Hem babası yaşındaki herifi koynuna aldı, hem de çalışacak maalesef planları suya düşmüş jhdjsdhjsd.Para için evlilik yapacaksan taksiciyle değil daha zengin biriyle evlenmen lazımdı. Ölse gitse sana kalacak iki kuruş yok gibi duruyor şu an. İleride kesin çalışacak gibi duruyorsun
Baban kaç yaşında?Öncelikle herkese merhabalar ben 23 yaşındayım evliyim çocuğumuz yok eşim benden yaşça büyük 46 yaşında güzel bı evliliğimiz vardı . Taksi şoförü kendi aracı küçük bı şehirde yaşıyoruz zaten ev kiramiz 8 bin . Neyse arkadaşlar son zamanlarda bana sürekli çalış diye baskı yapıyor . Git çaycılık yap garsonluk yap diye üstüme geliyor . Ben tabikide çalışmaktan gocunan utanan bı insan asla olmadım kasiyerlik garsonluk yaptım ( evlenmeden önce ) ama şuan aramızda yaş farkı olduğu için açık ve net belki tepki cekicem ama çalışmaya sıcak bakmıyorum . Tabikide yaş farkını bilerek ve severek evlendim ama çevrem akrabalarım kaç yaşında adamla evlendi hala garsonluk yapıyor demesinler istiyorum . Anlatabildimmi bilmiyorum ama . Yani aslında baktığımda çok harcaması olan bı kadın değilim . Sizce ne yapmam lazım belki benden yaşı büyükler vardır bana bı akıl verirseniz çok sevinirim iyi günler diliyorum hepinize
Babam yok maalesefBaban kaç yaşında?
Olsaydı o da 46 yaşında olurdu zaten.Babam yok maalesef
Babanın olmaması sorumun cevabı değil, yaşasaydı baban muhtemelen eşinle aynı yaşlarda olurdu.Bunu kendine neden yaptın? Seni bataktan falan mı kurtardı? Onun 2.evliliği ve nafaka da veriyor değil mi?Babam yok maalesef
Yani gerçekten de parası da yoksa böyle bir adamla evlenme motivasyonunuz neydi?..Aşk demeyin yaşıtların,yağız delikanlilar dururken bu adama aşık olabileceğini düşünmüyorumÖncelikle herkese merhabalar ben 23 yaşındayım evliyim çocuğumuz yok eşim benden yaşça büyük 46 yaşında güzel bı evliliğimiz vardı . Taksi şoförü kendi aracı küçük bı şehirde yaşıyoruz zaten ev kiramiz 8 bin . Neyse arkadaşlar son zamanlarda bana sürekli çalış diye baskı yapıyor . Git çaycılık yap garsonluk yap diye üstüme geliyor . Ben tabikide çalışmaktan gocunan utanan bı insan asla olmadım kasiyerlik garsonluk yaptım ( evlenmeden önce ) ama şuan aramızda yaş farkı olduğu için açık ve net belki tepki cekicem ama çalışmaya sıcak bakmıyorum . Tabikide yaş farkını bilerek ve severek evlendim ama çevrem akrabalarım kaç yaşında adamla evlendi hala garsonluk yapıyor demesinler istiyorum . Anlatabildimmi bilmiyorum ama . Yani aslında baktığımda çok harcaması olan bı kadın değilim . Sizce ne yapmam lazım belki benden yaşı büyükler vardır bana bı akıl verirseniz çok sevinirim iyi günler diliyorum hepinize
Akrabalariniz zaten konusacagi kadar konusuyordur kimse sirf evde oturabiliyorsunuz diye babaniz yasindaki taksiciyle evlenmenize oh rahat etti demiyordur. O kadar yaş farkiyla evlendiniz zengin bile değil ne alaka yani sirf evde oturmak miydi dert.çevrem akrabalarım kaç yaşında adamla evlendi hala garsonluk yapıyor demesinler istiyorum .
Mahvetmişsin hayatını, çok mu aradın bu sümsüğü hem de eşek kadar herif , insan 46 yaşındaki ile evleniyorsa bari zengin birini seçerdi, akıl yok hiç sende , adama bak bu haliyle bir de çalış diyor utanmadan...Öncelikle herkese merhabalar ben 23 yaşındayım evliyim çocuğumuz yok eşim benden yaşça büyük 46 yaşında güzel bı evliliğimiz vardı . Taksi şoförü kendi aracı küçük bı şehirde yaşıyoruz zaten ev kiramiz 8 bin . Neyse arkadaşlar son zamanlarda bana sürekli çalış diye baskı yapıyor . Git çaycılık yap garsonluk yap diye üstüme geliyor . Ben tabikide çalışmaktan gocunan utanan bı insan asla olmadım kasiyerlik garsonluk yaptım ( evlenmeden önce ) ama şuan aramızda yaş farkı olduğu için açık ve net belki tepki cekicem ama çalışmaya sıcak bakmıyorum . Tabikide yaş farkını bilerek ve severek evlendim ama çevrem akrabalarım kaç yaşında adamla evlendi hala garsonluk yapıyor demesinler istiyorum . Anlatabildimmi bilmiyorum ama . Yani aslında baktığımda çok harcaması olan bı kadın değilim . Sizce ne yapmam lazım belki benden yaşı büyükler vardır bana bı akıl verirseniz çok sevinirim iyi günler diliyorum hepinize