Olsun siz daha ilk günlerdesiniz. Acınızı yaşayıp yavaş yavaş atarsınız ölü toprağını üzerinizden. Sonra yapacak çok şey bulursunuz.. ferahlarsınız üzerinizden yük kalkınca.. o insan müsveddesi de kaybının farkına vardıkça çöker..Gerci zevk aldin mi diye sorarsaniz disarda da aglayip aglayip eve geldim
simdi sen boyle soyleyince daha cok strese girdim bende hafta ici eve ugrayip bi kac parca kiyafetimi almaya gidicektim.Haber versem mi vermesem mi diye dusunuyordum.Annemde iste oldugu saatte git al kiyafetlerini ne haber vericeksin dedi ama kafam karisti simdi.Babasinin evinde hergun taze ekmek mi yiyorduAy sorma ya sacma sapan laflar, ben ilk evden ayrildigimda, esya almaya gelicem dedim,yarin gelme musait degilim uyucam dedi! giciklik resmen. Ben de o an polisle gelirim ben de dedim tamamen oylesine.Gel bakalim polisle gel de goreyim dedi giciklik yaptik birbirimize. Orda kaldi ama o mesajlasma. Aradan 1 hafta gecti ailesi ile konusurken, polisle kapiya gelicem diyo demis:)) yani o anlik aramizda gecen bir inatlasmayi,ciddi bir sey gibi soylemek nedir? :)) iste ben o gun bunlari duydugumda bosa kurek cektigimi, onun devam etneye hic niyeti olmadigini ve adam olmadigini anladim. Bosver birak gitsinler bosanalim da biz de onumuze bakalim di mi hayat devam ediyor:)
Gunduz o isteyken git al tabi ki soylemene gerek yok. Benim esim o gun evde olacakti o yuzden soyledim. Orasi senin de evin butun esyalarin orada bir de haber mi vereceksin. Sukret ki boyle arkanda olan bir annen varsimdi sen boyle soyleyince daha cok strese girdim bende hafta ici eve ugrayip bi kac parca kiyafetimi almaya gidicektim.Haber versem mi vermesem mi diye dusunuyordum.Annemde iste oldugu saatte git al kiyafetlerini ne haber vericeksin dedi ama kafam karisti simdi.
Evet hayat devam ediyor, sonucta ucunda olum yok bunlarda gecicek:)
Bilemiyorum yani gorusturmeye gorustururum ama ben islemi yapali 10 ay oluyor.Hatirlarlar mi hatirlamazlar mi hicbir fikrim yok.Ayrica artik inanin aciklama yapacak yada ispatlayacak gucum yok.Ister inanir ister inanmaz evli oldugu insana boyle bi meselede guvenmiyorsa demek ki evlilik saglam temeller uzerine oturmamis.Soylemedim cunku uzulsun bide bunu dert etsin istemedim.Valla guvenmiyorsa bosanin zaten neden ispat edemiyorsunuz sattiginiz kisi ile gorusturun iciniz rahat edecekse birde siz neden esinize soylemeden yaptiniz onu anlamadim sonucta ortak borcunuz
Cok sukur suan en buyuk destekcim.Allah onlara uzun omurler versin.Durumlardan haberdar et.Merakta birakmaGunduz o isteyken git al tabi ki soylemene gerek yok. Benim esim o gun evde olacakti o yuzden soyledim. Orasi senin de evin butun esyalarin orada bir de haber mi vereceksin. Sukret ki boyle arkanda olan bir annen varHersey gecer
Kesinlikle haklisiniz bosu bosuna haksiz durumuna dusmussunuz Allah yardimciniz olsunBilemiyorum yani gorusturmeye gorustururum ama ben islemi yapali 10 ay oluyor.Hatirlarlar mi hatirlamazlar mi hicbir fikrim yok.Ayrica artik inanin aciklama yapacak yada ispatlayacak gucum yok.Ister inanir ister inanmaz evli oldugu insana boyle bi meselede guvenmiyorsa demek ki evlilik saglam temeller uzerine oturmamis.Soylemedim cunku uzulsun bide bunu dert etsin istemedim.
Cok sagolun umarim dediginiz gibi olur.Tek istegim ayrilsak bile gunun birinde onun vicdan azabini ve pismanligini gormek.Allahim o gunu bana nasip eder insallahOlsun siz daha ilk günlerdesiniz. Acınızı yaşayıp yavaş yavaş atarsınız ölü toprağını üzerinizden. Sonra yapacak çok şey bulursunuz.. ferahlarsınız üzerinizden yük kalkınca.. o insan müsveddesi de kaybının farkına vardıkça çöker..
Ah arkadaşım naaptın sen.Inkar etmiyor ki cektim benim ona borcum var odiycem diyor zaten.Konu biraz uzun odeme icin kredi cekmedim pesin fiyati 6 bin tl olan beyaz esyayi faiziyle 10 bin tl ye aldim.Satarken de 5 bin tl ye sattim.O zarar kismina inanmiyor onuda ispat etme sansim yok malesef
iyilik yaptimAh arkadaşım naaptın sen.
Eşyalarını aldın mı ?iyilik yaptim
Yok hayir henuz gitmedim.Icimden gelmiyor.Bugun esim annemi aradi annemi merak etmis nasilsin iti misin nasil gidiyor diye o da iyi gidiyor herkes hayatini yasiyor geziyoruz tozuyoruz dedi:))Eşyalarını aldın mı ?
