ESiM BOSANMAK ISTIYOR

ahh yazık hiçbir yuva yıkılmasın tabi ama siz de eşinize yardım etmek ailenizin para sıkıntıısnı çözmek için yaptınız sonuçta bu kadar kötü bişey değilki.

Cocukla ilgili bi durum olacagini zamnetmiyorum cunku hem bende hem onda problem var.Yani baskasiylada evlense cocuk sahibi olma olasiligi cok dusuk
Ama olasılık düşük bile olsa var . Bence bahane arıyor. Hem borcu için senin karttan 10 bin çekcek hemde sana senin başka borcun vardı yalan söylüyorsun diyecek . Adamdaki karaktere bak . Ağlayarak suç bastırıyor. Vicdan rahatlatıyor

Ortada ihanet yok, büyük bir olay yok. Ben onu çok sevdim böyle mi olacaktı deyip ağlamak nedir ya? Sizi dinlemiyorsa mesajla anlatın o ürünleri neden aldığınızı okusun anlasın ama hala yok böyle devam etmez diyorsa o zaman üzgünüm ama bahane arıyormuş denir bu durumda.
Urunlleri neden aldigimi zaten anlattim anlatamadigim konu su ornek veriyorum ben urunleri taksitle 10 bin tl ye aldim ama satarken elime 5 bin tl gecti kalan 5 binin faize gittigi konusunda derdimi anlatamiyorum.Bu kadar parayi ne yaptin diyor

Evet ikimizinde psikolojisi iyi degil.Annem ikinizde buraya gelip karsilikli konusacaksiniz dedi ama bilemiyorum gelir mi gelmez mi kesin bosaniyorum dememis ama boyle devam etmez caresine bakicam diyip aglamis
Burda tek suçlu siz değilsiniz. O bu parayı çekerken ödeyemeyeceğini bilmiyor muydu? O neden çekti çok mu acil ihtiyaçtı ki siz borcu kapatmak için uğraşırken bu kadar üstünüze geliyor. Gerçekten normal bir psikoloji değil. sizin dediğiniz her şey yalansa ne yapmış olabilirsiniz ki onun gözünde bu kadar üste çıkmaya çalışıyor. Ne yalanımı gördün de ben yalancıyım bu konuda da sana yardım etmeye çalışırken sen etkilenme diye söylemedim ama çözülmeyecek hiçbir şey yok hayat sadece bugünden mi ibaret de sen benden boşanmak istiyorsun sen de çektin para ben bir şey demedim sen niye sana yardımcı olmaya çalışırken bana bunu yapıyorsun diyerek haklılığınızı savunun ama tatlı tatlı söyleyerek çünkü sert yaparsanız bu psikolojide ters teper.. Sizin haklılığınızı anladıkça yumuşayacaktır. Anneniz de bu konuşmada orada bulunsun ve size destek çıksın. Ama yumuşamıyorsa ve hala aynıysa o zaman evet bu bir bahane başka açıklaması yok.. Siz tüm çözümleri önüne serin kabul etmiyorsa da sen bahane arıyorsun tüm çözümler burda birini bile kabul etmiyorsun diye onu suçlayın son çare olarak suç sizde kalmasın kesinlikle.. Barışacaksa da siz istediğiniz için değil kendi istediği için barışsın yoksa ilerde ben seni affettim diye tepenize çıkar en ufak olayda.

