ESiM BOSANMAK ISTIYOR

Günaydiniz
Konunuz ile dün den beri takipdeydim böyle bir gelisme olduguna üzüldüm.
1. ya herkezi bir araya toplarsiniz ve herkez icinde bu durumi aciklarsiniz faiz konusunu iyi niyet konusunu
2. bir daha esinize aciklamayi deneyin tüm olayi.
Tamam yalan gercekten cok hassas bir konu anliyorum, ama burda bir kandirimla vs. hic birsey yok ortada.
Esinize de mesaj falan atmayin birakin bana sorarsaniz.
Gunaydin
Desteginiz icin tesekkurler.Saatlerdir annemle konusuyoruz.Annemede eve kendisinin baktigini soylemis.Annemde basta bana yuklendi ama bunun sadece 9-10 aylik bir durum oldugunu soyleyince ve detaylari anlatinca ikimizinde hakli yonleri oldugunu ama istersem hemen esyalarimi toplayip eve gelebilecegimi soyledi.Dun esim anneme gittiginde ben onu cok severek evlendim ama benim arkamdan is cevirdi onu asla affetmiycem bu sekilde gitmiycek caresine bakicam demis annem o da oturdu cok agladi dedi.Benimle hicbir sekilde konusmak istemiyormus

Herkesi toplayın tüm doğruları söyleyin. Anlamak isteyen her şekilde anlar. Siz nasıl ki eşinizin ödeyemeyeceğini bildiğiniz paraya ses çıkarmadıysanız onlar da sizi anlamak zorunda... Böyle bi boşanma sebebi de normal değil ayrıca. Eşinizin borçlar yüzünden psikolojisi bozulmuş sizi seviyorsa eminim mantıklı bir açıklama karşısında kendini toplayacaktır..
Evet ikimizinde psikolojisi iyi degil.Annem ikinizde buraya gelip karsilikli konusacaksiniz dedi ama bilemiyorum gelir mi gelmez mi kesin bosaniyorum dememis ama boyle devam etmez caresine bakicam diyip aglamis

Eşinizin başka bi karın ağrisı var. Gozlemleyin esinizi derim. Zira burnunma pis kokular geliyor.
Dunde soylemistim insanoglu bilemezsin tabi ama herseyi ortadadir.Her animiz birlikte gecer bensiz vakit gecirmek yada bi yere gitmek istemezdi bilemiyorum kafam cok karisik

Neden böyle bir şey yaptığınızı açık açık anlatın eğer hala inanmayıp boşanmak istiyorsa, dünden razıymış derim, bahane arıyormuş

Neden böyle bir şey yaptığınızı açık açık anlatın eğer hala inanmayıp boşanmak istiyorsa, dünden razıymış derim, bahane arıyormuş
Konusmak istemiyormus benimle, konusmaya calistigimda beni itip kalbinin kirilmasini istemiyorsan cekil diyip cikti gitti

ihtiyac degil amacim aldigim uruleri satip kartin kaborcunu odeyip faiz yememekti aldigim urunleride taksitle oduyorum zaten
Kusura bakmayın da ilk defa duydum böyle bir sistemi.
Ek iş yapsaydınız,haftasonunda da çalışsaydınız da böyle tuhaf işlere girmeseydiniz bence.
Neyse bence boşanın.
Eşiniz evli kalmak istemiyormuş zaten zorla güzellik olmaz.

10 aydan buyana olan Hesabı ortaya dökün,
İşte halep işte arşın.
Boşanmak istiyorum dediğinde, ağlayıp sızlamayın, dik durun. Kendi iş bilmezliğinin faturasını size çıkarmasına izin vemeyin.
Sizin tek hatanız aldığınız diğer ürünü söylememeniz ama hatanın büyüğü kendisinde, Yuvayı yıkan kendisi demek ki bu yuvayı sizin kadar önemsemiyor.

Adam içten pazarlıklı bunlar hep bahane senden ayrılmak için sebep yaratma. Bence baba olmak istiyor olabilir. Seni bu sebeple bıraksa vicdansız diye etiketlenecek. Bu bahaneyi bulup kendini haklama derdinde .
Cocukla ilgili bi durum olacagini zamnetmiyorum cunku hem bende hem onda problem var.Yani baskasiylada evlense cocuk sahibi olma olasiligi cok dusuk

Ayrilmak istedigini soyledikten sonra ben onu cok severek evlendim boyle mi olucaktik diye oturup aglamis yani hem aglari hem giderim
Ortada ihanet yok, büyük bir olay yok. Ben onu çok sevdim böyle mi olacaktı deyip ağlamak nedir ya? Sizi dinlemiyorsa mesajla anlatın o ürünleri neden aldığınızı okusun anlasın ama hala yok böyle devam etmez diyorsa o zaman üzgünüm ama bahane arıyormuş denir bu durumda.

X