırdım ....Degisiyor bazen cok kazanio bazen bir kismini kaybediyor boyle idare ediyoruz diyo
SIzde haklisiniz benim sonumda ayni olabilir
Biz kadinlar bu kafayla adam olaydık mutsuz kadın kalmazdı be bu adamlar niye böyle yaİnşaatta, fabrikada çalışmanın aile yardımıyla geçinmekten bin kat daha gurur verici olduğunu kafası bassaydı keşke.
Biz kadinlar bu kafayla adam olaydık mutsuz kadın kalmazdı be bu adamlar niye böyle ya
Bununla bir iş kursa pekiEV kendimizin elinde 600 700bintl nakit var aileside kredi karti vermis 3 4bintlilik gerisini yatirim vesayre yapiyor onlara guveniyor bizimde aylik en az 10bim giderimiz oluyor
esnaflik yapmak istemior kira vergi giderleri basemedikleri icin kapattilar isyerini napcak bilmiyorumBununla bir iş kursa peki
Fabrika istemiyor, esnaflık istemiyor, xxx holdinge ceo olarak başvursun bence hemen kabul edilir...esnaflik yapmak istemior kira vergi giderleri basemedikleri icin kapattilar isyerini napcak bilmiyorum
Ortak olarak birileriyle çalışsa pekiesnaflik yapmak istemior kira vergi giderleri basemedikleri icin kapattilar isyerini napcak bilmiyorum
Adam sabahlara kadar keyif yapıp öğlene kadar uyumuyor ve evin iş yükünü de üstleniyorsa valla katılırım bu düşünceye aslında. Ama eminim sağa sola çorap yumurtlamak ve tıkınmak dışında bir şey yapmıyordurfazla yazma.sonra biri gelir hani eşitlik vardı der.çalışmayan erkeğe saldırıyorsunuz ama siz de ev kadınısınız der neme lazımm
Hazıra dağ dayanmaz. Onlarla idare etmek yerine onlarla iş kursa ya. Bence boşanma niyetiniz yoksa bu fikri aklına sokun.Eldeki parasina guveniyor borsada altin bitcoin ve araba ya yatirim yapmsti onlarla idare ederiz diyor