Eşim çalış diye baskı yapıyor napmam lazım

busehan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2024
17
-6
24
Öncelikle herkese merhabalar ben 23 yaşındayım evliyim çocuğumuz yok eşim benden yaşça büyük 46 yaşında güzel bı evliliğimiz vardı . Taksi şoförü kendi aracı küçük bı şehirde yaşıyoruz zaten ev kiramiz 8 bin . Neyse arkadaşlar son zamanlarda bana sürekli çalış diye baskı yapıyor . Git çaycılık yap garsonluk yap diye üstüme geliyor . Ben tabikide çalışmaktan gocunan utanan bı insan asla olmadım kasiyerlik garsonluk yaptım ( evlenmeden önce ) ama şuan aramızda yaş farkı olduğu için açık ve net belki tepki cekicem ama çalışmaya sıcak bakmıyorum . Tabikide yaş farkını bilerek ve severek evlendim ama çevrem akrabalarım kaç yaşında adamla evlendi hala garsonluk yapıyor demesinler istiyorum . Anlatabildimmi bilmiyorum ama . Yani aslında baktığımda çok harcaması olan bı kadın değilim . Sizce ne yapmam lazım belki benden yaşı büyükler vardır bana bı akıl verirseniz çok sevinirim iyi günler diliyorum hepinize

Eşinizin yaşıyla sizin çalışmanızın ne alakası var? Yaşını sorun edeceğiniz durumlar vardı madem neden evlendiniz?

Çalışmanız sizin için de iyi sigortanız ödenir yaşınız çok genç daha. Çalışmak istemeyebilirsiniz ama bu sebeple istememeniz çok saçma.

Para için evlilik yapacaksan taksiciyle değil daha zengin biriyle evlenmen lazımdı. Ölse gitse sana kalacak iki kuruş yok gibi duruyor şu an. İleride kesin çalışacak gibi duruyorsun
Hem babası yaşındaki herifi koynuna aldı, hem de çalışacak maalesef planları suya düşmüş jhdjsdhjsd.
Muhtemelen kaçmıştır.
Ailesi babası yasındaki adama kızını niye versin.
Hadi diyelim zengin diye göz yumdular.
Zengin dedigim de taksisi var ya malum zengin sanmışlardır :)
Yine adam karlı çıkmış bu işten.
Hem çıtırı koynuna almış, hem de çalış diye itekliyor.

Baban kaç yaşında?

Yani gerçekten de parası da yoksa böyle bir adamla evlenme motivasyonunuz neydi?..Aşk demeyin yaşıtların,yağız delikanlilar dururken bu adama aşık olabileceğini düşünmüyorum

çevrem akrabalarım kaç yaşında adamla evlendi hala garsonluk yapıyor demesinler istiyorum .
Akrabalariniz zaten konusacagi kadar konusuyordur kimse sirf evde oturabiliyorsunuz diye babaniz yasindaki taksiciyle evlenmenize oh rahat etti demiyordur. O kadar yaş farkiyla evlendiniz zengin bile değil ne alaka yani sirf evde oturmak miydi dert.
Calismayan bir cok kadin var ve bunca yaş farki olmuyor.
Konu gercek degildir umarim ya

Mahvetmişsin hayatını, çok mu aradın bu sümsüğü hem de eşek kadar herif , insan 46 yaşındaki ile evleniyorsa bari zengin birini seçerdi, akıl yok hiç sende , adama bak bu haliyle bir de çalış diyor utanmadan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…