Ayy hiç güleceğim yoktu. Dolaylı yoldan senden haber alma peşindeYok hayir henuz gitmedim.Icimden gelmiyor.Bugun esim annemi aradi annemi merak etmis nasilsin iti misin nasil gidiyor diye o da iyi gidiyor herkes hayatini yasiyor geziyoruz tozuyoruz dedi:))
valla bilemiycem artik normalde annemle gorusur ama su durumda nasilsin iyi misin diye aramasi manidar tabi:)ama yinede umitlenmek istemiyorumAyy hiç güleceğim yoktu. Dolaylı yoldan senden haber alma peşindeAnnen de iyi demiş ama.
Ben bugun actim davayivalla bilemiycem artik normalde annemle gorusur ama su durumda nasilsin iyi misin diye aramasi manidar tabi:)ama yinede umitlenmek istemiyorum
aaa ya ne diyim insan bir yuvanin dagilmasina uzuluyor ama umarim sizin icin hayirlisi olur.Anladigim kadariyla yeterince beklemissiniz zatenBen bugun actim davayisizde bir gelisme var mi?
Bugun ben evden ayrilali 1 ay oldu. Bizde duzelecek bir sey yoktu zaten, iki taraf da istiyordu. Kac gundur iyidim bugun kotu hissediyorum. Durup durup agliyorum. Evden esyalarin alinacagi bu surec oyle olacak sanirim biraz sancili. Insan isin ciddiyetinin farkina simdi variyor belki de. Esinizin bu zamanda annesini aramasi ilginc tabi. Annenize cok guluyorum cok guzel konusuyor:)) bence esiniz anlayacak hatasini, bosanacaginizi dusunmuyorum ben sizinaaa ya ne diyim insan bir yuvanin dagilmasina uzuluyor ama umarim sizin icin hayirlisi olur.Anladigim kadariyla yeterince beklemissiniz zaten
Benimde esim olacak kisi dun annemi aradi.Nasilsin iyimisin diye aradim demis.Annemde iyiyiz alisverise ciktik herkes hayatini yasiyor demis oyle mi diyorsun diyip gulmus baskada bisey yok. eve gidip bikac parca kiyafet almam lazim ama ayagim gitmiyor benimde
inanin sizi o kadar iyi anliyorum ki bende hep dusunuyorum davayi muhtemelen esim acar ben acmayi dusunmuyorum ama tabiki 6 ayda beklemem bende muhtemelen 1 ay beklerim ona gore hareket ederim.Ama simdiden o eve nasil girerim kendi emegimle her ayrintisina kadar dusunup kurdugum o yuvayi nasil dagitirim bilemiyorum.Bugun aglamadan gecirdigim ilk gundu ama sizden bunlari duyunca bende aglamaya basladim.Bir sekilde gecicek ama nasil gecicek bende bilemiyorum.Aglamayin uzulmeyin demiycem acinizi dibine kadar yasayin icinize atmayinBugun ben evden ayrilali 1 ay oldu. Bizde duzelecek bir sey yoktu zaten, iki taraf da istiyordu. Kac gundur iyidim bugun kotu hissediyorum. Durup durup agliyorum. Evden esyalarin alinacagi bu surec oyle olacak sanirim biraz sancili. Insan isin ciddiyetinin farkina simdi variyor belki de. Esinizin bu zamanda annesini aramasi ilginc tabi. Annenize cok guluyorum cok guzel konusuyor:)) bence esiniz anlayacak hatasini, bosanacaginizi dusunmuyorum ben sizin
Umarim yasamazsiniz o durumlari , esiniz dr hatasini anlar konusur ve bir daha olmaz. Mantikli dusununce boyle olmasi en dogrusuydu diyorum tabi ama aklima guzel gunler geliyor, evlenirken evi yaptirirken mobilya alirken yasadigimiz hevesler o zamanlar icim ciz ediyor tabi hemen suzuluyo gozyaslari:) bir iyi bir kotu ruh haliyle gececek atlatacagim insallah:) insallah sizin bu duruma gelmez toparlarsinizinanin sizi o kadar iyi anliyorum ki bende hep dusunuyorum davayi muhtemelen esim acar ben acmayi dusunmuyorum ama tabiki 6 ayda beklemem bende muhtemelen 1 ay beklerim ona gore hareket ederim.Ama simdiden o eve nasil girerim kendi emegimle her ayrintisina kadar dusunup kurdugum o yuvayi nasil dagitirim bilemiyorum.Bugun aglamadan gecirdigim ilk gundu ama sizden bunlari duyunca bende aglamaya basladim.Bir sekilde gecicek ama nasil gecicek bende bilemiyorum.Aglamayin uzulmeyin demiycem acinizi dibine kadar yasayin icinize atmayin
Valla artik bende ne diyecegimi bilemiyorum.Hersey gulluk gulistanlikken kavga gurultu yokken boyle olmasi beni tabi ekstra uzuyor.Benim duzelecegi yonunde cok umidim yok esim inattir ama dun annemi aramasida kafami karistirdi.Artik beklemekten baska yapacak birseyim yok.Umarim yasamazsiniz o durumlari , esiniz dr hatasini anlar konusur ve bir daha olmaz. Mantikli dusununce boyle olmasi en dogrusuydu diyorum tabi ama aklima guzel gunler geliyor, evlenirken evi yaptirirken mobilya alirken yasadigimiz hevesler o zamanlar icim ciz ediyor tabi hemen suzuluyo gozyaslari:) bir iyi bir kotu ruh haliyle gececek atlatacagim insallah:) insallah sizin bu duruma gelmez toparlarsiniz