Son düzenleme:
Ama olasılık düşük bile olsa var . Bence bahane arıyor. Hem borcu için senin karttan 10 bin çekcek hemde sana senin başka borcun vardı yalan söylüyorsun diyecek . Adamdaki karaktere bak . Ağlayarak suç bastırıyor. Vicdan rahatlatıyor
ailemden aldigi borcun yarisini dun gidip odemis neyle nasil odedi o da muallak cunku odeyecegi parasi yoktu biliyorum.Annemede kartindan para cektim onuda odiycem demis bilemiyorum.Kusura bakmayin kafam cok daginik boyle boluk porcuk yaziyorum.Hersey olabilir tabi kafasindan ne geciriyor bilemiyorum

Urunlleri neden aldigimi zaten anlattim anlatamadigim konu su ornek veriyorum ben urunleri taksitle 10 bin tl ye aldim ama satarken elime 5 bin tl gecti kalan 5 binin faize gittigi konusunda derdimi anlatamiyorum.Bu kadar parayi ne yaptin diyor
Size neden bu kadar yalancı muamelesi yapıyor? Normalde size güvenen insan , faize gitti dersiniz inanır, bir de onun borcu yani hayret bir şey. Bence çok üstüne düşmeyin. Faize gitti demişsiniz, bana güvenmeyip böyle bir şey için boşanmayı düşünüyorsan sen bilirsin bu güvensizlikle nasıl devam edeceğiz zaten deyin, dik durun bence karşısında

ahh yazık hiçbir yuva yıkılmasın tabi ama siz de eşinize yardım etmek ailenizin para sıkıntıısnı çözmek için yaptınız sonuçta bu kadar kötü bişey değilki.
ama malesef bunu esime anlatamiyorum yaptigim tek hata o zaten sikintida daha fazla bunlari dusunup uzulmesin diye olayi kapatmaya calismak oldu ama elime yuzume bulatirdim

hakkınızda hayılrıssı ne ise o olsun inşallah

10 aydan buyana olan Hesabı ortaya dökün,
İşte halep işte arşın.
Boşanmak istiyorum dediğinde, ağlayıp sızlamayın, dik durun. Kendi iş bilmezliğinin faturasını size çıkarmasına izin vemeyin.
Sizin tek hatanız aldığınız diğer ürünü söylememeniz ama hatanın büyüğü kendisinde, Yuvayı yıkan kendisi demek ki bu yuvayı sizin kadar önemsemiyor.
inanin kafam allak bulmak annemden duyduklarimdan sonra icim parca parca oldu resmen.Bi yanim aksam geldiginde tekrar konusmaya calis bir yanimda birak davayi acip borcunu odeyene kadar sus evde bekle diyor

Doğru mu anladım hem adamın sizin üzerinize yaptığı borcu ödediniz hem de adam sizden boşanmak mı istiyor 😱 bir de bunun için üzülüyor musunuz 😱
evet yaptigi borcu hala odemeye calisiyorum sukur ki son 2 ayim kaldi.Evet malesef boyle bir durumda bile hala uzulebiliyorum cunku bu olaya kadar birbirimizi seven ve deger veren insanlardik yada ben oyle zannediyordum

Esiniz niye okadar borclandı. Ödeyecek durum yok madem niye aldi okadar seyi
Siz de o borcu ödemek icin ondan gizli biseyler yapmissiniz tamam bu yanlis da yani niyetiniz kötü degil sonucta.
Esiniz asiri tepki vermis ama güvensizlik olusmus kendisinde bu yüzden. Gizli saklı biseyler yaptiginizi dusunmus.
Madem aileler de ögrendi. Hep beraber konusun
Kacarak nereye kadar

Uste çık. Tek kurtuluşun bu. Sakin eve ben baktım falan deme. Algıyı değiştirmen lazım ona de ki:

