ESiM BOSANMAK ISTIYOR

Karı koca neden çalışmıyorsunuz?
Nereye gittiğini bilmediğiniz para,borçları ödemek için yapılan gereksiz hareketler,karttan nakit avans çekilmesi vs.
Arkadaşım madem çalışmayacaksınız,para idaresi bilmiyorsunuz bence evlilik işine girmeniz bile hatalı olmuş.
Şimdi boşanmak da istemiyorsunuz ama adamın da sizden farkı yok,sizi daha büyük çıkmaza sürükleyecek belli ki.

karta gen her ay asgari 4-5 bin gibi bir tutar vardi bunu kendiside biliyordu.Ne yapabilirdim ailemden gecen para bunun yarisi kadardi.Asgariyi yatirmaya calis sonra karttan tekrar cek faiz ode defalarca soyledim ya boyle olmiycak caresine bakmamiz lazim die hep tamam bakariz hallederiz.Ama hicbirseyi halledemedi bende yanlista olsa o anlik boyle bir cozum buldum keske biraksaydim icralik olsaydi da kendi dusunseydi
Keşke öyle yapsaydın nanköre

Uste çık. Tek kurtuluşun bu. Sakin eve ben baktım falan deme. Algıyı değiştirmen lazım ona de ki:

Senin ne kadar zor zamnlar geçirdiğini ve maddi olarak zorlandigin için bana karşı ezildigini gördüm. Karti da ödemeyince sana yansitmadan böyle bı cozum buldum.karim benim psikolojimi düşünüyor diyecgine bana yaptığın bu haksızlığa inanamıyorum. Gururum çok kırıldı. İstersen bankadan tek tek bak ne kadar ödenmiş tüm para nereye gitmiş.asil sen benim güvenimi yıktın ben seni dusunrken sen beni nelerle sucluyosun?ben bana guvenmeyen onu düşünürken bana haksislik eden bı adamla zaten beraber olamam de'. Sonra sus. Evde sürekli dalgın ol. TV açık olsun ama alakasız bı program olsun izler gibi yap akşamları. Tokum ben de.ama trip yok. Çok kirginsin unutma. Ailesine arkadaşlarına sorarlar ise çok kırıldım de kapat. Evde üzgün kirginsin. Koltukta uyuya kal mesela ustunn açık.ozur dilemek yok. Kuzenim yaşadı buna benzer.bunlari yaptı.adam özür diledi bi hafta sonra.
Güzel demişsiniz de adam eve gelmiyormuş ki.

Gunaydin
Desteginiz icin tesekkurler.Saatlerdir annemle konusuyoruz.Annemede eve kendisinin baktigini soylemis.Annemde basta bana yuklendi ama bunun sadece 9-10 aylik bir durum oldugunu soyleyince ve detaylari anlatinca ikimizinde hakli yonleri oldugunu ama istersem hemen esyalarimi toplayip eve gelebilecegimi soyledi.Dun esim anneme gittiginde ben onu cok severek evlendim ama benim arkamdan is cevirdi onu asla affetmiycem bu sekilde gitmiycek caresine bakicam demis annem o da oturdu cok agladi dedi.Benimle hicbir sekilde konusmak istemiyormus
Eşiniz madem bu kadar gururlu,neden 1 kez bile sormadı,10 binlira çektik kartından ödemedim,nasıl ödedin,ödeyebildin mi diye.
Birde size güvenmiyormuş ya pes.
Adam gibi adam olsa zaten eşine borç takıp ödememezlik yapmaz,ödeyemedi madem,gel bunu taksitlendirelim,birşey yapalim der. Ne olmasını bekliyormuş,banka bu seferlik bizden olsun almayalim mı diyecekmiş 10bin lirayı.
Parayı çekerken iyi,ödemezken iyi,siz ödemek için borc yapınca" sana güvenmiyorum" .
Eşiniz dolandırıcı gibi davraniyor ve daha da kötüsü bunun farkında bile değil.

Karı koca neden çalışmıyorsunuz?
Nereye gittiğini bilmediğiniz para,borçları ödemek için yapılan gereksiz hareketler,karttan nakit avans çekilmesi vs.
Arkadaşım madem çalışmayacaksınız,para idaresi bilmiyorsunuz bence evlilik işine girmeniz bile hatalı olmuş.
Şimdi boşanmak da istemiyorsunuz ama adamın da sizden farkı yok,sizi daha büyük çıkmaza sürükleyecek belli ki.
Kari koca calismiyor degiliz esim calisiyor benimde aileme ait bir daireden kira gelirim var boyle olunca esim bastan calismami istemedi.Ama olaylar bu noktaya gelince calisman lazim dedi ve ben ise girdim ama girdigim is yerinde patron tarafindan sozlu ve neredeyse fiziksel tacize gelecek problemler yasayinca 2 ay sonra isten cikmak durumunda kaldim malum ha diyince is bulunmuyor.Yani olay sizin disardan baktiginiz sekilde degil

Eşiniz madem bu kadar gururlu,neden 1 kez bile sormadı,10 binlira çektik kartından ödemedim,nasıl ödedin,ödeyebildin mi diye.
Birde size güvenmiyormuş ya pes.
Adam gibi adam olsa zaten eşine borç takıp ödememezlik yapmaz,ödeyemedi madem,gel bunu taksitlendirelim,birşey yapalim der. Ne olmasını bekliyormuş,banka bu seferlik bizden olsun almayalim mı diyecekmiş 10bin lirayı.
Parayı çekerken iyi,ödemezken iyi,siz ödemek için borc yapınca" sana güvenmiyorum" .
Eşiniz dolandırıcı gibi davraniyor ve daha da kötüsü bunun farkında bile değil.
Niye odesinki ben nasilsa altindan kalkmaya calisiyorum her ay param geliyor yatiriyorum cekiyorum faiz oduyorum.O sadece odedin mi ne kadar borc kaldi diye soruyor ne diyim ki artik allaha havale ediyorum

Kari koca calismiyor degiliz esim calisiyor benimde aileme ait bir daireden kira gelirim var boyle olunca esim bastan calismami istemedi.Ama olaylar bu noktaya gelince calisman lazim dedi ve ben ise girdim ama girdigim is yerinde patron tarafindan sozlu ve neredeyse fiziksel tacize gelecek problemler yasayinca 2 ay sonra isten cikmak durumunda kaldim malum ha diyince is bulunmuyor.Yani olay sizin disardan baktiginiz sekilde degil

Pardon, kusura bakmayın.
Sizden ve sizin ailenizden sürekli para çıkmış gibi duruyor,yazdıklarınızı okuyunca.
Niye çalışmıyorsunuz karı koca diye o yüzden sordum.
Evin geçimi,evlilik giderleri, bir de üzerine karttan çekilip eşe verilen para.

insanların boşanma mevzusu dur gidim bi boşanayıma döndü sanki manavdan bir kilo patates alır gibi oldu yani kocamdan tecrübe ile sabit.kendini rezil ediyor.şimdi boşanma sebepleri ile

Ona verdigin para yuzunden sikintiya girdin bi de seni bosayacakmis.super. cok kolay her seyi dekontuyla belgesiyle dok herkesin icine. Para nereye gitmis kabak gibi cikar ortaya. Ama kocani sevmedim

Pardon, kusura bakmayın.
Sizden ve sizin ailenizden sürekli para çıkmış gibi duruyor,yazdıklarınızı okuyunca.
Niye çalışmıyorsunuz karı koca diye o yüzden sordum.
Evin geçimi,evlilik giderleri, bir de üzerine karttan çekilip eşe verilen para.
Onemli degil calisma konusunda esimle bi sikintim yok caliskandir.Calisir disarda kendi basina gezmesi yemesi de yoktur ama cektigi ve odemedigi para bizi bitime noktadina getirdi