Senin ne kadar zor zamnlar geçirdiğini ve maddi olarak zorlandigin için bana karşı ezildigini gördüm. Karti da ödemeyince sana yansitmadan böyle bı cozum buldum.karim benim psikolojimi düşünüyor diyecgine bana yaptığın bu haksızlığa inanamıyorum. Gururum çok kırıldı. İstersen bankadan tek tek bak ne kadar ödenmiş tüm para nereye gitmiş.asil sen benim güvenimi yıktın ben seni dusunrken sen beni nelerle sucluyosun?ben bana guvenmeyen onu düşünürken bana haksislik eden bı adamla zaten beraber olamam de'. Sonra sus. Evde sürekli dalgın ol. TV açık olsun ama alakasız bı program olsun izler gibi yap akşamları. Tokum ben de.ama trip yok. Çok kirginsin unutma. Ailesine arkadaşlarına sorarlar ise çok kırıldım de kapat. Evde üzgün kirginsin. Koltukta uyuya kal mesela ustunn açık.ozur dilemek yok. Kuzenim yaşadı buna benzer.bunlari yaptı.adam özür diledi bi hafta sonra.
Soylediklerinizi okuyunca aslinda bunlari bilincsiz olarak yaptigimi farkettim ama inanin hic etkisi olmadi gecen hafta koltukta ustum acik uyuya kalmisim sabah kalktim kaskati kesilmisim ustume bi battaniye bile ortmeden gidip yatmis
Öncelikle erkeklere kayıtsız şartsız maddi destek olunmasına karşıyım.Erkekler bu tarz şeylerin kıymetini bilmez.Ve erkek adam bir zahmet kendi borcunu kendisi kapatsın.Banada biraz çocuk nedeniyle bahane aramış gibime geldi.Siz bu arama saçınızı süpürge ederken adam nasılda 1 kalemde çiziverdi görüyorsunuz.Durumu izah edin ve bence bu adamı siz boşayın.Nasılsa kendisi boşanmak istiyor. Anlaşmalı olarak boşanıp alacaklarınızı alın ve yol verin.Bir erkeğin bir kadını durduk yere boşamak istemesi kadar onur kırıcı birşey yok.
Soylediklerinizde yerden goge kadar haklisiniz.Ama boyle tek kalemde benim arkamdan is cevirdi guvenim kalmadi diyip bitirmesini aklim almiyor.Anlasamazsiniz evde surekli kavga gurultu olur sevgi saygi kalmaz tamam derim.Ama boylesini aklimda mantigimda kalbinde kabul etmiyor

Yaptığınız çok saçma gerçekten.
Yani ederinden satamayıp zarar ediyorsunuz. Yarı yarıya zarar ettiğiniz bir şey için takst ödüyorsunuz bari kredi çelseydiniz de en azından borç kapansaydı.
Anlamadığım şey şu o on bin ilk etapta neden çekildi biliyor musunuz? Yani adam böyle para toplayıp toplayıp kadın batınca kaçıyor olabilir mi? Dolandırmak için evlenmiş olabilir mi? O onbinin gittiği yerden emin olun önce. Annesine yada kardeşine aktarmış biriktiriyor olabilir ni?

Burda tek suçlu siz değilsiniz. O bu parayı çekerken ödeyemeyeceğini bilmiyor muydu? O neden çekti çok mu acil ihtiyaçtı ki siz borcu kapatmak için uğraşırken bu kadar üstünüze geliyor. Gerçekten normal bir psikoloji değil. sizin dediğiniz her şey yalansa ne yapmış olabilirsiniz ki onun gözünde bu kadar üste çıkmaya çalışıyor. Ne yalanımı gördün de ben yalancıyım bu konuda da sana yardım etmeye çalışırken sen etkilenme diye söylemedim ama çözülmeyecek hiçbir şey yok hayat sadece bugünden mi ibaret de sen benden boşanmak istiyorsun sen de çektin para ben bir şey demedim sen niye sana yardımcı olmaya çalışırken bana bunu yapıyorsun diyerek haklılığınızı savunun ama tatlı tatlı söyleyerek çünkü sert yaparsanız bu psikolojide ters teper.. Sizin haklılığınızı anladıkça yumuşayacaktır. Anneniz de bu konuşmada orada bulunsun ve size destek çıksın. Ama yumuşamıyorsa ve hala aynıysa o zaman evet bu bir bahane başka açıklaması yok.. Siz tüm çözümleri önüne serin kabul etmiyorsa da sen bahane arıyorsun tüm çözümler burda birini bile kabul etmiyorsun diye onu suçlayın son çare olarak suç sizde kalmasın kesinlikle.. Barışacaksa da siz istediğiniz için değil kendi istediği için barışsın yoksa ilerde ben seni affettim diye tepenize çıkar en ufak olayda.
Sanirim en mantiklisi bu olacak inanin 10 aydir bor odiycem diye sokaga bile cikamiyorum.O da bunu biliyor anneme ustune basina bisey aldigi yok sokaga cikmiyor bu para nereye gidiyor demis sadece mesaj mi atsam yuzyuze mi konussam bilemedim.Yuzyuze konusabilecegimi zannetmiyorum cunku tum kapilari kapatmis annemede soyledim ayni durumda o olsaydi isleri kotu gitseydi borcu olup benden saklasaydi ve ben bunu ogrendigimde bosaniyorum deseydim benim yuzume tukurmezlermiydi dedim