Niye odesinki ben nasilsa altindan kalkmaya calisiyorum her ay param geliyor yatiriyorum cekiyorum faiz oduyorum.O sadece odedin mi ne kadar borc kaldi diye soruyor ne diyim ki artik allaha havale ediyorum
Valla eşiniz olmasa bu adam,dolandırıci diyeceğim, böyle bir rahatlık olamaz. Şok oldum.
Birde üste çıkıp sana güvenmiyorum demesi.
Bilemedim ya,çok çirkin. İnsan borcunu ödemez mi? Eşinin nasıl ödeyeceğini durup düşünmez mi?

Onemli degil calisma konusunda esimle bi sikintim yok caliskandir.Calisir disarda kendi basina gezmesi yemesi de yoktur ama cektigi ve odemedigi para bizi bitime noktadina getirdi
Tamam da siz karı koca olarak gelir gider hesabı yapmaz mısınız hiç?
Adamın aldığı maaş bellidir,evdeki gider de bellidir di mi?
Sıkışığım dediği zaman hayırdır demediniz mi?

Ona verdigin para yuzunden sikintiya girdin bi de seni bosayacakmis.super. cok kolay her seyi dekontuyla belgesiyle dok herkesin icine. Para nereye gitmis kabak gibi cikar ortaya. Ama kocani sevmedim
Benim sozume guvenmeyen bi adama neyi ispat etmeye calisayim ki defalarca anlattim anlamak istemedi.En son sinirlenince yedim parayi dedim ne yapabilirim ki ben aileme durumu izah ettim sagolsunlar yargilamadan suclamadan dinleyip bana kapilarini actilar gerisi onun bilecegi is artik

Benim sozume guvenmeyen bi adama neyi ispat etmeye calisayim ki defalarca anlattim anlamak istemedi.En son sinirlenince yedim parayi dedim ne yapabilirim ki ben aileme durumu izah ettim sagolsunlar yargilamadan suclamadan dinleyip bana kapilarini actilar gerisi onun bilecegi is artik
O.zaman bosa gitsin. Zaten kafanda bitmis bence

Tamam da siz karı koca olarak gelir gider hesabı yapmaz mısınız hiç?
Adamın aldığı maaş bellidir,evdeki gider de bellidir di mi?
Sıkışığım dediği zaman hayırdır demediniz mi?
Yaa soyle esim serbest meslek sahibi eve para gunluk olarak giriyor.Ilk evlendigimiz zaman ben evin masraflarini o da kendi kazandigiyla krediyi oder diye hesapladim ki bu yaklasik bu duzende 15 ay gitti fakat evlilik asamasinda kredi kartlarina borc yaptigini ben evlendikten 5-6 ay sonra ogrendim.Sikistim dediginde de hem kartlar hem kredi yetisemedi diye dusunerek sorgulamadan verdim

Herşeyin resmi belgeler ile gösterilebileceği bir olayda, inanmıyorum güvenmiyorum ha. Yok öyle yağma.Çok çok özürdiliyorum herkesten bence konu sahibinin hiçbir hatası yok.ben bütün yorumları ve cevapları okudum. Adama acayip sinir oldum. Sen kimsin birde boşanmak istiyorum diyor. Okadar kafama oturmadı ki bu olay. Ya konu sahibi bir şeyleri eksik anlatıyor yada bu adam bildiğin bu kadını kullanıyor. Kullandı kullandı artık kullanacak birşey kalmadı. Bunuda tak oturttu bahane olarak. İki şıktan biri böyle saçmalık olamaz. 10000 TL eve gitti diyor o bile kesin değil. 4 - 5ay sonra konu sahibi öğreniyor. Böyle şeymi olur ya bir de kadına sana güvenmiyorum diyor. Kim güvenilmez asıl,sinir oldum.

X