Ne kadar dürüst duygulu bir herifcik böylesi bu zamanda bulunmaz cidden 😒 eşinin üzerine bilmem ne kadarlık borç yapıyor adama dokunmuyor üstelik bunları da ödemiyor faize bindiriyo ama Kadın eşinden habersiz kendi kazandığıyla adamın yaptığı borçları ödeyince arkamdan iş çevirdin dye herifcik gururu zedeleniyor ve boşanmaya kalkıyor 🤦🏻‍♀️ Hırsız ev sahibini bastırmış 👏🏻👏🏻

Yaptığınız çok saçma gerçekten.
Yani ederinden satamayıp zarar ediyorsunuz. Yarı yarıya zarar ettiğiniz bir şey için takst ödüyorsunuz bari kredi çelseydiniz de en azından borç kapansaydı.
Anlamadığım şey şu o on bin ilk etapta neden çekildi biliyor musunuz? Yani adam böyle para toplayıp toplayıp kadın batınca kaçıyor olabilir mi? Dolandırmak için evlenmiş olabilir mi? O onbinin gittiği yerden emin olun önce. Annesine yada kardeşine aktarmış biriktiriyor olabilir ni?
Bankadan kredi alamadim.Ve inanin bana sadece sikistim dedi ve ben hic sorgulamadan cikartip verdim.Evlenirken yapilan borclar varmis ev kredi ile alindi varmis diyorum cunku bende bunlari evlendikten 4-5 ay sonra ogrendim.Ailesinin durumu iyi ihtiyaclari yok.

yaptığınız sistemi eşinize niye söylemeden yaptınız ben onu anlamadım niçin yaptığınızı anladım aslında ama neden söylemeden yaptınız? Adamda buna takmis sanırım şahsen ben eşimden habersiz böyle bı borcu onun olsun, benim olsun fark etmez bu şekilde kapatmaya çalışsam, bu kadar ciddi olmasada hemen hemen aynı tepkiyi verirdi. aynını eşim yapsa benden habersiz borcu kapatmak için ürün alıp yarışı borca yarışı faize gitse iş sarpa sarsa bende kızardım sanırm. Ama eşinizin tepkisi fazla oturur anlatırsn derdini konuşursn insanlar kapıyı vurup çıkıp giderek anlaşmiyor koca adam tripcilik oynuyor al karşına karını anlat kardeşim derdini skntini kvye gidip ortalığa dökmek nedir? İki seçenek var ya bişey var bunu bahane ediyor boşanmak için ya da bu olay bardağı taşirdi.

Bankadan kredi alamadim.Ve inanin bana sadece sikistim dedi ve ben hic sorgulamadan cikartip verdim.Evlenirken yapilan borclar varmis ev kredi ile alindi varmis diyorum cunku bende bunlari evlendikten 4-5 ay sonra ogrendim.Ailesinin durumu iyi ihtiyaclari yok.

Bence inanmadan araştırın iyice.
Ne oldupu belli olmayan bir borçsa altından bir pislik çıkar. Belli ki amacı sizi sonuna kadar kullanmaktı.

X